12 Temmuz 2019 Cuma günlük burç yorumları

Burçseverler 11 Temmuz 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 11 Temmuz 2019 Perşembe Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 11 Temmuz'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

12 Temmuz 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
11 Temmuz 2019 Perşembe 15:06

12 TEMMUZ 2019 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Uzun bir tanışma dönemi daha çok heyecan verici olacak, sabretmelisiniz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz, omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz.

BOĞA BURCU

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini doğru saptamanız gerekiyor. Konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir. Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi, yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

İKİZLER BURCU

Bugün araştırmacı yönünü ortaya çıkaracaksın. Fikirlerinin boşa gitmediğini görmen seni gururlandırıyor. Yeni bir girişim için doğru adımlar atabilir ve İş arkadaşlarınız ile ilgili bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz. Yeni olan her şeyin sizin açınızdan iyi olduğuna emin olmalısınız. İş hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızdaki arkadaşlarınızdan yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde duygusal derinlik içinde olacağınız zamanlar var. Endişe hissine kapılmayın, sakin kalmakta fayda var. 

YENGEÇ BURCU

Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir. Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor. Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz. Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı. Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

ASLAN BURCU

Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgilinize yapay bazı zorunluluklar yüklüyorsunuz. Sevgililer Günündeki jestlerinizin onda yarattığı umutları yeniden kırmamalısınız. Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze görünmüyor. Sizi düzene sokmak isteyenleri önemsemenizde yarar var. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir. 

BAŞAK BURCU

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size gittikçe katlanılmaz geldiğini ona daha belirgin bir şekilde anlatmanız gerekiyor. Sizinle çok ilgilenmesi ve sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. İş ve sorumluluklarınızı başarı ile bitirmeye odaklı olacağınız bir gün. Beklediğiniz şansları ve fırsatları bugün yakalayabileceksiniz.

TERAZİ BURCU

Maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Çalışmalarınızda başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal birikimleriniz hakkında karar vermek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Öğlen saatlerinde paylaşım içinde olmaktan keyif alacağınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Heyecan duyacağınız biriyle tanışabilirsiniz. İlgisizlik şikayetleri tek taraflı yaşanan bir sorun değil gibi. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirsiniz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz.

AKREP BURCU

Aile üyelerinizle olan ilişkilerinizde gelişen birtakım olayları aydınlatırken zorlanabilirsiniz. Gizli ilerletmeniz gereken bazı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapma niyetinde olduğunuz zamanlar yaşayabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz işlerinizi bugün tamamlamakta fayda var. Beslenmenize daha özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde farklı his ve duygular içindeyken öğlene doğru daha fazla duygu derinliği hissedebilirsiniz. Akışta kalmak size iyi gelecektir. Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını istiyorsunuz. Bu iddialı yaklaşım çevrenizde biraz antipati yaratıyor. Birçok şeyin bu baskılamayla tatsızlaşabileceğini öngöremiyorsunuz. 

YAY BURCU

Elinizin altındaki iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşacaksınız. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak. Uzun süreli beraberliğinizin altında, bu ilişkiye karşılıklı olarak duyduğunuz büyük güven yatıyor. Göz ardı edilen bazı hatalar, etrafın söylediği kadar etkileyici değil. Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızlık çekeceksiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün arkadaşlarınızla geçirmek isteyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgili meseleler gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmazsanız, sizin için daha iyi sonuçlar doğabilir. Öğlen saatlerinde gizlilik içeren işlerle uğraşmak hoşunuza gidebilir. Dernek işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Maddi konularla ilgili beklentilerinizi karşılayabileceğiniz şanslı gelişmeler gündeminizde olabilir. Çevrenizden gelen yardımlarla planladığınız işleri bitirebileceğiniz bir gündesiniz. Daha zarif, zeki ve konuşkan olduğunu hissedeceksin. Pazarlama, satış, konferans alanlarında başarılı bir gün.

KOVA BURCU

Sizce ilişkileri zora koşmamak için her şey yapılmalı. Buna karşın bugünlerde birtakım güvensizlikler yaşatmanız da mümkün görünüyor. Önünüzde küçük tartışmalarıyla, yine de güzel günler var. Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Sadece, size yaklaşan fırsatları önceden sezebilmeniz gerekiyor. Bugün dikkatli olursanız, büyük bir fırsatla karşı karşıya geleceksiniz. 

BALIK BURCU

Duygusal hissediyorsun!Bugün Ay, burcunda hareket ediyor. Yeni oluşumlar söz konusu olabilir. Kendi işini yapıyorsan, önemli bir anlaşmaya imza atabilirsin. Özellikle bir marka üzerine çalışmak gibi planların var ise, hızlandırabilirsin. Özel sektörde çalışıyorsan, işten çıkarma dedikoduları çalışma arkadaşlarınla büyük bir kaygı yaşamana neden olabilir. Diğer yandan ara sıra kendini oldukça duygusal hissedeceksin. İhtiyacı olanlara faydan dokunsun istediğin için, yardım kampanyalarına ufak bağışlarda bulunabilirsin. Eşin ya da sevgilin bu süreçte yanında olmak isteyebilirler ancak tercihini kitapların ve sevdiğin müziklerden yana kullanabilirsin

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar