Tabut mezardayken gelen sese şaşırdılar

Savaş gazisinin defin töreni için mezarlığa gelen insanlar tabut mezarının içine konulduktan sonra gelen sesle büyük bir şok yaşadı!

Tabut mezardayken gelen sese şaşırdılar
Son Güncelleme: 16 Ekim 2019 Çarşamba 11:06
16 Ekim 2019 Çarşamba 11:00

Shay Bradley, Leinster İrlanda'da bulunan Kilmanagh'a defnedildi. İrlanda Savunma Kuvvetleri gazisi olan Bradley için düzenlenen cenaze töreninde hiç beklenmedik bir şey yaşandı.

Tabut mezarlığa konulduktan sonra bir anda içerden, "Merhaba çıkmama izin ver" diyen bir ses geldi. İlk anda büyük bir şok yaşayan yakınları daha sonra gerçeğin farkında vardı.

Neşeli kişiliğiyle tanınan adam cenazesine gelen insanların üzülmek yerine gülmelerini istediği için onlara sürpriz bir şaka hazırlamıştı. Kızı ölümünden önce bir ses kaydı yaptı ve mezarında tabutunun içinde konuşuyormuş gibi gösterdi.

Cenazede kahkahalar atıldı

"Ben neredeyim? Çıkmama izin ver. Burası çok karanlık. Bu duyduğum rahip mi? Hey tabuttayım. Ben ölüyüm" diyen adam daha sonra tekrar konuşarak, "Tekrar merhaba. Sadece elvade demek için aradım" diyor.

"Kaç kişiyi güldürdüğünü bilmek isterdi"

Bradley'in kızı, babasının harika bir karakter olduğunu ifade ederek, "Kendi cenazesinde ne kadar insanı güldürdüğünü bilmek isterdi" dedi. İrlanda Savunma Gazileri yayınladıkları video ile vatandaşlara seslenerek, "Bir askerle bir sivil arasında espri anlayışında hiçbir fark yoktur. Shay bize bunu gösterdi. Huzur içinde yatsın" dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar