28 Kasım 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

28 Kasım 2018 Çarşamba günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

28 Kasım 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
28 Kasım 2018 Çarşamba 09:46

28 KASIM 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Çalışma arkadaşlarınızla ortak hareket etmeniz başarı kazanmanızı sağlayabilir. Maddi anlamda yaşadığınız sıkıntılar bugünden itibaren hafifliyor. Duygusal anlamda ağır duygular içinde olabilirsiniz. Karar alırken duygusal ruh halinizden etkilenebilir ve yanlış kararlar alabilirsiniz. Özel hayatınızda ise çözülemez dediğiniz sorunları bugün çözebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Kariyer hayatınızda sizi şaşırtacak güzel gelişmeler olabilir. İlk öğrendiğinizde bu sorumluluk ağır gelebilir ama daha sonra konumunuz hoşunuza gidebilir. Son zamanlarda özel hayatınızda yaşadığınız sorunları çözmek için uygun bir gün. Bazı fikirler nedeniyle ailenizle aranızda bazı sorunlar yaşanabilir. Reddetmeden önce onları da dinlemelisiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün son derece hızlı olacağınız günlerden biri. Bazı konularda dikkatiniz sağılabilir. Özel hayatınızda ufak tefek sorunları fazla büyütüyorsunuz. Bu da ilişkinizde gerginliğe neden olabilir hatta ayrılma noktasına gelebilirsiniz. Hayatınızda bazı şeyler için zor olsa da kendinizi sınırlandırmalı ve objektif olmalısınız.

YENGEÇ BURCU

Bugün duygusal anlamda yüklü olmanızdan kaynaklı olarak insanların söylediklerini kafanıza takabilir ve kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda bu aralar yanlış anlaşılmalara çok açık bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. Bugünlerde bakış açınızı değiştirmek ve başkalarının da fikirlerini değerlendirmek iyi olabilir.

ASLAN BURCU

Bugün bir yandan yoğun olmasına rağmen diğer yandan ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Kendinizi başkaları ile kıyaslamaktan vazgeçseniz iyi edersiniz. Biraz kendinize güvenmelisiniz. Aile içinde bir konu hakkında yanlış anlaşılma durumu olabilir ve gereksiz gerginlikler yaşanabilir.

BAŞAK BURCU

Hayatınızda bazı şeylerden dolayı beklentileriniz karşılanmıyor buda siz de hayal kırıklığına neden oluyor. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerle gergin anlar yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda ve yeteneklerinizi ortaya koyma konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz stresi en aza indirmeniz iyi olabilir.

TERAZİ BURCU

Bugün küçük bir problem karşısında bile yetersiz olduğu hissine kapılabilirsiniz. Çevrenizde arkadaş gördüğünüz bazı kişiler sizi hayal kırıklığına neden olabilir. Duygusal anlamda yaşadığınız yoğunluktan kurtulduğunuzda daha başarılı olabilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinizin ne kadar ciddi olduğunu merak ediyorsunuz.

AKREP BURCU

Şansınızın dönmesi ile birlikte hayattan ne istediğinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Hayatınızda önünüzdeki süreçte bazı belirsizlikler söz konusu olabilir. İnsanların sizin hakkında düşündükleri de gerginliklerin yaşanmasına neden olabilir. Özel hayatınızda uyumlu bir beraberliği yakalamış durumdasınız. Çalışma yerinde bazı gizli konular ifşa olabilir.

YAY BURCU

Bugün ufak ufak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu gerginlikler sizi her şeyden uzaklaştırmak fikrine götürebilir. İlerleyen süreçte profesyonel yaşamınızda başarılı günler sizi bekliyor. İlişki ve arkadaşlık konusunda geçmişte bazı sorunlara takılı kalabilirsiniz. Gelecek planlarınızı destek alabileceğiniz kişilerle paylaşmak iyi olabilir.

OĞLAK BURCU

Bugün kendinizi hiç olmadığı kadar güçlü hissedebilirsiniz. Gelişmek istiyorsanız bakış açınızı değiştirmek durumundasınız. Bugün bazı sürpriz fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İş hayatında bilginiz , pratikliğiniz ve çalışmalarınız , takdir edilebilir hatta, bir terfi ile de karşılaşabilirsiniz.

KOVA BURCU

Çok yakın bulduğunuz birinin yanlış hareketi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilişkiler güçlenebilir. Maddi anlamda hiç olmayan yerlerden sürpriz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazı kişilerle yollarınızı ayırma zamanınız geldi. Özel hayatınızda da her şey yolunda gidiyor.

BALIK BURCU

Bugün çalışmalarınız ve hedefleriniz konusunda oldukça iddialısınız. Son zamanlarda oldukça baskı altında kaldınız. Bu durumu bugün aşabilirsiniz. Tüm enerjinizi, iyi bir sebep olmadan, önemsiz ve anlamsız ayrıntılara harcıyorsunuz. Bu huyunuzda vazgeçseniz iyi edersiniz. Hayatınızdaki olumlu, önemli şeylere odaklanmaya çalışın.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar