Zafer Çıka kimdir, sağlık durumu nasıl?

Zafer Çıka kimdir, sağlık durumu nasıl? Oyuncu Demet Akbağ'ın eşi trafik kazası geçirmesi haber bültenlerinde şok etkisi yaptı. Peki Zafer Çıka kimdir, sağlık durumu nasıl? haberinin detaylarını en güncel haliyle sizler için araştırıp yazdık.

Zafer Çıka kimdir, sağlık durumu nasıl?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Mart 2019 Çarşamba 08:19

Zafer Çıka kimdir, sağlık durumu nasıl? Oyuncu Demet Akbağ'ın eşi trafik kazası geçirmesi haber bültenlerinde şok etkisi yaptı. Peki Zafer Çıka kimdir, sağlık durumu nasıl? sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık.

Zafer Çika'nın sağlık durumu nasıl? 

Oyuncu Demet Akbağ'ın eşi trafik kazası geçirmesi ajanslara son dakika gelişmesi olarak düştü. Haberi okuyan binlerce kişi Zafer Çıka kimdir, sağlık durumu nasıl? sorularına yanıt aramaya başladı. Gelen ilk bilgilere göre Zafer Çıka, İzmir'in Narlıdere ilçesi Çeşme yolunda geçirdiği trafik kasasında yanındaki arkadaşıyla birlikte yaralandı. 9 Eylül Hastanesine kaldırılan Çıka'nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Çıka kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Demet Akbağ kimdir? 

Demet Akbağ, 23 Aralık 1959 tarihinde Denizli'de dünyaya gelmiştir.  Okulu bitirdikten sonra Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatrosu'nda amatör olarak başladığı oyunculuğu, 1980'li yıllarda Kent Oyuncuları, Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları, Devekuşu Kabare, Dormen Tiyatrosu ve Ortaoyuncular gibi tiyatro topluluklarında profesyonel olarak sürdürdü.

Üçüncü evliliğini 35 yaşında iken Zafer Çika ile yaptı, bu evlilikten 2000'de Ali adında bir oğlu oldu.

1993'te Tersine Dünya adlı filmdeki rolü ile Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülü aldı.

1995 yılında Yılmaz Erdoğan ile birlikte Bir Demet Tiyatro adlı TV dizisini hazırladı. Bu yapım yedi yıl boyunca yayınlandı. TV dizisinin yanı sıra dört yıl boyunca Beşiktaş'ta bir tiyatro salonunda sahnelenen Otogargara adlı oyunda rol aldı. Bu iki projenin sonucu olarak Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) kuruldu. BKM yapımı olan Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?, Bana Bir Şeyhler Oluyor ve Haybeden Gerçeküstü Aşk oyunları ve Ölümsüz Aşk dizisinde rol aldı.

Vizontele, Vizontele Tuuba, Organize İşler, Neredesin Firuze ve O... Çocukları sinema filmlerinde başrol oynadı. Vizontele ile Altın Portakal; Neredesin Firuze ile Sadri Alışık ve Siyad ödüllerini kazandı.

2011 yılı itibarıyla ATV'de yayınlanan İstanbul'un Altınları adlı dizide başrol oynadı. Dizi yayından kaldırıldıktan sonra TV hayatına pasif olarak devam eden Akbağ, 2013 baharına gelince Show Tv'de Murat Başoğlu tarafından sunulan Benzemez Kimse Sana isimli taklit yarışma programında Seyfi Dursunoğlu ve Erol Evgin ile birlikte jüri üyeliği yaptı. 2013'ten itibaren Show TV'de yayınlanan Sevdaluk adlı dizide Adalet isimli rolü oynadı. 2015 yazına doğru "Niyazi Gül Dörtnala" filminde Sultan Şahmerdan karakterini canlandırdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar