Battlefield 5 oyununun özellikleri neler? Battlefield 5 ne zaman çıkacak?

2018 yılının en çok beklenen oyunlarından bir olan Battlefield 5 oyununun özellikleri ve çıkış tarihi ortaya çıktı.

Battlefield 5 oyununun özellikleri neler? Battlefield 5 ne zaman çıkacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
24 Mayıs 2018 Perşembe 14:53

Uzun bir bekleyişin ardından merakla beklenen Battlefield 5 hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yapılan sızıntıyla yeni Battlefield 5'in dönemi ve özellikleri ortaya çıktı. İşte özellikleri ve konusu..

Electronic Arts'ın başarılı oyun serisi Battlefield'e yeni bir halka daha ekleniyor. İlk kez duyurulan Battlefield 5 bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri. Electronic Arts benzersiz bir savaş deneyimi sunacağını iddia ettiği oyun için sonunda beklenen açıklamaları yaptı.

Battlefield 5 Ne Zaman Çıkacak?

Battlefield 5 çıkış tarihi 19 Ekim 2018 olarak duyuruldu. Battlefield V: Deluxe Edition versiyonunu ön siparişle satın alınırsa 2 gün önceden, 16 Ekim 2018’de oyuna ulaşılabilecek.

Battlefield 5 oyununun özellikleri neler?

Battlefield’ın en büyük yeniliği İkinci Dünya Savaşı‘na dönmesi ve Premium Pass’i kaldırıyor olması. Böylece oyuncular tüm içeriğe her zaman, DLC satın almadan ulaşabilecekler. Multiplayer karakterlerimizi kostüm, üniforma, yüz, ırk, savaş boyaları ve daha birçok seçenek üzerinden özelleştirebilecek. Diğer yandan, oyunun standart sınıfları seviye atlamanızla çok daha derinleşecek. Yani her Battlefield oyuncusunun artık kendine göre bir oyun düzeni olacak. Kozmetik tarafındaki yenilikler sadece askerlerle sınırlı değil. Oyunda aynı zamanda, tüm silah ve araçlar özelleştirilebilir olacak. İkinci Dünya Savaşı dönemine gitmesi beklenen yeni BF 5, özel bir co-op moduyla gelebilir.

En son Battlefield 3 zamanı bulunan co-op modu sayesinde arkadaşlarımızla takım olup, yapay zekaya karşı görevleri yerine getirebilecek. Multiplayer tarafında gerçek oyuncu odaklı kalmak istemeyen oyuncular için ilaç gibi gelecek bir özellik gibi duruyor. İki yeni oyun modu gelecek ve bu oyun modlarından Grand Operation, Battle-Royale benzeri mekanikler sunacak. 64 oyunculuk bu mod, günlerce sürecek bir savaşa sahne olacak ve cephede ölümün dönüşü olmayacak. Hikaye desteği bulunacak bu oyun modu, dinamik yapısıyla türe yeni bir soluk getirecek. Oyuncuların ilgisi sürekli olarak ara sahneler ve sürekli değişen savaş bölgeleriyle yüksek tutulacak. Artık savaş sırasındaki patlamaları çok daha gerçekçi bir şekilde hissedilecek. Eğer içinde bulunduğunuz bina patlarsa, patlamanın etkisiyle dışarı uçabilecek, yakınınızda yaşanan bir patlamada, ister istemez yere kapaklanacaksınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar