25 Ekim 2018 Perşembe günlük burç yorumları

25 Ekim 2018 Perşembe günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

25 Ekim 2018 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
25 Ekim 2018 Perşembe 08:48

25 EKİM 2018 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Tüm gün maddi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eğer geleceğe dair kaygı yaşamak istemiyorsanız mevcut durumunuzu kontrol altında tutmanızda fayda var. İşlerinize kişisel yeteneklerinizi de eklerseniz daha başarılı olabilirsiniz. Özel hayatınızda yeni gelişmeler yaşanabilir.

BOĞA BURCU

Sabah saatlerinden itibaren haraketli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün ayrıca yazışma ve konuşmalar bakımından da yoğun geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen bazı olaylar sizin de gündeminizi etkileyebilir ve yoğunluğunuzu o tarafa kaydırmanıza neden olabilir. İş sorumluluğunuz bugünden itibaren artabilir.

İKİZLER BURCU

Uzun zamandır aile içinde yaşadığınız tartışmalar nedeniyle bir hayli yoruldunuz ve gerildiniz. Bu stresli sürecin bitiş sinyallerini bugün alabilirsiniz. Bu sorunu atlattıktan sonra hayata kaldığınız yerden devam edin ve önünüze yeni bir yol çizin. Geçmişte kalan konulara takılı kalmaktan vazgeçin.

YENGEÇ BURCU

Çalışma hayatınızdaki bazı gelişmeler tüm gününüzü etkileyebilir. Özellikle çalışma arkadaşlarınızla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Sizi derinden etkileyen bu konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerine doğru sorumluluklarınız üzerinize üzerinize gelebilir. Özel hayatınızda ise huzur sizi bekliyor.

ASLAN BURCU

Bugün tüm yaptığınız işlerde benliğinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Özel hayatınız da gündeminizi etkileyebilir. Güzel görünen şeyler için para harcamayı seviyorsunuz ancak harcamalarınıza dikkat etseniz iyi edersiniz. Çalışma hayatınızdaki konulara daha detaylı yaklaşırsanız daha iyi olabilir.

BAŞAK BURCU

Özel yaşamınızla ilgili birtakım sorunlar gündeme gelebilir. Konu sizinle ilgili olmasa bile partnerinizin size ihtiyacı var. Bugün maddi konularda ise şans sizinle. Hiç beklemediğiniz bir yerden bir ödeme alabilirsiniz. Ancak sağlık açısından bugün pek iç açıcı değil. Eklem ağrılarınız coşabilir.

TERAZİ BURCU

Uzun zamandır bir hayli sık harcamada bulundunuz ancak yakın zamanda tehlike çanları sizin için çalabilir. İşinizle ilgili kritik günler sizi bekliyor. Bu nedenle harcama konusunda biraz yavaş olsanız iyi edersiniz. Özel yaşamınızda ise hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Beklenmedik biriyle karşılaşabilirsiniz.

AKREP BURCU

Son zamanlarda enerjiniz de keyfiniz de bir hayli yerinde. Bu güç size hayallerinizi gerçekleştirme fikrini gündeme getirebilir. Hayatınıza dair yeni kararlar almak için ideal günlerden biri. Farklı konular üzerinde yoğunlaşmanız iş hayatınızda yeni bir yön çizmenizi sağlayabilir.

YAY BURCU

Çalışma hayatınızla ilgili gelişmeleri yeniden gözden geçirmenizde fayda var. Hedefleriniz için rotanızı yeniden belirlemelisiniz. Yeni planlar yeni bakış açısı kazanmanızı sağlayabilir. Özel hayatınızda ise içten içe yaşadığınız kuruntular sizi bir hayli zor durumda bırakabilir.

OĞLAK BURCU

Uzun zamandır içinde bulunduğunuz yoğunluktan bir hayli sıkıldınız. Bugün biraz kendinize zaman ayırsanız ve de sosyalleşseniz iyi edersiniz. Kendinizi iyi hissettiğiniz şeylere yönelmek ruh halinize iyi gelebilir. Hayatın sadece işten ibaret olduğunu düşünmeyin biraz özel hayatınıza da vakit ayırın.

KOVA BURCU

Bugün sizin dışınızda yaşanan bazı olaylardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda da dikkat etmeniz gereken günlerden birini yaşıyorsunuz. İşinizle ilgili sorumluluklarınızın artması iş yerinizde stresinizi arttırabilir. Ailenizle ilgili bazı sorunlardan dolayı bir araya gelmek durumunda kalabilirsiniz.

BALIK BURCU

Her ne kadar sakin bir yapınız olsa da son zamanlarda yaşadıklarınız sizi iyice zıvanadan çıkardı. İş stresinizle birlikte fazladan gerilme hissi yaşayabilirsiniz. Her ne kadar agresif olmanızın bir nedeni özel hayatınız da olsa sakinliğinizi korumalısınız. Biraz kendinize vakit ayırmanız bu işi çözecektir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Senan En beğenilen yorum
Super