Zalim İstanbul'un Agah'ın Oğlu Cenk gerçekte kim? Ozan Dolunay instagramı ne sevgilisi kim?

Zalim İstanbul'un Agah'ın Oğlu Cenk gerçekte kim? Ozan Dolunay instagramı ne sevgilisi kim? soruları Kanal D'nin yeni dizisiyle gündeme geldi. Azonceoldu ekibi olarak Ozan Dolunay'ın fiziksel özelliklerine kadar birçok konuyu sizler için derledik.

Zalim İstanbul'un Agah'ın Oğlu Cenk gerçekte kim? Ozan Dolunay instagramı ne sevgilisi kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
22 Mart 2019 Cuma 13:20

Zalim İstanbul'un Agah'ın Oğlu Cenk gerçekte kim? Ozan Dolunay instagramı ne sevgilisi kim? Kanal D’de Şubat ayında başlayacak olan Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, Sırma Yanık’ın senaryosunu kaleme aldığı Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği Zalim İstanbul fragmanlarıyla gündeme geldi. Fikret Kuşkan gibi usta bir oyuncuyu kadrosunda bulunduran Zalim İstanbul dizisi şimdiden ne kadar iddialı olduğunu hissettirmeye başladı. İşte Zalim İstanbul'un Cenk gerçekte kim? Ozan Dolunay instagram, sevgilisi.

Zalim İstanbul'un Agah'ın Oğlu Cenk gerçekte kim? 

Fikret Kuşkan’ın Agah karakterina hayat vereceği netleşen Zalim İstanbul dizisinde Agah’ın canından çok sevdiği oğlu Cenk karakterine son olarak Show tv ekranlarında yayınlanmış olan “Darısı Başımıza” dizisinde başrolde oynamış olan Ozan Dolunay olarak duyuruldu. Peki Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakterine hayat verecek olan Ozan Dolunay kimdir? Ozan Dolunay hakkında aklınıza gelen tüm soruların cevaplarıyla yazımıza devam edelim.

Ozan Dolunay. Son olarak “Darısı Başımıza” dizisinde kendi isminde bir karaktere hayat vermiş olan Ozan Dolunay, Şubat 1991 doğumlu. Kültür başkentimiz olan İstanbul’da hayata merhaba diyen oyuncunun boyu ve kilosunu merak edenler için de sizlere bilgi verelim: boyu 1,79 cm kilosu ise 76 kg.darısı başımıza ozan dolunay resmiKoç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Dolunay, sevilen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster “adlı programa katıldığı günden itibaren hayatında da yeni bir sayfa açılmıştır. Bu programın hemen ardından oyunculuk üzerine eğitim alan oyuncu sektöre “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizi ile adım atmıştır.

Ozan Dolunay instagramı ne sevgilisi kim?

Asıl adı Mehmet Ozan Dolunay olan oyuncu, Star Tv ekranlarında yayınlanmış olan “Yüksek Sosyete” adlı dizi ile bir kez daha adından söz ettirmiştir. 2017 yılına geldiğimizde TRT1 ekranlarının gençlik dizisi “Lise Devriyesi” adlı dizide Yiğit karakterini canlandırmıştır.

“Darısı Başımıza” dizisi Ozan olarak seyirciyle buluşan Dolunay, oyuncu olan Melisa Şen olsun ile sevgilidir. Zalim İstanbul dizisi Cenk hakkında yazımızın sonunda oyuncu ile ilgili bir video ile yazımızı sonlandırıyoruz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar