için kaldı

6 Aralık 2018 Perşembe günlük burç yorumları

6 Aralık 2018 Perşembe günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

6 Aralık 2018 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
6 Aralık 2018 Perşembe 08:11

6 ARALIK 2018 PEŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Karamsarlığı bir kenara bırakıp yeni başlangıçlar yapmak için hamle yapmalısınız. İş hayatınızda yoğun bir gün sizi bekliyor. Azimle çalışırsanız üstesinden gelebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Monotonluktan kurtulmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bugünlerde girişimcilik duygularınız oluşabilir. Farklı fikirlere yer vermek başarılı olmanızı sağlayabilir.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızda keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Bugünlerde sosyal hayatınızdan geri kaldığınızın farkındasınız. Çalışma hayatınızda aksilikler üst üste gelebilir.

YENGEÇ BURCU

Bugünlerde abarttığınız önyargılarınızdan kurtulmalısınız. Karşınızdakine de konuşma hakkı tanısanız iyi edersiniz. Zamansız yaptığınız harcamalar bugünlerde sıkıntı yaşamanıza neden olabilir.

ASLAN BURCU

Çalışma hayatınızda sizi sıkan durumların geçici olduğunu bilmelisiniz. İşinizi severek yaptığınız sürece başarı sizinle gelecektir. Bugünlerde bazı konularda cesaretli olmanız gerekebilir.

BAŞAK BURCU

Bugün bazı konularda gereksiz eleştiriler canınızı sıkabilir bunlara aldırmasanız iyi edersiniz. Geçmişteki bazı sıkıntılarınız son bulabilir. Maddi konulardaki detayları önemle incelemeniz gerekebilir.

TERAZİ BURCU

Uzun zamandır kendinizi ruhsal anlamda yorgun hissediyorsunuz ve buda özel hayatınızı olumsuz etkiliyor. Bu karamsar yapınızdan biran önce vazgeçmelisiniz.

AKREP BURCU

Bu aralar hayatınızda yenilik yapmak niyetinde olabilirsiniz. Bazı konularda temkinli kararlar alsanız iyi edersiniz. Maddi konularda gergin geçireceğiniz bir gün olabilir.

YAY BURCU

Özel hayatınızdaki karamsarlıktan bir türlü kurtulamadınız gitti. Doğru adım atmak için içinizdeki sesi dinlemelisiniz. Sinirlerinizi fırlatacak birkaç tatsızlık yaşanabilir.

OĞLAK BURCU

İstediklerinizi yaşamak istiyorsunuz ancak önünüzdeki engelleri bir türlü aşamıyorsunuz. Uzun zamandır maddi konularda bir belirsizlik yaşıyorsunuz bugün biraz düzelme yaşanabilir.

KOVA BURCU

Geçmişe takılıp kalmaktan bir türlü geleceğe odaklanamıyorsunuz ne yazık ki. Sürekli geçmişi anmaktan vazgeçmediğiniz sürece başarıyı elde edemeyeceğinizi bilmelisiniz.

BALIK BURCU

Özel hayatınızdaki karmaşa tüm alanınızı etkiliyor. Uzun süredir peşini bırakmadığınız bir para mevzusunu sonunda olumsu sonuç alacaksınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar