Zalim İstanbul Nedime ne oldu? Nedim neden hasta? Cenk Nedim'e ne yaptı?

Zalim İstanbul çocuğun hastalığı! Nedim'in hastalığı! Cenk Nedim'e ne yaptı? Zalim İstanbul pazartesi günleri çok izlenen yapımlar arasında. Dizinin en kilit sorusu ise Nedim'in neden hasta olduğudur. Azonceoldu ekibi olarak Zalim İstanbul Nedim'e ne oldu? sorularının yanıtlarını derledik.

Zalim İstanbul Nedime ne oldu? Nedim neden hasta? Cenk Nedim'e ne yaptı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
17 Nisan 2019 Çarşamba 11:20

Zalim İstanbul Nedime ne oldu? Nedim neden hasta? Cenk Nedim'e ne yaptı?Zalim İstanbul dizisi genç ve usta oyuncuları kadrosunda birleştirdiği için büyük bir kitleye hitap etmektedir. Haberimizde Zalim İstanbul Nedim'in hastalığı ne? sorusunun da yanıtını bulabilirsiniz. İşte zalim istanbul nedim neden hasta? sorusunun yanıtı. 

Zalim istanbul nedime ne oldu?

Zalim İstanbul Nedim Karaçay en çok dikkat çeken karakterlerden bir tanesidir. Nedim dizide hastalığıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Nedim'in nasıl hasta olduğu da merak edilen konulardan bir tanesidir. Zalim İstanbul nedim'in hastalığı sakat ve yatalak olmasıdır. Peki ama Cenk ve Nedim neden karşılaşmak istemiyor? İşte Cenk Nedim'e ne yaptı? sorusunun yanıtı.

Zalim İstanbul Cenk Nedim'e ne yaptı?

Cenk Nedim'e çocukken bir kötülük yapmıştır. Nedim'i pencereden sarkıtan Cenk, Nedim'e yardım etmemiştir. Nedim ise gitme diye bağırmıştır fakat yere düşmüştür. Son bölümde Cenk'in Nedim'e ne yaptığı ortaya çıkmıştır. Cenk, Amerika'dan geldiğinden itibaren sürekli olarak Nedim ile aynı yerde bulunmaktan kaçıyordu. Nedeni anlaşılamayan bu durum yaşanan bir olay sonrasında ortaya çıktı. Cemre, terapisi için Nedim'i havuza indirir. Cenk de oradadır. Cenk'i karşısında gören Nedim sıkması için elini uzatır. Cenk, korku dolu gözlerle elini sıkmadan uzaklaşmaya çalışır. Bu sırada Nedim ona gitme diye seslenir. Bu "Gitme!" kelimesi Cenk'e, aralarında geçmişte yaşanan bir olayı hatırlatır. Nedim, pencerenin pervazına düşmemek için tutunmuştur. Cenk'ten kendisine yardım etmesini beklemektedir. Cenk durumun korkusu ile odadan uzaklaşırken Nedim ona "Gitme!" diye bağırır...

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar