Zekeriya Tuyan kimdir? Nerelidir? Ahmet Tuyan kimdir? Evli mi, instagramı ne? Öldü mü?

Zekeriya Tuyan'ın babası Ahmet Tuyan, kardeşi Yahya Tuyan, Oktay ve Çavuşoğlu'nun bulunduğu uçakla Yeni Zelanda'ya gitti. İşte Zekeriya Tuyan kimdir? Nerelidir? Ahmet Tuyan kimdir? Evli mi, instagramı ne? Öldü mü?sorularının yanıtı.

Zekeriya Tuyan kimdir? Nerelidir? Ahmet Tuyan kimdir? Evli mi, instagramı ne? Öldü mü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
2 Mayıs 2019 Perşembe 14:49

Zekeriya Tuyan kimdir? Ahmet Tuyan kimdir? Evli mi, instagramı ne? Öldü mü? soruları Yeni Zelanda'daki saldırı sonrası gündeme geldi. İşte Zekeriya Tuyan kimdir? Nerelidir? Ahmet Tuyan kimdir? Evli mi, instagramı ne? Öldü mü? sorularının yanıtları. 

Zekeriya Tuyan kimdir?

Cumhurbaşkanı Yardımcılığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yeni Zelanda‘nın Christchurch kentinde cuma namazı sırasında iki camiye yapılan terör saldırılarında yaralanan Türk vatandaşı Zekeriya Tuyan’ın babası Ahmet Tuyan, kardeşi Yahya Tuyan, Oktay ve Çavuşoğlu’nun bulunduğu uçakla Yeni Zelanda‘ya gitti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, aileye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmiş olsun dileklerini ve selamını iletti.

Oktay ve Çavuşoğlu, olaydan duydukları üzüntüyü bildirerek devletin yaralı vatandaşların durumunu yakından takip ettiğini, her türlü imkanın sağlandığını belirtti. 

Yeni Zelanda'daki saldırıdan yaralı olarak kurtulan Türk vatandaşı: Biz ölü taklidi yaptık, kırık bir pencereden kaçarak kurtulduk.


Yeni Zelanda'da bugün yaşanan, iki camiye gerçekleşen terör saldırısında orada bulunan ve o anları yaşayan bir Türk ve Malezya vatandaşının, ölü taklidi yapıp da katliamdan kurtuldukları öğrenildi.

Zekeriye Tuyan hayatını kaybetti

Zekeriya Tuyan'ın hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar