Zeynep Sever nasıl zayıfladı? Zeynep Sever Demirel'in zayıflama sırları nelerdir?

Zeynep Sever nasıl zayıfladı? Zeynep Sever Demirel'in zayıflama sırları nelerdir? 21 kilo veren Zeynep Sever'in uyguladığı diyet programı nedir? Zayıflama programı nasıldır?

Zeynep Sever nasıl zayıfladı? Zeynep Sever Demirel'in zayıflama sırları nelerdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
12 Aralık 2018 Çarşamba 11:51

Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Belçika güzeli seçilen eşi Zeynep Sevda Demirel'in fazla kilolarından kurtulduğu dikkatlerden kaçmadı. Evinin bodrumunu spor salonuna  çeviren Zeynep Sevda Demirel'in fazla kilolarından uyguladığı yoğun spor programı sayesinde ve sıkı diyet programı sayesinde kurtuldu. 

Zeynep Sever Demirel nasıl zayıfladı?

Belçika güzeli Zeynep Demirel'in fazl kilolarıdan nası kurtulduğu hayranları tarafından merak ediliyo. Zeynep Demirel paylaştığı fotoğraflarla kilo vermesinin sırrının uguladığı sıkı spor programı olduğunu açıkladı. Evinin bodrumunu spor salnuna çeviren Zeynep Sever Demirel çok kısa sürede 21 kio verdi. 

Zeynep Demirel'in spor programı nedir?

Sabah akşam antremanlarını ihmal etmeden yapan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in aynı zamanda da kick box öğrenmeye çalıştığı bu nedenle de kilo vermesiyle oluşacak sarkıkların da önüne geçtiği görülüyor. 

İnstagram'ı oldukça aktif olarak kullanan Zeynep Demirel'in uyguladığı spor programını da sıkı bir diyetle desteklediği bu sayede hamileliği sırasında aldığı 21 kiloyu kısa sürede verdi. 

 

ZEYNEP DEMİREL KİMDİR? NERELİ, KİMİNLE EVLİ?

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demierl ile evlenmeden önceki adı Zeynep Sever olan ünlü güzel, 9 Temmuz 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Belçika'da 2009 yılında katıldığı Miss Universal yarışmasında 15. olan Zeynep Demirel, mankenliğin yanı sıra kısa süreli oyunculuk da yaptı. 2010 yılında Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Demirel'in bu evliliğinden Yade ve Yeda isimlerinde iki çocukları var. 1.78 boyundaki ünlü güzel, 55 kilo.

ZEYNEP DEMİREL İNSTAGRAM

İNSTAGRAM’DA 500 BİN TAKİPÇİ

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Zeynep Demierl, İnstagram’da paylaştığı Volkan Demirel ve çocukları Yade ve Yeda ile olan fotoğrafları beğeni topluyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar