ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor?

ATV yeni yayın dönemine Zengin ve Yoksul adlı diziyle damga vurmak istiyor. Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne - Zengin ve Yoksul hangi oyuncular oynuyor? soruları gündeme geldi. İşte ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? yanıtı.

ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
22 Mart 2019 Cuma 16:39

ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? sorusu ATV'nin yeni yayın döneminde güvendiği diziyle ilgili bilgilerin gelmesiyle gündem oldu. İşte ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? yanıtı.

ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün?

Her istediğini elde edenlerin bencilliği ile istedikleri hiçbir şeyi elde edemeyenlerin öfkesini anlatan "Zengin ve Yoksul" güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle çok yakında atv'de.

ATV Zengin ve Yoksul dizisinin konusu 

Zengin ve Yoksul dizisi dram türünde olacak ve dizi de Meral ve kuzeni Berrin’in verdiği zorlu mücadele ekranlara gelecek. Alımlı bir kız olan Meral çok zengin ve güçlü bir aile olan Erdemli ailesine gelini olur; ancak Meral için zorlu günler bu evlilik ile başlar. Meral’i çok seven kuzeni Berrin ise Meral’i kurtarmak için büyük bir savaş içine girecektir.

ATV Zengin ve Yoksul dizisi oyuncu kadrosu

Zengin ve Yoksul dizisinin başrollerinde ise Binnur Kaya, Osman Sonant, Evrim Solmaz Damla Colbay Gülcan Arslan Eren Hacısalihoğlu Elif Doğan gibi önemli isimler yer alacak. Dizinin başrolünde ki iki kadın karakterden biri Berrin Binnur Kaya olurken Evrim Solmazda Meral’e hayat verecek. Tabi dizinin kötü karakteri Yavuz’a da Osman Sonant.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar