22 Ekim 2018 Pazartesi günlük burç yorumları

22 Ekim 2018 Pazartesi günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

22 Ekim 2018 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
22 Ekim 2018 Pazartesi 08:00

22 EKİM 2018 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün sosyal aktivite yapmak yerine evde dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. Hatta bir hafta sonra evden çalışma teklifiniz bile olabilir.

BOĞA BURCU

İş hayatınızdaki yükselmeler beraberinde maddi artışa neden olabilir. Paranızı iyi değerlendirmeyi bilmelisiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün yaratıcılığınız ön planda olabilir. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelme planınız olabilir.

YENGEÇ BURCU

Bugünlerde sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Yaşam tarzınızda yapacağınız küçük değişikliklerle hayatınızı daha iyi hale getirebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Hem eğlenceli hem de risk almayı seven kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu kişilerle yapacağınız görüşmeler size çok şey kazandırabilir.

BAŞAK BURCU

Bugün ruhsal açıdan yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Havaların ani değişimi modunuzu da beraberinde değiştirmiş olabilir.

TERAZİ BURCU

Maddi konularda plan program yaparken mevcut durumunuzu çok iyi analiz etmenizde fayda var. Sizin için birikim yapmanızın ön koşulu bu.

AKREP BURCU

Bugün özgüveniniz bir hayli artabilir ve kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Bunun sayesinde tüm ilgiyi üzerinizde hissedebilirsiniz.

YAY BURCU

Çalışma hayatınızda bazı değişiklikler yaşanabilir. Bu değişim iş dağılımı ve sorumluluklarla ilgili olabilir. Bunlar hoşunuza gitmeyebilir.

OĞLAK BURCU

Bugün çevrenizde olup bitenlere karlı daha pozitif yaklaşımda bulunabilirsiniz. Çevrenizdekilerin üzerinde etkileriniz artabilir.

KOVA BURCU

Kişisel değerlerinizi koruyamadığınız ya da bazı konularda eksik kaldığınızı hissedebilirsiniz. Ruhsal anlamda kendinizi doyurmaya çalışırken iç sesinizi de dinleyin.

BALIK BURCU

Grup olarak çalışmanız gereken bir projede bazı sorunlarla ya da anlaşmazlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durumu çözmek için sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar