Zalim İstanbul'un Ceren kimdir? Bahar Şahin İnstagram - Bahar şahin sevgilisi 2019 - Reynmen aşk!

Bahar Şahin Reynmen aşk mı yaşıyor? Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin sesiyle dikkatleri üzerine çekti. Peki ama Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin kimdir? Bahar Şahin'in sevgilisi var mı?

Zalim İstanbul'un Ceren kimdir? Bahar Şahin İnstagram - Bahar şahin sevgilisi 2019 - Reynmen aşk!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
17 Nisan 2019 Çarşamba 12:24

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin kimdir? Bahar Şahin instagram adresi, Bahar Şahin sevgilisi 2019 ile ilgili bilgiler haberimizde.

Zalim İstanbul'un Ceren'i kimdir?

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahindir. Ailenin lükse, magazine düşkün, fırlama küçük kızı. Medyada görüp özendiği hayatları yaşamak uğruna, aklını varsa yoksa dümen çevirmeye çalıştıran, güzelliğinin farkında ve bunu kullanmaktan çekinmeyen 20’lerinin başında bir genç. Tutkulu bir kızdır Ceren, karda yürür ama izini belli etmez. Karşısına çıkan fırsatları ise hiç düşünmeden değerlendirir. Gerekirse kardeşlerini, ailesini harcar, ama eninde sonunda kafasındaki hedefe yürür. Bir sonraki hedefine ulaşmak ise sandığı kadar kolay olmayacak ve aile bağlarını da derinden yaralayacaktır.

Bahar Şahin kimdir?

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinlidir. Oyunculuk eğitimi almış olan Bahar Güven, ilk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisi ile yaşamış, daha sonra Lise Devriyesi, Kayıt Dışı, Yol Arkadaşım, Servet gibi yapımlarda yer almıştır.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin, 1.65 metre boyunda, 48 kilo ve İkizler burcudur.

Bahar Şahin'in sevgilisi kimdir? 

Bahar Şahin ile Yusuf Aktaş'ın (Reynmen) aşk yaşadığı dedikoduları şu anda ayyuka çıkmış durumda. Aşk iddiaları ile ilgili ne Reynmen'den ne de Bahar Şahin'den henüz bir açıklama gelmedi. Ünlü youtuber Reynmen'in youtube platformundaki şahsi kanalında 2 milyon 200 bin takipçisi bulunuyor.

Bahar Şahin instagram

Bahar Şahin'in instagram adresinde 31 gönderi, 543 bin takipçi, 200 takip ettiği kişi bulunmaktadır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar