Zalim İstanbul Agah'ın kızı Damla kimdir? Sinem Barlas instagram - Zalim istanbul damla kıyafetleri

Zalim İstanbul Agah'ın kızı Damla instagram! Zalim İstanbul dizisi her pazartesi Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizinin oyuncuları ihtişamlı kıyafetleriyle gündeme gelmektedir. Peki ama Zalim İstanbul Agah'ın kızı Damla karakterine canlandıran Sinem Barlas kimdir? Sinem Barlas'ın boyu kaç?

Zalim İstanbul Agah'ın kızı Damla kimdir? Sinem Barlas instagram - Zalim istanbul damla kıyafetleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
22 Nisan 2019 Pazartesi 14:43

Zalim İstanbul Agah'ın kızı Damla kimdir? Sinem Barlas instagram - Sinem Barlas kimdir boyu! Zalim İstanbul dizisi Pazartesi günleri Kanal D'nin reytinglerini yükseltmeye devam ediyor. Zalim İstanbul dizisi oyuncu kadrosunda birçok genç ismi bulundurmasıyla da dikkati çekiyor. Dizi bekaret sahnesiyle gündeme geldiği gibi havalı kostümleriyle de çok konuşuluyor. Dizinin instagram fenomeni Damla da konuşulan bir diğer isim. Peki ama Zalim İstanbul Agahın kızı Damla kimdir? Sinem Barlas'ın instagram hesabı ve boyu. 

Zalim İstanbul Damla kimdir?

Karaçay ailesinin sosyal medya fenomeni. Hayatın gerçeklerini umursamayan, kendini sanal gerçekliğe kaptırmış bir genç kız Damla. Annesine hayran, annesinin küçük ve daha modern bir kopyası gibi takılan Damla, evin küçük kızı olarak babasının kıymetlisi. Damla çocukluk ve ergenlik dönemini “ucube’’ dediği kuzeninden kaçarak, Nedimin varlığı yüzünden arkadaşlarını bile eve getirmekten utanarak geçirmiştir. Yaşı büyüdükçe bu utanma duygusu yerini acımaya bıraksa da, Damla çoğu zaman Nedim’le göz teması bile kurmaz. Son derece materyalist, tuttuğunu koparan, dişli bir kız olan Damla, alabildiğine yüzeysel ve plastik bir dünyanın ikonası. zalim istanbul damla kıyafetleri çok konuşuluyor.

Sinem Barlas kimdir?

Henüz 19 yaşında olan Simay Barlas Paramparça adlı dizide de oyunculuk deneyimi kazanmıştır. Hayat Bazen Güzeldir dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkmış olan genç yıldız, Hayat öğretmenin kız kardeşi Gözde karakterini canlandırmıştır. Şu anda Zalim İstanbul dizisinde rol alan Barlas, lise ikinci sınıfa giden ancak son derece havalı bir genç kız olan Gözde, kolejde okurken istenmeyen durumlara maruz kalmış ve ablası birlikte devlet okuluna gelmiştir.Simay Barlas yaşı ve görünümüyle bu dizinin vazgeçilmez oyuncuları arasında yer almaktadır. Başarılı bir kadro eşliğinde oyunculuk deneyiminin gelişmesini sağlayan Barlas, ailesinden aldığı destek ile kariyer planına oyuncu olarak devam etmektedir.

Sinem Barlas instagram

Sinem Barlas'ın instagram hesabı bulunmamaktadır.  

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar