Zalim İstanbul nerede çekiliyor? Zalim İstanbul hangi diziden uyarlama?

Kanal D'nin sevilen dizileri arasına girecek olan Zalim İstanbul dizisinin nerede çekildiği en çok merak edilen konulardan bir tanesi. Zalim İstanbul dizisinin uyarlama olduğu da söylendi. Peki ama Zalim İstanbul nerede çekiliyor? Zalim İstanbul hangi diziden uyarlama?

Zalim İstanbul nerede çekiliyor? Zalim İstanbul hangi diziden uyarlama?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
12 Mart 2019 Salı 16:10

Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor? Zalim İstanbul hangi diziden uyarlama? sorusu Kanal D'de Zalim İstanbul dizisini izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki ama Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor? Zalim İstanbul hangi diziden uyarlama? Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizi sürükleyici hikayesiyle ön plana çıkacak. İşte Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor? Zalim İstanbul hangi diziden uyarlama? sorusunun yanıtı...

Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor?

Zalim İstanbul dizisinde Karaçay Köşkü olarak kullanılan bina aslında ofis yapılmak için yenilenen tarihi bir binadır. Zalim İstanbul dizisi için yenilenmiştir. 

Zalim İstanbul dizisinde köşk çekimleri İstanbul Kuzguncuk’ta yapılacak. Agah Karaçay’ın Köşkü 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü de görecek; zira Kuzguncuk mahallesi Anadolu yakasında Üsküdar mahallesinde bulunmaktadır. 

Zalim İstanbul dizisinde Hatay çekimleri sonrası çekimler İstanbul’a alınacak. İstanbul’un çok farklı bölgelerinde Zalim İstanbul dizisi çekimleri yapılacak ancak izleyicinin en çok merak edeceği mekan ise Agah Karaçay’ın konağının hatta yalısının bulunduğu Kuzguncuk olacak.

Zalim İstanbul dizisi uyarlama mı?

Kanal D'de yakında izleyicisi ile buluşacak olan, yapımını Avşar Film’in, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı "Zalim İstanbul"un ilk tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in yer aldığı dizinin genel hikaye ve künyesi ise şöyle:

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar