Twitter, hesap kapatıyor!

Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcı etkinliği bulunmayan hesapları kapatma kararı aldı.

Twitter, hesap kapatıyor!
Son Güncelleme: 30 Kasım 2019 Cumartesi 09:31
30 Kasım 2019 Cumartesi 09:28

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, açık olmasına rağmen kullanıcı etkinliğinin hiç olmadığı hesaplar için harekete geçiyor. The Verge adlı internet sitesinin raporuna göre hesapları etkin olmayan kullanıcılara e-posta göndermeye başlayan şirket, 11 Aralık'tan itibaren harekete geçecek ve 6 aydan uzun süredir giriş yapılmayan hesapları tamamen kaldıracak.

Konuya ilişkin internet sitesine bir demeç veren Twitter sözcüsü, "Kamuya açık sağlıklı konuşma ortamını sağlama taahhüdümüzün bir parçası olarak, insanların Twitter'da güvenebilecekleri daha doğru ve güvenilir bilgiler sunmak için etkin olmayan hesapları temizlemek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Aktif olmayan hesaplar politikamızda belirtildiği gibi, insanları bir hesap açarken aktif olarak giriş yapmalarını ve Twitter'ı kullanmalarını teşvik ettiklerini söyleyen sözcü, "6 aydan uzun bir süredir Twitter'a giriş yapmamış birçok kullanıcıya, uzun süre işlem yapılmadığı için hesaplarının kalıcı olarak kaldırılabileceğini bildirmek için e-posta yoluyla ulaşmaya başladık." diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar