16 Ocak günlük burç yorumları 2018

16 Ocak 2018 Salı günü hangi burcu neler bekliyor birlikte öğrenelim. İşte günlük burç yorumlarınız..

16 Ocak günlük burç yorumları 2018
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
16 Ocak 2018 Salı 09:25

Bugün şansınızı ve gücünüzü etkin bir şekilde kullanma günü. Hayatınıza yön vermeniz için iyi bir fırsat olabilir. Öğrendiklerinizle farklılığınızı ortaya koyarsanız kendinize ve çevrenizdekilerler paylaşım içinde olursunuz.

16 Ocak günlük burç yorumları 2018

16 Ocak 2018 Koç Günlük Burç Yorumu

Her şeyi artık istediğiniz ayara getirmeye başladınız. Daha önceleri çok fazla sorunlarla karşı karşıya kalırken artık sorunlarınızın bir bir rafa kaldırılıyor olması sizleri mutlu edecek. Değerli Koç burcu insanları, bugün yapacağınız bir güzel proje ile hayatınızda olumlu yönde gelişmeler yaşanacak. Oldukça sevineceğiniz güzel haberlerle karşılaşacaksınız. İnsanların el atmış olduğunuz projelere olumlu görüşler sunması, bu yolda ne kadar kararlı olduğunuzu bir kez daha gözler önüne sermeye neden olacak. İstek ve arzularınız bugünlerde daha fazla artmaya başlıyor.

16 Ocak 2018 Boğa Günlük Burç Yorumu

Gelecek adımlarınızı iyi yönlendireceksiniz. İnsanlara vereceğiniz akıl ve destek hem onların hayatlarını hem de sizin yaşamınızı zenginleştirebilir. Temponuza ayak uyduramayışını zaman, zaman sorun ederken, farklı koşullar içinde olduğunuzu da görmelisiniz. Bu farklılıkta avantajlı olmanın rahatlığıyla davranmamalısınız.İş yaşamınızda çok göz dolduruyorsunuz. Herkesin istekli olduğu bir iş yolculuğu size teklif edilebilir. Bu yolculuk gerçekleşirse aynı zamanda kısa ama unutulmaz bir kış tatili yapma olanağı da bulabilirsiniz.

16 Ocak 2018 İkizler Günlük Burç Yorumu

Birileri size yol gösterir, sıkıntılarınızı giderir, olanaklar sunabilir. Finansal bir ortaklık kurulabilir. Miras, yatırım, hukukla ilgili bir mesele olumlu yönde sonuçlanır. Bir sağlık probleminiz şifa bulur. Bir proje teklifi gelebilir. İlişkiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor. Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Kumarda şanssız olduğunuz çok belli.

16 Ocak 2018 Yengeç Günlük Burç Yorumu

Partnerlikle ilgili konularda, ortaklı işlerinizin seyrinde pozitif gelişmeler olacak ve işleriniz kararlı bir şekilde hızlanacaktır. Hayatınızda diğer insanlardan çok daha fazla destek gördüğünüzü düşündüğünüz ve fiziksel anlamda da bunu hissettiğiniz bir döneme giriş yaptınız. Aşk hayatınızda siz beklentinizi çok yükseltmediğiniz sürece her şey yolunda. Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratıyor. Bazı rahatsızlıklarınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz, ama yine de ilişkinize yansıyor. Çok açık olmak en iyi yöntem olacak.

16 Ocak 2018 Aslan Günlük Burç Yorumu

Çok sıkıldığınız bir dönemdesiniz. Mutlaka bu yanınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bunun için bir ortam değişikliği sizlere oldukça iyi gelebilir. Ambiyans değişikliği yoluna gitmek adına hemen harekete geçeceksiniz. Mutlu olacağınız bazı güzel zamanlar geçireceksiniz. Üstelik yeni aşk kokusunun da ortamınızda yayıldığı bir döneme adım atıyorsunuz. Aşk anlamında artık her şey sizlerin istediği gibi olacak. Aslan burçları artık aşka hazırlanması gerekiyor.

16 Ocak 2018 Başak Günlük Burç Yorumu

İletişimsel alanda elde edeceğiniz şansları, aşk hayatınızda etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili konularda otoritenizi konuşturacaksınız. O huzuru seviyor, siz ise gerilimden hoşlanır gibi davranıyorsunuz. Bugünkü yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok. Çünkü o karşılık vermeme konusunda kararlı.İş yerinizdeki yeni düzenleme ön hazırlıklarıyla ilgili geç bilgilendirilmeniz sizi çok rahatsız ediyor. Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz.

16 Ocak 2018 Terazi Günlük Burç Yorumu

Sevgili Teraziler saat 07:13 Jüpiter-Pluto görünümü, maddi yönde olanakların, bir desteğin, bir önemli adımın ve oluşumun işaretçisidir. Bir teklif alabilirsiniz. Size ait bir mal ve mülkle ilgili bir karar verebilirsiniz.İmkanlarını çok zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Bu akşam yapacağınız telefon görüşmesinde hoşunuza gidecek sözler söyleyebilir. Bugünlük bununla yetinmelisiniz.

16 Ocak 2018 Akrep Günlük Burç Yorumu

Saat 13:54 Ay-Pluto kavuşumu gayet olumlu bir yansımadır. Size gücünüzü hatırlatır. Düşüncelerinizi dışa karşı pek belli etmeseniz de, aslında ne yapmanız gerektiğini gayet iyi bilirsiniz.Yeni bir ilişkide yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşıyorsunuz. O, her zaman yeniliklere ve sürprizlere açık birisi. Siz de tam ona uygunsunuz Çevrenizdekiler sizin birbirinizle olan yakınlığınızı konuşuyorlar.

16 Ocak 2018 Yay Günlük Burç Yorumu

Saat 23:27 Ay-Mars görünümü, ailevi, fiziksel ve ruhsal anlamda hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuzu yüreğinizde büyütüyor. Bir yol olmalı ve hayat artık yüzüme gülmeli diye düşünebilirsiniz.Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Bu konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz. Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var gibi.

16 Ocak 2018 Oğlak Günlük Burç Yorumu

Gelecek planlarınız hızlanırken hayatın amacını keşfetmiş ve nasıl davranmanız gerektiğini biliyor olacaksınız. Etrafa bırakacağınız izlenim çok iyi olacak.Çevrenizde sizden hoşlanan birkaç kişi var, ama siz hiçbirinin farkında bile değil gibisiniz. İçlerinden biri duygularını sizinle paylaşmayı düşünüyor. Bugün bazı küçük işaretler gelebilir. Saat 13:54 Ay-Pluto kavuşumu gayet olumlu bir yansımadır. Kendinizi her konuda lider, güçlü ve derin düşünebilen bir kişi olarak hissedersiniz. Algılarınız gayet açıktır ve gerekli olduğunda her türlü duruma müdahalede bulunabilirsiniz.

16 Ocak 2018 Kova Günlük Burç Yorumu

Saat 13:57 Ay-Jüpiter görünümü, iş ve özel sıkıntıların çözümleneceğine dair bir umut yaratır. Bir proje hazırlığının göstergesidir. Yarım kalan işlerin bitirilmesi kolaylaşır.Oğlak burçları ile beraber şu aralar evrenin en çok desteklediği burçlardan biri de sizlersiniz. Esen Satürnyen rüzgarlar herkesi zorlarken sizin ikliminize uygun olduğu için attığınız adımlarda sizi destekliyor. Düşüncelerinizi somut aksiyonlara dönüştürmek için adım atmalısınız.

16 Ocak 2018 Balık Günlük Burç Yorumu

Balık burçları bazı konularda daha inatçı ve dik kafalı davranabilirler. Evrendeki toprak enerjisi Balık burçlarının hayallerinin suya düşmesine sebep olabileceği gibi, hayalleri gerçekleştirecek adımlar atabilmelerine de imkân sağlayabilir. Eski bir ilişkiye geri dönme ihtiyacı hissedebilir, eski sevgilinizi özlediğinizi fark edebilirsiniz. Gelecek planlarınızda çevrenizden göreceğiniz destek yüksek olacak. İş alanlarınızda neyi nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Düşündükleriniz karşınıza gelebilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar