için kaldı

3 Kasım 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

3 Kasım 2018 Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 3 Kasım 2018 Cumartesi günlük burç yorumları..

3 Kasım 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
3 Kasım 2018 Cumartesi 08:47

3 KASIM 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Özel hayatınızda derinden etkileneceğiniz yıpranma yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda bazı konulara karşı ya çok hassas davranıyorsunuz ya da çok duyarsız. Dengeli olmanız iyi olabilir. Yakın zamanda elinize toplu bir para geçebilir ve sizi rahatlatabilir.

BOĞA BURCU

Uzun süredir yorgunluk hissinin verdiği etki ile birlikte biraz dinlenme gereği duyabilirsiniz. Özellikle duygusal konulardan bir süre uzaklaşabilirsiniz. Partnerinizle aranızda sorun oluştursa da ruhen dinleneceksiniz. İş amaçlı seyahat durumları olabilir.

İKİZLER BURCU

Son zamanlarda fazlasıyla karışan özel hayatınız canınızı sıkmaya başlayabilir. Partnerinizle ile ilgili olan sorunlarınıza nokta koymak isteyebilirsiniz. Hem iş hem de eğitim hayatınızı bir arada idare etmek sizi bir hayli zorluyor ancak sonunda başarı sizinle olacak.

YENGEÇ BURCU

Son zamanlarda iş hayatınızda oldukça yoğun günler geçiriyorsunuz. Bu yoğunlukta başarı bekleyemezsiniz. Verimli olmak istiyorsanız kendinize biraz vakit ayırmalısınız aksi halde hiç tahmin etmediğiniz hatalar yapabilirsiniz. Bazı fikirlerinizi hemen paylaşmasanız iyi olur.

ASLAN BURCU

Günü yorgun ve isteksiz bir şekilde geçirebilirsiniz. Ancak rutin işlerinizin arasında sıkışan hayalleriniz sizi yeniden canlandırabilir. Beklemediğiniz bir zamanda gelen toplu para maddi sıkıntınızın hafifleticisi olabilir.

BAŞAK BURCU

Önünüzdeki günlerde yeni bir aşka kapılarınızı aralayabilirsiniz. İstediğinizde pek çok şeyi yapabileceğinizi biliyorsunuz. Ancak son zamanlarsa özgüveniniz bir hayli düştü. Kendinizi yeniden toparlamalısınız. İkili ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

İşinizle alakalı bazı yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişme sonrasında aynı ortamda çalıştığınız kişilerle ilgili önemli kararlara tanıklık edebilirsiniz. Özel hayatınızda her şeyi partnerinizden beklemekten vazgeçin. Bu bakış açısı karşı tarafta sorun oluşturuyor.

 AKREP BURCU

Bu aralar partnerinizi görmezden geliyor tanımak istemiyorsunuz. İşinizle ilgili olarak olumlu gelişmeler olabilir hazırlıklı olun. Bu durum sizi fazlasıyla tatmin ederken bir yandan da işlerinize iş eklenebilir. Elinize para geçebilir doğru kullanmanızda fayda var.

YAY BURCU

Özel hayatınızdaki değişimlere yavaş yavaş tanık olabilirsiniz. Partnerinizle sorunlarınız her ne kadar ağır gelse de her şey yoluna giriyor. Bu süreçte biraz daha sabırlı ve sakin olmanızda fayda var. İş hayatınızla ilgili bazı hazırlıksız kalacağınız durumlar olabilir.

OĞLAK BURCU

Bugünlerde kendinizi sürekli yenilemek ve yeni bir şeyler yapma eğiliminde buluyorsunuz. İşlerinizi yoluna koyduktan sonra harekete geçebilirsiniz. İsteklerinizi yerine getirecek enerji ve potansiyele sahipsiniz. Kısa süreli maddi sıkıntı yaşayabilirsiniz.

 KOVA BURCU

Yere sağlam basmak sizi için her şeyden önemli. Bu yapınız sayesinde tüm zorlukların üstesinden kolayca gelebileceksiniz. Çevrenizde size olumsuz örnek olacak kişileri kesinlikle dinlemeyin. Bu sesler sizin motivasyonunuzu düşürmekten başka bir amaç gütmüyor.

BALIK BURCU

Uzun süredir kafanız bir hayli karışık. Kendinizi ne işinize ne de özel hayatınıza verebiliyorsunuz. Aklınızda sorun teşkil eden konuları netleştirmek istiyorsunuz ancak bir türlü başaramadınız. Ailenizle de ilgili bazı sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar