21 Ekim 2018 Pazar günlük burç yorumları

21 Ekim 2018 Pazar günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

21 Ekim 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
21 Ekim 2018 Pazar 08:37

21 EKİM 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Kafanızdaki düşünceleri netleştirene kadar kendinizde saklasanız iyi edersiniz. Duygusal anlamda uçarı hareketler yapacağınız bir gün. Partnerinizle aranızdakilere açıklık getirin.

BOĞA BURCU

Özel yaşamınızda küçük hataları bile affedemeyen bir yapınız var.  Bugün anlatılan pek çok şeye inanabilir ve sonucunda zararlı çıkabilirsiniz. Maddi konular kafanızı meşgul edebilir.

İKİZLER BURCU

Kendinizle ilgili konularda kendinizi aşırı derecede kaybetmenizden kaynaklı olarak çok fazla yıpranıyorsunuz. Bugün oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Çevrenizdeki en ufak sorunlara bile kayıtsız kalamayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Eğer olayları duygusal çerçevede değerlendirirseniz zararlı çıkabilirsiniz. Özgüveninizi yeniden kazanmalısınız.

ASLAN BURCU

Enerjinizi doğru kullanmak adına bugün fikir tartışmalarına girmekten kaçınabilirsiniz. Çünkü fikirlerinizi söylediğinizde karşı tarafın kabul etmeme durumunu düşünemiyorsunuz. Yanlış anlaşılmaları bir kenara bırakın.

BAŞAK BURCU

Sorunları analitik düşünmeniz bugün size bir şey kazandırmayabilir. Kafanız sürekli bazı konulara odaklanmışken duygusal anlamda bir şeyler yaşamanız imkansız hale geliyor.

TERAZİ BURCU

Bugün yeteneklerinizi sonuna kadar zorlayabilirsiniz. Bugün tam anlamıyla ne yapmak istediğiniz ortaya koyabileceğiniz bir gün. Yaptığınız planları ortaya koyarken kişisel çekiciliğinizi de ortaya koymaktan geri kalmıyorsunuz.

AKREP BURCU

Bugün nedense amaçlarınız ve istekleriniz üzerine düşünmeyi geri plana atmak isteyebilirsiniz. Çevrenizdekilerin önyargılarından fazlasıyla sıkılacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

YAY BURCU

Çevrenizdeki bazı kişilerin çekiciliğinden faydalanmak işinize yarayabilir. Size önemli bir şey katacak kişilerden birine denk gelmeniz an meselesi olabilir.

OĞLAK BURCU

Bugün oldukça hırslı günlerinizden birini yaşayabilirsiniz. Kaybetme riskiniz göze alamadığınızdan dolayı başarıyı yakalamak istiyorsunuz. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekebilir.

KOVA BURCU

Bugün romantiklik bakımından oldukça şanslısınız. İçgüdülerinizin sizi yanıltmasını istemiyorsanız bazı şeylerin altını çizmenin vakti geldi. Amacınızı iyi belirlemelisiniz.

BALIK BURCU

Hiç aklınızda olmayan fırsatların bir anda karşınıza çıkması nasıl hareket etmeniz gerektiği konusunda fikirsiz bırakabilir. Bu konuda sakin olmanız doğru kararlar vermenizi sağlayacaktır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar