için kaldı

2 Aralık 2018 Pazar günlük burç yorumları

2 Aralık 2018 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

2 Aralık 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
2 Aralık 2018 Pazar 08:08

2 ARALIK 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Özel hayatınızda mutlu olacağınız bir gün olabilir. Son zamanlarda dikkatinizi gereksiz detaylar çekebilir. Bunlara takılmamak için hayatı oluruna bırakmak en doğrusu olabilir.

BOĞA BURCU

Enerjisiz bir güne merhaba diyebilirsiniz. Her ne kadar özel hayatınız sorunsuz olsa da bu sizi ne yazık ki tatmin etmiyor. Böyle yaparak partnerinizi de zor durumda bırakıyorsunuz.

İKİZLER BURCU

Çevrenize karşı ılımlı olsanız da bazı negatif yüklü insanlar moralinizi bozabilir. Herkesin sizi sevmesini beklemeyin. Değer verdikleriniz sizi sevsin yeterli.

YENGEÇ BURCU

İstediğiniz her şeyin hemen olmasını istiyorsunuz ancak bu mümkün değil. Biraz daha sabırlı olmayı denemelisiniz aksi halde elinizdekileri de kaybedebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Ailenizin bugün sizi mutlu edecek hoş sürprizleri olabilir. Önemsenmeyi her şeyden çok seviyorsunuz. Maddi anlamdaki sorunlarınız birkaç gün sonra çözülebilir.

BAŞAK BURCU

Bugün maddi nedenlerden dolayı bir hayli gergin ve agresif olabilirsiniz. Ancak böyle davranarak sadece kendinize zarar vermekten öteye geçemezsiniz.

TERAZİ BURCU

Söz konusu özel hayatınız olduğunuzda oldukça mücadelecisiniz. Bazı şeyleri riske atmaktan geri kalmayabilirsiniz ancak karşınızdaki kişinin sizin için ne ifade ettiğini bilmelisiniz.

AKREP BURCU

Bugünün tatil olduğunu unutmayın ve ona göre dinlenmeye çalışın. İşi hayatınızın merkezine koymaktan vazgeçin. Ailenize zaman ayırmak her ikinize de iyi gelebilir.

YAY BURCU

Son derece girişken bir yapınız olsa da özel hayatınızda bir türlü bunu başaramıyorsunuz. Özel hayatınızdan kaynaklı olarak sıkıntılı günler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Uzun zamandır üzerinizde hakim olan kuşkucu hallerinizi bir kenara bırakmalısınız. Yakın zamanda iş hayatınızda yapacağınız bir görüşme size önemli kazanımlar sağlayabilir.

KOVA BURCU

Özel hayatınızda partnerinize dair kıskanç yaklaşımı bir kenara bırakırsanız ilişkinizin daha iyi yerlere geldiğini görebilirsiniz. Bazı konularda da oldukça kararsızsınız.

BALIK BURCU

Bugün küçük bir sürpriz tüm gününüzün iyi geçmesine neden olabilir. İş hayatınızdaki sabırsızlık ise iyi bir izlenime neden olmayabilir. Maddi konulara dair yeni bir durum değerlendirmesi yapmalısınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar