Zalim İstanbul reytingleri nasıl? Tutar mı? Tutuldu mu? Kalkar mı?

Zalim İstanbul Kanal D'de 3. bölümüyle dün akşam yayınlandı. Dizinin izleyicileri ''Zalim İstanbul reytingleri nasıl? Tutar mı? Tutuldu mu? Kalkar mı?'' sorularının yanıtlarını aramaya başladı. İşte Zalim İstanbul rating ranini ile ilgili bilgiler.

Zalim İstanbul reytingleri nasıl? Tutar mı? Tutuldu mu? Kalkar mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
16 Nisan 2019 Salı 15:54

Zalim İstanbul reytingleri nasıl? Tutar mı? Tutuldu mu? Kalkar mı? soruları Kanal D izleyicileri tarafından merak edildi. Pazartesi günleri Star'da Söz, Show'da Çukur, FOX'ta ise Yasak Elma yayınlanıyor. İzleyiciler güçlü diziler arasında Zalim İstanbul tutuldu mu? sorusunun yanıtını merak etmektedir. İşte Zalim İstanbul reytingleri nasıl? Tutar mı? Tutuldu mu? Kalkar mı? sorularının yanıtları. 

Zalim İstanbul reytingleri nasıl?

Zalim İstanbul dizisi Fikret Kuşkan'ın başrolünde yer aldığı bir dizidir. Sürükleyici konusu ve Anadolu ile zenginliğin birleştiği bir dizidir. Zalim İstanbul dizisi, Kanal D'de ilk bölümü ile 1 Nisan'da ekrana gelmişti ve Total'de 16. sıralarda yer almıştı.

8 Nisan Pazartesi günü ise 2. bölümüyle ekrana gelen Zalim İstanbul dizisi Total'de ilk 10'da 7. sırada olduğu bilgisi sosyal medyada paylaşılmıştı. Dün akşam yayınlanan 15 Nisan tarihli dizi reytinglerde güçlü bir atak yaparak Total'de 4. sırada yer almıştır.

Tutar mı? Tutuldu mu? Kalkar mı?

Şu an için sürükleyici bir öyküye sahip olan Zalim İstanbul dizisinin reyting listesinde ilk 10'da yer aldığı için kalkma ihtimali bulunmuyor. Önümüzdeki günlerde reytingini korumaya devam ederse dizi tutuldu diyebiliriz. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar