için kaldı

Ziraat Bankası ile çalışan konut üreticileri hangileri, Ziraat bankasından konut kampanyası

Ziraat Bankası, bankalarıyla çalışan konut üreticilerden konut alan tüketicilere 0.98 faiz ile konut kredisi vereceğini açıkladı. Peki Ziraat Bankası ile çalışan konut üreticileri kimler?

Ziraat Bankası ile çalışan konut üreticileri hangileri, Ziraat bankasından konut kampanyası
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
14 Aralık 2018 Cuma 14:27

Yaz aylarından bu yana  yükselen döviz kuruna karşı Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın koordinasyonunda enflasyonla topyekün mücadele kampanyası başlatılmıştı. Döviz kurları yükselince enflasyon canavarı da hortlamış %23.5'u görmüştü. Ülkeye döviz girişini arttırmak isteyen Merkez Bankası Para Politikaları Kurulu da bir takım önlemler açıklamış ve gecelik faizleri yükseltmişti. 

Faizlerin yükselmesiyle en çok etkilenen sektörler otomobil ve inşaat sektörü oldu. Tüketicilerin genellikle bir kısmını peşinat olarak ödediği geri kalan kısmını da faizle taksitlendirme yöntemini kullandığı otomobil ve inşaat sektöründe başlayan durağanlığın önğne geçmek için önlemler art arda gelmeye başladı. 

Geçtiğimi Ay Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bir takım teşvik paketi açıklamış, bu paketin en dikkat çeken maddesi de araçlardaki ÖTV indirimi olmuştu. ÖTV indirimi otomobil sektöründe yıl son aylarında bir nebze de olsa hareketlilik getirmişti. 

Otomobil sektöründeki önlemlerin ardından şimdi de inşaat sektörünü hareketlendirecek paketler açıklanmaya başladı. İşte emlak sektörüne hareketlenme yaratacak kampanyalar.

Ziraat Bankası ile çalışan konut üreticileri kimler?

Ziraat Bankası kendisiyle çalışan konut üreticilerinden ev alacak tüketicilere 0,98 faizle kredi vereceğini açıkladı. Peki Ziraat Bankası ile çalışan konut üreticileri kimler?  Ziraat bankası ile çalışan konut üreticilerine dair net bir liste bulunmamakta. Şehir şehir banka ile çalışan büyük ve küçük inşaat firmaları farklılık göstermekte. Bu nedenle kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicilerin Ziraat Bankası'ndan kredi danışmanlarıyla iletişime geçmeleri kampanyadan faydanlamaları açısından doğru olacaktır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar