Zalim İstanbul Seher'in kızı Cemre gerçekte kim? Sera Kutlubey instagram adresi ne?

Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Seher'in Kızı Cemre'nin kim olduğu merak edildi. Sera Kutlubey kimdir, instagram adresi nedir, sevgilisi var mı? gibi soruları sizler için derledik. İşte 'Zalim İstanbul Seher'in kızı Cemre gerçekte kim? Sera Kutlubey instagram adresi ne?' yanıtı.

Zalim İstanbul Seher'in kızı Cemre gerçekte kim? Sera Kutlubey instagram adresi ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
22 Mart 2019 Cuma 15:33

Zalim İstanbul Seher'in kızı Cemre gerçekte kim? Sera Kutlubey instagram adresi ne? soruları Kanal D'nin yeni dizisinin ilk bölümüyle gündeme geldi. Azonceoldu ekibi olarak Sera Kutlubey ile ilgili derlediğimiz bilgiler. 

Zalim İstanbul Seher'in kızı Cemre gerçekte kim?

zengin işadamı Agah Karaçay’ın tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş yeğeni Nedim’e memleketi Artvin’den helal süt emmiş bir kısmet bulmak için mücadelesi ve sonrasında gelişen olaylar anlatılıyor. Artvinli dizisinin genç yeteneği Sera Kutlubey, Seher’in büyük kızı Cemre karakterini oynayacak. Cemre aynı zamanda Ceren’in kız kardeşidir. 

Sera Kutlubey instagram adresi ne?

Artvinli dizisinde Cemre karakterini oynayacak olan Sera Kutlubey 19 Nisan 1994 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.  Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde diksiyon ve oyunculuk eğitimleri almıştır. Birçok tiyatro oyununda yer alan güzel yeteneğin ilk dizi deneyimi Kehribar olmuştur. Bu dizide Leyla karakterinin gençliğini oynamıştır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar