3-9 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 3-9 Aralık 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

3-9 Aralık 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
3 Aralık 2018 Pazartesi 08:10

3-9 ARALIK 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta bazı konularda farkındalık sahibi olabilirsiniz. Hakkınızda söylenenlerden haberdar olabilir ve bunlara moraliniz bozulabilir. Bu hafta partnerinize karşı sağduyulu olmanız son derece önemli.

BOĞA BURCU

Bu hafta sizi şaşırtan bir şans ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızdan ötürü kendinizi biraz karamsar hissedeceğiniz bir haftadasınız. Maddi anlamda güzel gelişmeler yaşanabilir.

İKİZLER BURCU

Bakış açınızda değişimler söz konusu olabilir ancak hu endişelendirecek bir durum değil. Bu hafta içtenliğiniz size çok şey kazandırabilir. Yapmanız gerekenler dışında fevri olmaktan kaçının.

YENGEÇ BURCU

Huzurlu bir hafta sizi bekliyor. Uzun süredir gergin geçen zamanların ardından bu hafta size ilaç gibi gelebilir. Ailenizle yaşadığınız huzursuzluk da sona erebilir.

ASLAN BURCU

Bu hafta bazı insanların size karşı olan itiraflarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca kendinizle de yüzleşmeniz söz konusu olabilir. Bu hafta alacağın bir haber tüm planlarını değiştirebilir.

BAŞAK BURCU

Bu hafta bazı konularda karşınızdaki bazı kişileri fazladan önemsemeniz gerekebilir. Özellikle aşk hayatınızda da bu söz konusu olabilir. Maddi açısından bu tutumunuz siz fayda olarak geri dönecek.

TERAZİ BURCU

Yaptıklarınızın karşılığını bu hafta alabilirsiniz. Bu hafta güzel gelişmeler siz yorulmadan ayağınıza gelebilir. Kendinizi güvende hissedecek işlerler karşı karşıya kalabilirsiniz.

AKREP BURCU

İş bakımından yoğun bir hafta sizi bekliyor. Bu sorumluluklar sizi fazlasıyla yorabilir ancak yılmadan azimle devam etmelisiniz. Çevrenizden karamsar olan insanları uzaklaştırmanıza fayda var.

YAY BURCU

Ruhsal anlamda yoğun ve yorgun bir hafta geçirebilirsiniz. Bu sizi fazlasıyla telaşlandırabilir. Aceleci hallerinizin size fayda sağlamayacağını bilmelisiniz. Fazla kuruntulardan kurtulmalısınız.

OĞLAK BURCU

Haftanın en çalışkan burcu siz olabilirsiniz. Bazı insanlarla yaşayacağınız olumsuzluklar işinizi de etkileyebilir. Yapmanız gereken en doğru şey bu insanları kafanıza takmadan uzak durmak.

KOVA BURCU

İnsanların sizinle ilgili hoşlanmadığı yönlerinizin farkına varabilirsiniz. Bugüne kadar öyle değil dediğiniz her şeyin öyle olduğunu görmek moralinizin bozulmasına neden olabilir.

BALIK BURCU

Bu hafta hiç olmadığı kadar anlayışlı olabilirsiniz. Sizinle rekabet içinde olan kişilerle yüzleşebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili karar almadan önce bir kez daha düşünmenizde fayda var.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar