için kaldı

26 Kasım 2018 Pazartesi günlük burç yorumları

26 Kasım 2018 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

26 Kasım 2018 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
26 Kasım 2018 Pazartesi 08:50

26 KASIM 2018 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Maddi konularda tasarruf yapayım derken bazı detayları atlayıp zarara uğrayabilirsiniz. Doğru kişilerle çalıştığınıza emin olun. İkili ilişkileriniz yapacağınız ortaklıklar için son derece önemli.

BOĞA BURCU

Son zamanlarda kendinizi son derece yorgun ve karamsar hissedebilirsiniz. Enerjinizin zayıf olmasından kaynaklı olarak kalabalık ortamlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

İş hayatınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir o nedenle bugüne dikkat. Yapacağınız her türlü görüşmede detaylara takılı kalmayın ve işin özüne odaklanın.

YENGEÇ BURCU

İşinizle ilgili hareketli günler ve hızlı gelişmeler bugün de devam ediyor. Maddi anlamda yaşadığınız kaygılar yeni kazanç kapıları aramanıza neden olabilir.

ASLAN BURCU

Özel hayatınızla ilgili tüm yükü kendi omuzlarınızda hissedebilirsiniz. Bu durum sizi bir hayli yoruyor ve de üzüyor. Bu durumu partnerinizle biran önce konuşmalısınız.

BAŞAK BURCU

Çalışma hayatınızdaki gergin haller sizi fazlasıyla etkiliyor. Sorunun halledilmesi için sorun teşkil eden kişilerle konuşmanız iyi olabilir. Maddi anlamda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz hazırlıklı olun.

TERAZİ BURCU

Kararlı bir yapınız olmasından kaynaklı olarak hayatınızdaki belirsizliklerden son derece rahatsız olabilirsiniz. Tüm olayları kontrol etme çabanızdan vazgeçseniz iyi edersiniz.

AKREP BURCU

Haftanın ilk günü her anlamda hızlı bir başlangıca hazırlıklı olun. Üzerinize birden farklı sorumluluklar yüklenebilir. Bunların üstesinden gelmek için daha planlı ve zamanlı çalışmalısınız.

YAY BURCU

Yeni aldığınız sorumluluklarla birlikte elde edeceğiniz başarı sizi fazlasıyla tatmin edebilir. Çevrenizde bu durumu çekemeyen kişiler olabilir bunlarla kesinlikle takılmamalısınız.

OĞLAK BURCU

İş yerinizde oldukça sıkıntılı bir gün geçirebilirsiniz. Detaylar sizi fazlasıyla zorlayabilir. Ancak günü gayet güzel geçirebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

KOVA BURCU

Haftaya huzursuz başlama kabusunuz bugün etkin olabilir. Bu durum sizi işinize odaklanmanızı engelliyor. Bu psikolojiden çıkmak için kendinize özel vakitler oluşturmalısınız.

BALIK BURCU

Özel hayatınız ve işiniz arasında kendinizi adeta sıkışmış hissedebilirsiniz. Böyle durumlarda mantığınızı kullanmak en doğru fikir olabilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar