için kaldı

31 Ekim 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

31 Ekim 2018 Çarşamba günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 31 Ekim 2018 Çarşamba günlük burç yorumları..

31 Ekim 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
30 Ekim 2018 Salı 16:45

31 EKİM 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün çalışma hayatınızda işlerinizle ilgili daha planlı davranmanız faydalı olabilir. Çalışmalarınıza ek olarak yeni iş fikirleri sunmak rutin işlerinizin aksamasına neden olabilir. Güçlü tutkular peşinden gitmek istiyorsunuz ancak çevreniz tarafından her defasında farklı algılanıyorsunuz. Bu da tutkularınızın ötesine geçiyor.

BOĞA BURCU

Her koşulda ve şartta yere sağlam adımlarla basmayı bilen birisiniz ancak çevrenizdekilerle kurduğunuz ilişkileri yeniden gözden geçirmelisiniz. Çevrenizde hiç ummadığınız kişilerden hiç ummadığınız bir şekilde zarar görebilirsiniz. Özel hayatınızda ise uzun bir süredir uzayan sorunlar yavaştan çözülebilir.

İKİZLER BURCU

Bugün sabah saatlerinden itibaren hareketli ve bir o kadar da heyecanlı bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar ve yeni atılımlar yapmak için plan yapma eğilimindesiniz. Bugün maddi konular gündeminizde olabilir ve para kazanmayla ilgili para kazanmak amacı güdebilirsiniz. Partnerinizin bu günlerde fazla duygusal olması canınızın sıkılmasına neden olabilir.

YENGEÇ BURCU

İş hayatınızda yaşanacak olan yeni gelişmeler her geçen gün sizin iyiliğinize işliyor. Başarı adına planlı olmak ve sıkı çalışmak bugün ayrı bir keyif verebilir. Bugünlerde isteklerinizi daha iyi yansıtabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beklenmediğiniz anda olumlu gelişmeler yaşanabilir ve yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bugünlerde kaygılarınızı bir kenara bırakmalısınız.

ASLAN BURCU

İşinizle ilgili önemli çalışmalar içine girebilirsiniz hazırlıklı olmanızda fayda var. Bu konuyla ilgili olarak bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kişilerce iyi niyetiniz suiistimal edilebilir dikkatli olmanızda fayda var. Sorunlarınızı çözmek adına biraz ikna yönünüzü kullanmalısınız. Bugün inatçı kimliğinizi kullanarak daha başarılı olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün sizin için özel günlerden biri. Sabahın ilk saatlerinde alacağınız bir haber ile gününüzü bir başka geçirebilirsiniz. Bugün özel hayatınız için de yeni başlangıçlarınızın olabileceği nadir günlerden biri. Çalışma hayatınız bugün bir hayli yoğun geçebilir. Bazı iş konularında yanınızdakilere bir türlü güvenemediniz ancak bu konuda biraz paylaşımcı olmalısınız.

TERAZİ BURCU

Bugün çalışma hayatınızda oldukça gergin bir gün geçirebilirsiniz. Olaylar sizin dışınızda gelişse de yaşanan tartışmalar sizi bir hayli etkileyecek. Bu durum uzun bir süre iş performansınızı etkileyebilir. Maddi sıkıntı çekmemek adına bugünlerde biraz tutumlu olmanızda fayda var. Özel hayatınızda romantik olduğunuz söylenemez ancak aşkı yansıtma şekliniz oldukça dikkat çekici.

AKREP BURCU

Bugünlerde iş hayatınızdaki başarılar bir hayli göze batmış durumda. Özellikle bugün iş disipliniz ve sorumluluğunuzun en üst düzeyde olmasından kaynaklı olarak çalışma arkadaşlarınızdan birinin hedefi haline gelebilirsiniz. Bu sorunu kişisel değil ekip ruhu ile sakince çözmenizde fayda var. Dişlerinizle ilgili sağlık sorunlarınız boy gösterebilir.

YAY BURCU

Uzun süredir sağlıkla ilgili sorunlarınızı sürekli erteliyorsunuz ama artık ertelenecek bir durumu kalmadı. İşiniz her dönemde hayatınızdan ve sağlığınızdan daha ön planda oldu ancak sağlığınız olmadığında bunların anlamı olmayacağını bilmelisiniz. Ciddi sorunlar yaşamamak için kendinize biran önce vakit ayırmalısınız.

OĞLAK BURCU

İşle aşk hayatını bir türlü birbirine karıştırmamayı öğrenemediniz. Biran önce bunun üstesinden gelseniz iyi edersiniz. Canınızı sıkan olaylara duygusal yaklaşmak yerine gerçekçi ve mantıksal yollarla çözmelisiniz. Özel hayatınızda partnerinizle yapacağınız bir paylaşım ilişkinizi bir üst seviyeye çıkarabilir.

KOVA BURCU

Çalışmayı bugünlerde her şeyden üstü görebilirsiniz. Ancak işinizde tek sevmediğiniz ayrıntı işinizin rutinleşmesi. Böyle bir durum olduğunda keyif almamaya başlıyorsunuz ve değişiklik yapmak istiyorsunuz.  Özel hayatınızda ise bu durum tam tersi gelişiyor. Olayları istediğiniz gibi yorumlamak size daha mantıklı geliyor.

BALIK BURCU

Bugün sizin için kritik günlerden biri. İşinizle ilgili alacağınız önlemler bugün tüm gününüzü alabilir. Aksiyonu bir kenara bırakıp iş konusunda titiz oluşunuz uzun dönemli bir işin kapılarını aralayabilir. Akşam saatlerine doğru ailenizle biraya gelmek durumunda kalabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar