Yüzleşme dizisi hangi gün hangi kanalda - Yüzleşme dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

Yüzleşme Kanal D'de başlayacak ve Yüzleşme dizisi izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Yüzleşme konusu ve Yüzleşme dizisi oyuncuları yüzleşme fragmanının yayınlanmasıyla çok beğenildi. Yüzleşme dizisi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı haberimizde. Yüzleşme blutv de olacak mı, yüzleşme nerede? yanıtı.

Yüzleşme dizisi hangi gün hangi kanalda - Yüzleşme dizisi konusu ne, oyuncuları kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
13 Şubat 2019 Çarşamba 12:48

Yüzleşme dizisi hangi gün? Yüzleşme dizisinin konusu ne? Yüzleşme oyuncuları kim? sorusu Kanal D'de yayınlanan dizinin merak edilmesiyle birlikte gündem oldu. Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı dizinin Yüzleşme fragmanı izleyiciden tam not aldı. Yaklaşık Yüzleşme fragmanı 4 adet yayınlanmıştır. Haberimizde Yüzleşme dizisi hangi gün? Yüzleşme dizisinin konusu ne? Yüzleşme dizisinin oyuncuları kimdir? Yüzleşme kim kimdir? gibi sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz. Azonceoldu ekibi olarak en doğru ve güncel dizi haberlerini sizler için sunuyoruz. İşte Yüzleşme Kanal D fragmanı ve Yüzleşme konusu oyuncuları ile ilgili bilgiler. 

Yüzleşme dizisinin konusu nedir?

Yüzleşme konusu ile izleyiciyi ekrana kitleyecektir. Yüzleşme dizisinin konusu ise 15 yıllık bir sır ile şekilleniyor. Masal isimli gizemli bir kadının Antalya'daki kasabaya gelmesiyle birlikte işler değişecektir. Yüzleşme dizisi nerede çekiliyor? sorusu ise birçok insan tarafından merak ediliyordu. İşte dizinin konusunda yüzleşme nerede? sorusunun yanıtı da verilmiş oluyor. Yüzleşme dizisinin konusu Kalender kasabasında geçecektir. Yüzleşme konusu çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında yaşananlardır. 15 yıldır saklanan sır Masal ile birlikte ortaya çıkacaktır ve Kalender kasabasında bambaşka değişiklikler yaşanacaktır. Dizinin mottosu ise ''MASAL İLE 'YÜZLEŞ'MEYE HAZIR MISIN?''

Yüzleşme dizisi hangi gün hangi kanalda?

Yüzleşme dizisi AzOneOldu'dan Hakan Kanburoğlu'nun yorumuna göre 5 Mart Salı günleri Kanal D'de saat 20:00'da yayınlanabilir. Fakat Yüzleşme ne zaman başlayacak? sorusuna henüz resmi bir yanıt verilmemiştir. 

Yüzleşme dizisinin oyuncuları kimdir?

Yüzleşme yapım şirketi T Company'dir. Bülent Turgut yapımcılığında, Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel yönetmenliğinde Altuğ Küçük tarafından yazılmıştır. Yüzleşme dizisinin kostümleri ise Sema Gücer tarafından tasarlanmaktadır.

Yüzleşme oyuncuları; Uğur Yücel (Fikret), Hande Doğandemir (Masal), Engin Öztürk (Ömer), Yiğit Kirazcı (Levent), Zeynep Eronat (Songül), Yeşim Ceren Bozoğlu (Zümrüt), Şerif Sezer (Bibi), Mesut Akusta (Battal), Macit Koper (Halil), Durul Bazan (Yako), Gülsim Ali (Ayşegül), Darda Yasir Yenal (Yüzbaşı Gökhan), Gözde Çığacı (Seda), Müfit Kayacan (Selim), Yeşim Gül (Seher)

Yüzleşme dizisinde kim kimdir?

Yüzleşme dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor? sorusu merak edilmektedir. İşte Yüzleşme dizisinin oyuncularının ve yüzleşme dizisi karakterlerinin kimdirleri

Yüzleşme dizisinin Fikret'i kimdir? 

Fikret Kalenderoğlu soy adını taşımaktadır. Fikret, Kalender kasabasında çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği yapan bir iş adamıdır. Gonca adında bir kızı vardır fakat yıllar önce kaybolmuştur. Fikret Gonca'nın başına bir şey geldiğini düşünmektedir. Gonca'yı yıllardır aramıştır fakat bir türlü Gonca'ya ulaşamamıştır. Fikret acaba Gonca'ya ulaşabilecek midir?

Uğur Yücel kimdir? 

Türkiye'de her kesimden insanın zevkle izlediği bir oyuncu olan Uğur Yücel, kabarelerle başladığı oyunculuk hayatına sinemada devam etmiş ve sadece oyunculukla sınırlı kalmayarak yönetmenlik ve senaristlik dallarında da birçok ödüle layık görülmüştir.
Uğur Yücel, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen van'lıdır. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde öğrenim gördü. 1977 yılında konservatuvardayken tek kişilik oyunlara ve stand up gösterilerine başladı. 1975ile 1984 yılları arasında Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholünde çeşitli oyunlar oynadı. Yer aldığı kabareler ve müzikallerde Müjde Ar ve Sezen Aksugibi sanatçılarla çalıştı.
1984 yılında ilk kez "Fahriye Abla" adlı film ile sinemada oyunculuğa başladı. Ardından 1986 yılında "Teyzem" ve "Milyarder", 1987 yılında ise başrolündeŞener Şen'in oynadığı "Selamsız Bandosu" adlı filmde yer aldı. Sinemada çıkış yapması yine başrolünü Şener Şen ile paylaştığı 1987 yapımı "Muhsin Bey" ile oldu. Hemen arkasından 1988 yılında Ertem Eğilmez'in son filmi olan "Arabesk"de Müjde Ar, Şener Şen ve Necati Bilgiç ile birlikte rol aldı.

1994 yılında televizyon dünyasına girdi. Birçok dizi ve tv skeçlerinde rol alan oyuncu ilk kez "Aziz Ahmet" adlı televiyon dizisiyle yapımcılık, senaristlik ve oyunculuk yaptı. Sinemada oyunculuğa 1996 yılına kadar ara veren Yücel, bu dönem kendi filmlerini çekmek için hazırlıklarda bulundu.

1996 yılında "Eşkiya" adlı film ile sinemaya dönüş yaptı. 1996 yılında senaryosunu Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği "Eşkıya" adlı filmde Şener Şen ile başrolde oynarken Uğur Yücel Cumali karakterini canlandırdı. Kamran Usluer,Sermin Hürmeriç, Yeşim Salkım, Kemal İnci, Özkan Uğur gibi oyuncularla birlikte oynadı.

Ardından 2000 yılında Kemal Sunal'ın ölümü üzerine "Balalayka" adlı filmde yer aldı.

Uğur Yücel, 1998 yılında "İkinci Bahar" adlı televizyon dizisinin ilk 8 bölümünü çekerek televizyon dünyasında çalışmaya devam etti. Ardından TRT'de yayınlanan "Karanlıkta Koşanlar" adlı televizyon dizisinde yönetmen, senarist ve oyuncu olarak yer aldı.

2003 yılında ilk uzun metrajlı filmi olan "Yazı Tura"da yapımcıi yönetmen ve senarist olarak karşımıza çıktı. Yapımcılığa aynı yıl "Alacakaranlık" adlı dizi ile devam etti. Aynı zamanda bu dizide oyuncu olarak da yer aldı. 2005 yılında "Hırsız Polis" adlı dizide canlandırdığı karakter ile büyük beğeni kazanan oyuncu ertesi yıl "Hayatımın Kadınısın" ve "Ramon" adlı filmlerde yönetmen olarak karşımıza çıktı.

Yönetmenlik, yapımcılık, senaristlik ve oyunculuk dışında 1998 yılında çekilen "Laleli'de Bir Azize" ve "Gemide" adlı filmlerde müzik yapımcılığı da yaptı.

Oyuncu Derya Alabora ile 1983 yılından bu yana evli olan Uğur Yücel'in bu evlilikten bir de Can yücel (2)(d.1985) isimli oğlu bulunmakta.

2008 - 2010 yılları arasında yayınlanmış olan Canım Ailem adlı TV dizisindeOzan Güven, Şebnem Bozoklu, Funda Eryiğit, Ezgi Mola, İlker Aksum ile birlikte başrol oynadı.

2009 yılında kendi yönettiği Ejder Kapanı adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci ile birlikte başrolü paylaştı.

2015 yılında yönetmenliğini Uğur Yücel'in oğlu Can yücel (2)'in yaptığı "Yaktın Beni" adlı sinema filminde Sarp Apak, Sinem Kobal, Uğur Yücel, Meltem Cumbul, Hasibe Eren, Sezai Aydın, Ozan Özcan, Bülent Şakrak ile birlikte oynadı.

Ödülleri :

24. Antalya Film Şenliği 1987, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Muhsin Bey)
41. Antalya Film Şenliği 2004, En İyi Yönetmen (Yazı Tura)
41. Antalya Film Şenliği 2004, En İyi Senaryo (Yazı Tura)
41. Antalya Film Şenliği 2004, En İyi Film (Yazı Tura)
16. Ankara Film Festivali 2005, Mahmut t ali Öngören Özel Ödülü (Yazı Tura)
Nümberg Türkiye/Almanya Film Festivali 2005, En iyi Film (Yazı Tura)
54. Mannheim Uluslararası Film Festivali, 2005 Uluslararası Sinema Eleştirmenleri Ödülü (Yazı Tura)

Filmleri ve Dizileri :
Yönetmen :
2013 - Soğuk (Sinema Filmi)
2013 - Benim Dünyam (Sinema Filmi)
2009 - Ejder Kapanı (Sinema Filmi)
2006 - Hayatımın Kadınısın (Sinema Filmi)
2001 - Karanlıkta Koşanlar (TV Dizisi)
1998 - İkinci Bahar (TV Dizisi)

Senaryo :
2013 - Soğuk (Sinema Filmi)
2006 - Hayatımın Kadınısın (Sinema Filmi)
2003 - Yazı Tura (Sinema Filmi)
2001 - Karanlıkta Koşanlar (TV Dizisi)
1994 - Aziz Ahmet (TV Dizisi)

Yapımcı :
2008 - Kolay Gelsin (Yapım Yönetmeni) (TV Dizisi)
2003 - Yazı Tura (Sinema Filmi)
2003 - Alacakaranlık (TV Dizisi)
1996 - Eşkıya (Ortak Yapımcı) (Sinema Filmi)

Oyuncu :
2015 - Yaktın Beni (Macit) (Sinema Filmi)
2015 - Kötü Kedi Şerafettin (Şerafettin (ses) (Sinema Filmi)
2013 - Yahşi Çin (Sinema Filmi)
2013 - Benim Dünyam (Mahir Hoca) (Sinema Filmi)
2013 - 2014 - Aramızda Kalsın (Bahattin) (TV Dizisi)
2011 - Aşk ve Ceza 2. Sezon (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2009 - Ejder Kapanı (Abbas) (Sinema Filmi)
2009 - Aşka Ruhunu Kat (Sinema Filmi)
2008 - New York, I Love You (Sinema Filmi)
2008 - Kolay Gelsin (Yönetmen) (TV Dizisi)
2008 - 2010 - Canım Ailem (Samim Altın) (TV Dizisi)
2006 - Hayatımın Kadınısın (Tophaneli Tayfur) (Sinema Filmi)
2005 - 2006 - Hırsız Polis (Aksak-Arsen) (TV Dizisi)
2001 - Karanlıkta Koşanlar (Başkomiser Nevzat) (TV Dizisi)
2000 - Balalayka (Necati) (Sinema Filmi)
1996 - Eşkıya (Cumali) (Sinema Filmi)
1994 - Aziz Ahmet (Selami) (TV Dizisi)
1988 - Arabesk (Ekrem) (Sinema Filmi)
1987 - Selamsız Bandosu (Musa) (Sinema Filmi)
1987 - Muhsin Bey (Ali Nazik) (Sinema Filmi)
1986 - Teyzem (Basri) (Sinema Filmi)
1986 - Milyarder (Halis Dombili) (Sinema Filmi)
1985 - Aşık Oldum (Sinema Filmi)
1984 - Parkta Bir Sonbahar Günüydü (Ergin) (TV Dizisi)

Müzik :
1998 - Laleli'de Bir Azize (Sinema Filmi)
1998 - Gemide (Sinema Filmi)

Kurgu :
2003 - Yazı Tura (Kurgu) (Sinema Filmi)

Yüzleşme dizisinin Masal'ı kimdir?

Masal, Fikret Kalenderoğlu'nun kaybolan kızıdır. Gonca'nın adını nasıl Masal olarak değiştirdiği dizinin en çok merak edildiği konularından birisi olacaktır. Gonca yaşadığı kötü geceden sonra ölmemiştir, ayakta kalmıştır ve hayata yeniden tutulmuştur. Kasabasını ve sevdiği adamı bırakmak zorunda kalmıştır. Tecavüze uğradığı geceden sonra Gonca'nın hayalleri çalınmıştır ve kimsenin yüzüne bakamamıştır. Masal hem aşkının hem de intikamının peşinden koşacaktır. 

Hande Doğandemir kimdir? 

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 yılında Ankara Bahçelievler’de dünyaya geldi. Evin tek çocuğu olan Doğandemir, ortaokul ve lise eğitimlerini Ankara’da tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümü mezunudur. Akademi 35’buçukta oyunculuk eğitimi almıştır. Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başladı. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün oyunculuk okuluna gitti. Bana Masal Anlatma adlı filmde Ayperi karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

Yüzleşme dizisinin Ömer'i kimdir?

Ömer dizide Fikret'in kaybetmediği en büyük umududur. Ömer Aladağ ilçesinin fakir ailelerinden birinin çocuğudur. Gonca'ya aşıktır. Gonca ise bir gecede hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştur. Ömer onu bulamayınca Aladağ'dan ayrılmıştır. Hala Gonca'ya aşıktır, bu yüzden Kalender kasabasına geri döner.

Engin Öztürk kimdir?

Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de ailesinin dördüncü çocuğu olarak doğmuştur. 3 ablası vardır. Baba tarafı Bulgaristan, anne tarafı ise Selanik göçmenidir. Babası havacı astsubay olduğu için çocukluğu Eskişehir askeri lojmanlarında geçti. Lise yıllarında başlamak üzere 8 yıl voleybol oynadı. Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra baba mesleğini seçip 2003 yılında İzmir Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak kendisi askerlikle bağdaşamadığı için 2006 yılında TSK.dan ayrılarak Ankara'ya gelmiş ve 2008 yılında girmeyi başardığı Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümündeki eğitimini 2012 yılında bitirmiştir.

İzmir Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda iken girdiği "Tiyatro Kolu"nda edindiği tiyatro merakı yüzünden konservatuara girmiştir. Bir ara barmenlik de yaptı.
Engin Öztürk, 2010 yılında Vedat Türkali'nin senaryosunu yazdığı "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizinin seçmelerini kazanıp, Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar, Civan Canova, Fırat Çelik, Murat Daltaban, Buğra Gülsoy, Kaan Taşaner, Deniz Türkali, Seda Güven, Esra Dermancıoğlu, Bülent Seyran ile birlikte oynadı.

Engin Öztürk, 2012 yılında oyuncuları arasına sonradan katıldığı; senaryosunu Emrah Serbes'in yazdığı, yönetmenliğini Serdar Akar ve Mustafa Altıoklar'ın yaptığı "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizide Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ege Aydan, Seda Bakan, Sezin Akbaşoğulları gibi oyuncularla birlikte oynamıştır.

2013 yılında da "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Selim karakterini canlanmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yaptığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

2015 yılının Ekim ayında yayınlanmaya başlayan "Hatırla Gönül" adlı dizide Engin Öztürk, Gökçe Bahadır, Onur Saylak ve Selen Öztürk birlikte rol aldı.

Filmleri ve Dizileri :
2010-2012 - Fatmagül'ün Suçu Ne?
2012-2013 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2013-2014 - Muhteşem Yüzyıl
2013 - Çanakkale Yolun Sonu (Mustafa Kemal ATATÜRK) (Sinema Filmi)
2014 - Hayat Yolunda (Op. Dr. Cem Korcan) (TV Dizisi)
2015 - Hatırla Gönül (Yusuf) (TV Dizisi)

Yüzleşme dizisinin Levent'i kimdir?

Levent 15 yıl önce Masal’ın başına gelenleri görmüş yaşamış ama susmuş kimseye anlatamamış bir gençtir; ancak 15 yıl geçmesine rağmen hala Masal’ı aramakta ve onunla yüzleşmek istemektedir.

Yiğit Kirazcı kimdir? 

"Seviyor Sevmiyor" adlı dizide Tuna karakterini canlandırdı.
Yiğit Kirazcı, 17 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. O 17 yaşında iken babası felç oldu. Bilgi Üniversitesinin İletişim Fakültesi Reklam Bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Modellik yapmaya başladı.

Modellik yaparken orada modellik yapan bir Arjantinli bir kızla tanıştı ve aşık oldu. Onunla birlikte Arjantin'e gitti. İspanyolca öğrenmeye başladı. Arjantinli kızın sığır çobanı olan babası ile beraber sığır çobanlığı da yaptı. 6. ayda attan düşüp elini kırdı. Daha sonra birlikte Türkiye'ye döndü. Sonra kız arkadaşı “Burası özgür değil, beni boğuyor. Şortumla sokakta rahat gezebileceğim bir ülkede yaşamak istiyorum" dedi ve ülkesine döndü.
Yiğit Kirazcı, Ümit Çırak Modern Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimi aldı. Halen Ümit Çırak’ın Üç Mota Oyunculuk Atölyesinde eğitim almaktadır.

2014 - 2015 yıllarında başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç ve Sercan Badur’un paylaştığı “Güllerin Savaşı” adlı dizide Mert Gencer karakterini canlandırmıştır.

Yiğit Kirazcı, 2016 yılında yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı "Seviyor Sevmiyor" adlı dizide Gökhan Alkan, Zeynep Çamcı, İpek Tenolcay, Gonca Sarıyıldız ile birlikte oynadı.

Filmleri ve Dizileri :
Oyuncu :
2016 - Seviyor Sevmiyor (Tuna) (TV Dizisi)
2014 - 2015 - Güllerin Savaşı (Mert) (TV Dizisi)
2013 - Vicdan (TV Dizisi)
2012 - Sudan Bıkmış Balıklar (TV Dizisi)
2011 - Mavi Kelebekler (Kosta) (TV Dizisi)
2008 - Cin Geçidi (1. Genç)(Kısa Film)
2007 - Son Tercih (Teoman) (TV Dizisi)

Yüzleşme'nin Songül'ü kimdir? 

Zeynep Eronat'ın canlandıracağı Songül karakteri Yüzleşme dizisinin kilit rolüdür. 

Zeynep Eronat kimdir? 

Zeynep Eronat, 9 Temmuz 1963 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası Osman Eronat, annesi Ayper Eronat’dır. Miraç Eronat (d. 28 Eylül 1970) adında oyuncu olan bir kız kardeşi vardır. Babasının tayinleri yüzünden ilkokulu ve ortaokul birinci sınıfı Bandırma’da okudu. Ortaokul ve liseyi Ankara’da bitirdi.
Tiyatrocu Güven Hokna’nın sınavlara çalıştırmasıyla kazandığı Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuarından 1985 yılında mezun oldu. Ve Bursa Devlet tiyatrosuna stajyer sanatçı olarak çalışmaya başladı. 1987 yılında Ankara Devlet tiyatrosuna tayin oldu
Zeynep Eronat, 2002 – 2003 yılları arasında, senaristliğini Mahinur Ergun ve Meral Okay’ın yaptığı yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı “Asmalı Konak” dizisinde Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay, Selda Alkor, Menderes Samancılar gibi sanatçılarla birlikte oynadı. “Asmalı Konak” adlı dizideki “Piraye” rolüyle ismini duyurdu.

2006-2007 sezonunda Ankara Devlet Tiyatrosu'ndan emekli olup İstanbul'da yaşamaya başladı.

2007 – 2010 yılları arasında “Parmaklıklar Ardında” adlı dizide; Selda Alkor, Serra Yılmaz, Devin Özgür Çınar, Yelda Reynaud, Özlem Düvencioğlu, Özgül Kavruk, Cengiz Bozkurt, Fikret Kuşkan, Tardu Flordun gibi birçok oyuncuyla birlikte rol aldı.

2007 yılında Kardeşi Miraç Eronat ile 'Parmaklıklar Ardında' adlı dizide birlikte rol aldı.

2014 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan televizyon dizisi “Kızıl Elma” televizyon dizisinde; Zeynep Eronat (Meryem Kadıoğlu) karakterini canlandırırken, kardeşi Miraç Eronat (Adalet Kırımlı) karakterini canlandırmıştır. Diğer rollerde Furkan Palalı, Pelin Akil, Erdal Cindoruk gibi oyuncularla oynamıştır.

Ödülleri :
2006 - 17. Ankara Film Festivali - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Sen Ne Dilersen)
2006 - 13.Adana Altın Koza Film Şenliği - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Sen Ne Dilersen)
Tiyatro :
2002 - Çelik Manolyalar : Robert Harling - Ankara Devlet Tiyatrosu
2000 - Romulus (Büyük Romulus) : Friedrich Dürrenmatt - Ankara Devlet Tiyatrosu
1999 - Kadınla ile Memur : Aldo Nikolai - Ankara Devlet Tiyatrosu -
1994 - Çocuğum : Margeret Mayo - Ankara Devlet Tiyatrosu -
1993 - Bahar Noktası : William Shakespeare - Ankara Devlet Tiyatrosu
1993 - Patlat Bir Shakespeare : Semih Sergen - Ankara Devlet Tiyatrosu
1991 - Tamirci : Refik Erduran - Ankara Devlet Tiyatrosu
1990 - Şeytan Çelmesi : Vaclav Havel - Ankara Devlet Tiyatrosu
1987 - Troyalı Kadınlar : Sofokles - Ankara Devlet Tiyatrosu
1987 - Sinan : Turan Oflazoğlu - Ankara Devlet Tiyatrosu
1986 - Kısmet (0yun) : Erhan Gökgücü - Bursa Devlet Tiyatrosu
1986 - Bülbül Sesi Gibi : John Hay Beith, Lawrence du Garde Peach, Roger Ferdinand - Bursa Devlet Tiyatrosu
1985 - Sersem Kocanın Kurnaz Karısı : Haldun Taner - Bursa Devlet Tiyatrosu
1986 - Peynirli Yumurta : Ferenc Karinthy- Bursa Devlet Tiyatrosu
1986 - Akıllı Tavşan : Nezihe Araz - Bursa Devlet Tiyatrosu
1985 - Yedekçi : Musahipzade Celal - Bursa Devlet Tiyatrosu
Filmleri ve Dizileri :
2017 - Dostlar Mahallesi (Neriman Anne)(TV Dizisi)
2016 - Hayatımın Aşkı (Rezzan)(TV Dizisi)
2014 - 2016 - O Hayat Benim (Mücella)(TV Dizisi)
2014 - Kızıl Elma (Meryem Kadıoğlu) (TV Dizisi)
2011 - Karakol - Herkes Adalet İster (Cinayet Masası Polisi Leyla) (TV Dizisi)
2011 - Al Yazmalım (Fatma Avcı) (TV Dizisi)
2009 - 2010 - Kapalı Çarşı (TV Dizisi)
2007 - 2010 - Parmaklıklar Ardında (Ziynet Kara) (TV Dizisi)
2007 - Hayattan Korkma (Zehra) (Sinema Filmi)
2006 - 2007 - Sıla (TV Dizisi)
2005 - Sensiz Olmuyor (Handan) (TV Dizisi)
2005 - Sen Ne Dilersen (Eftimiya) (Sinema Filmi)
2005 - Nehir (Melek) (TV Dizisi)
2005 - Körfez Ateşi (TV Dizisi)
2005 - Köpek (Hayriye) (TV Dizisi)
2004 - Yağmur Zamanı (TV Dizisi)
2004 - Türkmen Düğünü (TV Dizisi)
2004 - Ablam Böyle İstedi (Nermin) (TV Dizisi)
2003 - Serseri (Zehra) (TV Dizisi)
2003 - Neredesin Firuze (Sansar) (Sinema Filmi)
2003 - Mustafa Hakkında Herşey (Selda) (Sinema Filmi)
2003- Fişgittin Bey (TV Filmi)
2002 - Ben Bir İnsan (Sinema Filmi)
2002 - Asmalı Konak (Piraye) (TV Dizisi)
2001 - Vasiyet (Didar) (TV Dizisi) (Bölüm)
2000 - Baykuşların Saltanatı (TV Dizisi)
1999 - Köstebek (2) (Necef) (TV Dizisi)
1996 - Cafe Casablanca (TV Dizisi)
1991 - Issızlığın Ortası (TV Dizisi)

Yüzleşme'nin Zümrüt'ü kimdir?

Yüzleşme'de büyük bir rol oynayacaktır. Yeşim Ceren Bozoğlu canlandıracaktır. 

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? 

Yeşim Ceren Bozoğlu (d. 29 Temmuz 1974, Ankara), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı, eğitmen.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik "Kadınlar" adlı oyun ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından yılın genç kadın oyuncusu seçildi. Devlet Tiyatrosu, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır. Tarık Akan, Haluk Bilginer, Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Mehmet Aslantuğ, Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Mehmet Ali Alabora, Emre Kınay, Hülya Avşar, Nejat İşler gibi her dönemin ünlü oyuncuları ile dizi ve filmlerde çalıştı.Semih Kaplanoğlu, ömer Uğur gibi ünlü yönetmenler ile çalıştı. Sayısız kısa filmde oynamıştır. Halen Geniş Aile dizisinde Domuşuk Sevim karakterini canlandıran Bozoğlu'nun başrolünü oynadığı ve İpekyolu Film Festivali'nde "en iyi film "ödülünü kazanan Türkiye'de bir ilk olan doğaçlama sinema filmi Bahtıkara da 21 Mayıs 2010 tarihinde vizyona girecek. Ayrıca profesyonel olarak oyunculuk koçluğu konusunda Türkiye'nin en tanınan ismi olan başarılı oyuncu Duru Tiyatro'da Türkçe, bir başka kursta İngilizce oyunculuk dersleri veriyor. Mirkelam'ın Asuman Pansuman ve Rober Hatemo'nun Doludizgin adlı kliplerinde de oynamıştır. 2 Eylül 2007 yılında oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiştir. 2010 yılında eşinden ayrılmıştır. Lale Mansur, Halit Ergenç ile birlikte Misafir isimli bir film çekmiştir. Film henüz vizyona girmemiştir. Oyunculuk hakkındaki deneyimlerini paylaştığı "Dersimiz Oyunculuk" isimli bir kitap yazmıştır. Geniş Aile ekibinden izin alarak Canım Babam adlı diziye geçmişti. O dizi bitince, TRT 1'de Elde Var Hayat adlı dizide Müdür muavini Zehra Öğretmen rolünde oynayacaktır.

Rol aldığı ve yönettiği bazı oyunlar

Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım

Örümcek Kadının Öpücüğü

Tersine Dünya

Sessizlik

Arthuro Ui'nin Önlenebilir Yükselişi

-Totlar

-Oyun Nasıl Oynanmalı

-Filmografisi[kaynağı değiştir]

-O Hayat Benim - 2014 - Nuran

-BKM Güldür Güldür-2013-Oya

-Bebek İşi - 2013 (Rahşan)

-Aldırma Gönül - 2013 - Petek Esrik

-Elde Var Hayat: Sınav - 2012 - Müdür muavini Zehra Öğretmen (Konuk oyuncu) [1]

-Ateşin Düştüğü Yer - 2012

-Elde Var Hayat - 2011 - Müdür muavini Zehra Öğretmen

-Canım Babam - 2011 - Alev

-Geniş Aile - 2009-2011 - Sevim

-Bahtı Kara - 2009

-Yüreğine Sor - 2009

-Deli Deli Olma - 2008

-Kirpi - 2008 - Dilarasu

-Kısık Ateşte 15 Dakika - 2006

-Eve Dönüş - 2006

-Polis - 2006

-Doktorlar - 2006 - Fikret Eralp

-Beşinci Boyut-Bir Annenin Zor Günleri - 2005 - Zehra

-Alanya Almanya - 2005

-The İmam - 2005

-Öteki Gece - 2005

-Avrupa Yakası - 2004 - Zuhal

-Meleğin Düşüşü - 2004

-Bir Aşk Hikayesi - 2004

-İki Genç Kız - 2004

-Arapsaçı - 2004

-Günahım Neydi Allahım - 2003

-Sultan Makamı - 2003

-Azad - 2002 - Göze

-Gülbeyaz - 2002 - Meryem

-İngiliz Kemal - 2001

-Yeditepe İstanbul - 2001 - Nilgün

-Gece Martıları - 2000

-Sıcak Saatler - 1998

Yüzleşme dizisinin Bibi'si kimdir?

Bibi Yüzleşme'nin ilginç karakterlerinden birisidir. 

Şerif Sezer kimdir?

Şerif Sezer, 1943 yılında Bursa’nın Mudanya ilçesinde zeytincilikle uğraşan bir ailenin en büyük kızı olarak doğmuştur. Anne ve babası o sekiz yaşındayken boşanır. Kendisinden küçük ikiz kız kardeşleri de vardır ama biri difteriden ölmüştür. İlkokulu Mudanya’da okudu. Ortaokula gönderilmez. Kasabanın çocukları onunla ‘Kasabanın Şerifi’ diye dalga geçtikleri için uzun yıllar isminden nefret eder. En çok da ona Şerife diye seslenenlere kızar. 14 yaşında babasının yanından kaçarak Ankara’daki annesinin yanına yerleşir. Kendinden iki yaş küçük çocuklarla okumaya cesaret edemez. Kız enstitüsüne yazılır.
Ancak öğretmeninin teşviki ortaokul ara sınavlarını vererek ortaokulu bitirir. Ve aynı yerde liseye başlar. Ardından giriş sınavlarını kazandığı konservatuvarda yatılı olarak okumaya başlar. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü mezunudur. Okul bittiğinde Ankara Devlet Tiyatrosu’na girdi. Birkaç ay sonra, okul çevresinde tanıştığı Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden bir gençle evlenir. Kocası burs kazandığı için 1963 yılında Paris’e gitmeleri gerekir.
20 yaşında Paris’e gidip ona ‘Şeri’ diye seslendiklerinde ancak o zaman isminin kulağa hoş geldiğini fark eder. Altı yıl kaldığı Paris’de çoğunlukla çocuk bakıcılığı yapar. Bazı moda evlerinde dikiş diker, fotomodellik yapar. 1969 yılında İstanbul’a gelerek boşanır. 1971 yılında Azmi Arna ile İstanbul’da evlenir. Ve İstal’a yerleşir. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda boş kadro olmadığı için tiyatro yapamaz, o zamanki Sheraton Oteli’nin barında 4 yıl garsonluk yapar. 1975 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda göreve başlar.

1980 yılında “Bir Günün Hikayesi” adlı film ile sinemaya geçti. 1981 yılında Yılmaz Güney ile Yol filminde oynadı.

2002 yılında çekilen “Asmalı Konak” dizisindeki Kader Hamzaoğlu rolü ile de tanındı. 2004 yılında “Çemberimde Gül Oya” dizisinde Sultan karakterini canlandırdı.

2009 yılında “Deli Deli Olma” Sinema Filminde Tarık Akan ile birlikte oynamış, Tarık Akan ve Şerif Sezer'in filmdeki gençlik sahnelerini kendi çocukları Barış Üregül ve Deniz Arna canlandırmıştır.

Şerif Sezer, 1963 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden tanıştığı bir gençle evlenir. 6 yıl sonra boşanır. 1971 yılında ikinci evliliğini yine Paris’te tanıştığı Sorbonne’da felsefe doktorası yapan Azmi Arna ile İstanbul’da yapar. Bu evliliğinden Deniz Arna (d.1986) adında kızı vardır.

2018 yılında Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği 'Çocuklar Sana Emanet' filminde Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Osman Alkaş gibi isimlerin yer aldı.

Ödülleri :
1998 - 10. Ankara Film Festivali, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Hamam
1988 - 1. Ankara Film Şenliği, En İyi Kadın Oyuncu, Her Şeye Rağmen
2006 - 25. İstanbul Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu, Babam ve Oğlum
2004 - 26. Siyad Türk Sineması Ödülleri, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Mustafa Hakkında Her Şey
2005 - 27. Siyad Türk Sineması Ödülleri, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Babam ve Oğlum
2008 - 3.Uluslararası Dadaş Film Festivali, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Ulak)
Rol aldığı Tiyatro Oyunları :
2010 - Tilt (oyun) : Ebru N. Celkan ; Volt Tiyatrosu
2001 - Caligula : Albert Camus ; İstanbul Devlet Tiyatrosu
1996 - Babaannem Yüz Yaşında : Roberto Cossa ;İstanbul Devlet Tiyatrosu
1991 - Ölüm Tuzağı : Ira Levin ;İstanbul Devlet Tiyatrosu
1989 - Kıral Üşümesi : Sabahattin Kudret Aksal ;İstanbul Devlet Tiyatrosu
1983 - Limon : Memet Baydur ;İstanbul Devlet Tiyatrosu
1982 - Hayaletler Sonatı : August Strindberg ;İstanbul Devlet Tiyatrosu
1982 - Glgameş : Orhan Asena ;İstanbul Devlet Tiyatrosu
1980 - Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası : William Shakespeare ;İstanbul Devlet Tiyatrosu
1979 - Kadife Çiçekleri : Paul Zindel ;İstanbul Devlet Tiyatrosu
1968 - Çınar Dede ile Ihlamur Nine : Semih Sergen ;Ankara Devlet Tiyatrosu
1967 - Ayak Bağı : Georges Feydeau ;Ankara Devlet Tiyatrosu
1967 - Evlere Şenlik : Hüseyin Rahmi Gürpınar ;Ankara Devlet Tiyatrosu
1966 - Papatya Falı : Jean Anouilh ;Ankara Devlet Tiyatrosu
1966 - Aya Bir Yolcu : Aydın Arıt ;Ankara Devlet Tiyatrosu
1965 - Köşe Başı : Ahmet Kutsi Tecer ;Ankara Devlet Tiyatrosu
Filmleri ve Dizileri :
2018 - Çocuklar Sana Emanet (şifacı)(Sinema Filmi)
2018 - Gülizar (Hayriye)(TV Dizisi)
2016 - İstanbul Kırmızısı (Sinema Filmi)
2015 - Memleket (Koca Nene)(Sinema Filmi)
2014 - Kuzu (Leyla)(Sinema Filmi)
2013 - Karagül (Kadriye)(TV Dizisi)
2012 - Dila Hanım (Melek)(TV Dizisi)
2011 - Yangın Var (Sevgi Hanım)(Sinema Filmi)
2011 - Toprağa Uzanan Eller (Şaheste)(Sinema Filmi)
2011 - Sen De Gitme (Emine) (TV Dizisi)
2011 - Devrimden Sonra (Sinema Filmi)
2011 - Anneler ile Kızları (Seher)(TV Dizisi)
2010 - 2011 - Yer Gök Aşk (Nedret) (TV Dizisi)
2010 - Sultanın Sırrı (Nazmiye)(Sinema Filmi)
2010 - 2012 - Lale Devri (Nedret)(TV Dizisi)
2010 - Hanımeli Sokağı (Cahide)(TV Dizisi)
2010 - Ateşe Yürümek (Nimet Hanım)(TV Dizisi)
2009 - Kül ve Ateş (Hacer Toprak)(TV Dizisi)
2009 - Güneşi Gördüm (Gülistan)(Sinema Filmi)
2009 - Deli Deli Olma (Sinema Filmi)
2008 - Sınıf (TV Dizisi)
2007 - Yersiz Yurtsuz (TV Dizisi)
2007 - Ulak (Sinema Filmi)
2006 - Kabuslar Evi: Çizgisiz Zamanlar (TV Dizisi)
2005 - Kırık Kanatlar (TV Dizisi)
2005 - Beyaz Gelincik (TV Dizisi)
2005 - Babam ve Oğlum (Sinema Filmi)
2004 - Çemberimde Gül Oya (TV Dizisi)
2004 - Kayıp Aşklar (TV Filmi)
2003 - Mustafa Hakkında Herşey (Sinema Filmi)
2003 - Kampüsistan (TV Dizisi)
2003 - Asmalı Konak - Hayat (Sinema Filmi)
2002 - Asmalı Konak (TV Dizisi)
2001 - Vasiyet (TV Dizisi)
2001 - Oyun (TV Filmi)
2001 - O da Beni Seviyor (Sinema Filmi)
2000 - Dedelerimi Evlendirirken (TV Filmi)
1999 - Güvercin (TV Filmi)
1998 - Üç Yapraklı Yonca (TV Dizisi)
1998 - Nisan Çocukları / Aprilkinder (Sinema Filmi)
1998 - Nisan Çocukları (Sinema Filmi)
1998 - Aynalı Tahir (TV Dizisi)
1997 - Hamam (Sinema Filmi)
1993 - Hoşçakal Umut (Sinema Filmi)
1992 - Kurşun Adres Sormaz (Sinema Filmi)
1990 - Perili Köşk (TV Dizisi)
1990 - Camdan Kalp (Sinema Filmi)
1988 - Herşeye Rağmen (Sinema Filmi)
1988 - Av Zamanı (Sinema Filmi)
1983 - Yusuf İle Züleyha (TV Filmi)
1982 - Hakkari'de Bir Mevsim (Sinema Filmi)
1981 - Yol (Sinema Filmi)
1980 - Bir Günün Hikayesi (Sinema Filmi)

Yüzleşme'nin Battal'ı kimdir?

Mesut Akusta canlandıracaktır. 

Mesut Akusta kimdir?

Mesut Akusta, 22 Şubat 1964 tarihinde Konya, Sarayönü, Gözlü beldesinde doğmuştur. Babası Ali Akusta devlet tarım ve hayvan üretme çiftliğinde teknisyen idi. İlkokulu orada bitirdi. Babası emekli olunca annesinin memleketi Ayfon'a gittiler. 1976 yılında ortaokula Afyon'da gitti.

Yüzleşme’nin Halil'i kimdir?

Yüzleşme dizisinde Halil'i Macit Koper canlandıracaktır. 
Macit Koper kimdir?

Macit Koper, 1944 yılında İstanbul’da doğmuştur. Daha lise yıllarındayken tiyatro ile ilgilenmeye başlayarak Beşiktaş Halkevinde devam etti. LCC Tiyatro Okulu'nda Muhsin Ertuğrul, Beklan Algan ve Ayla Algan'ın öğrencisi oldu.
1969-1979 yıllarında Dostlar yatrosu gibi topluluklarda oyuncu ve yönetmen olarak çalıştı. 1979-1980 yıllarında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda çalıştı. 1980 yılında Yabancı işçilere yönelik bir oyun tasarlamak üzere Berlin'e gitti; “Giden, Tez Geri Dönmez” adlı oyunu yazıp yönetti. 1980 darbesinde işine son verildi.
Tekrar Dostlar Tiyatrosu’nda oyuncu, yönetmen, yazar olarak çalışmaya devam etti. 1981-1982 sezonunda Yaşar Kemal’in Ağrı Dağı Efsanesi romanını tiyatroya uyarladı ve sahneledi.

1983 yılında “Seni Seviyorum” adlı film ile senaristliğe başlayan Macit Koper, 1978 yılında da sinema oyunculuğuna başladı. 1989 yılında mahkeme kararı ile Şehir Tiyatroları'ndaki görevine döndü.

1986 yılında yönetmenliğini Ömer Kavur'un yaptığı “Anayurt Oteli” filminde başrollerinde Macit Koper, Şahika Tekand, Orhan Çağman ve Serra Yılmaz rol aldı. Macit Koper, Zebercet rolündeki başarısı ile büyük beğeni topladı.

Evlilikleri :
1. Eşi: Berrin Koper ile evlendi. Gün Koper (d. 9 Temmuz 1986) adında bir oğlu vardır.
2. Eşi: Macit Koper, Hülya Koper ile evlenmiştir.

Ödülleri :
1984 - 21. Antalya Film Şenliği, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Bir Yudum Sevgi
1992 - 29. Antalya Film Şenliği, En İyi Senaryo Fikrimin İnce Gülü - Sarı Mercedes)
1993 - 5. Ankara Film Festivali, En İyi Senaryo: Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri
1997 - 9. Ankara Film Festivali, Onat Kutlar En İyi Senaryo Yazarı: Akrebin Yolculuğu
2003 - 40. Antalya Film Şenliği, En İyi Senaryo: Karşılaşma
2003 - 25. Siyad Türk Sineması Ödülleri, En İyi Senaryo: Karşılaşma
2009 - Şişli Belediyesi Muhsin Ertuğrul Ödülleri, En İyi Oyunlaştırma: Kırmızı Pazartesi

Yönettiği Bazı Tiyatro Oyunları :
2008 - Kırmızı Pazartesi : Gabriel Garcia Marquez - İstanbul Şehir Tiyatrosu
2006 - Titanik Orkestrası : Hristo Boytchev - İstanbul Şehir Tiyatrosu
2005 - Antigone : Sofokles - İstanbul Şehir Tiyatrosu
2002 - Kuş Operasyonu : Hristo Boytchev - İstanbul Şehir Tiyatrosu
1998 - Deli Eder İnsanı Bu Dünya : Erkan Akın
1998 - Oyunlarla Yaşayanlar : Oğuz Atay - İstanbul Şehir Tiyatrosu
1994 - Aslolan Hayattır : Nazım Hikmet Macit Koper - İstanbul Şehir Tiyatrosu
1992 - Kadınlar Da Savaşı Yitirdi : Curzio Malaparte
1991 - Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü : Dario Fo - Yeditepe Oyuncuları
1988 - Meraklısı İçin Öylesine Bir Hikaye : Sait Faik Abasıyanık - İstanbul Şehir Tiyatrosu
1978 - İkili Oyun : Bilgesu Erenus - Dostlar Tiyatrosu
1976 - Ortak (oyun) : Bilgesu Erenus - Dostlar Tiyatrosu

Oynadığı Tiyatro Oyunları :
- Cumhuriyet Kızı : Memet Baydur - İstanbul Şehir Tiyatrosu
- Bitmeyen Kavga : John Steinbeck - Dostlar Tiyatrosu
- Ezenler Ezilenler Başkaldıranlar : Mehmet Akan - Dostlar Tiyatrosu
- Düşmanlar : Maksim Gorki - Dostlar Tiyatrosu
- Alpagut Olayı : Haşmet Zeybek - Dostlar Tiyatrosu
- Azizname : Aziz Nesin Genco Erkal - Dostlar Tiyatrosu
- Abdülcambaz : Turhan Selçuk - Dostlar Tiyatrosu
- Soruşturma : Peter Weiss - Dostlar Tiyatrosu
- Havana Duruşması : Hans Magnus Enzensberger - Dostlar Tiyatrosu
1985 - Asiye Nasıl Kurtulur : Vasıf Öngören - Dostlar Tiyatrosu
1983 - Galileo Galilei : Bertolt Brecht - Dostlar Tiyatrosu

Yazdığı Senaryolar:
2008 – Son Cellat
2007 - Yaralı Yürek
2006 - Hasret
2004 - Patroniçe
2004 - Beş Kollu Avize
2003 - Beybaba / Koltuk -
2003 - Şıh Senem
2002 - Karşılaşma
2000 - Canlı Hayat
1999 - Baba
1998 - Her şey Oğlum İçin
1997 - Anlaşma Noktası
1997 - Baba Evi
1997 - Akrebin Yolculuğu
1995 - Sen de Gitme Triandafilis
1993 - Kız Kulesi Aşıkları / Hera ile Leandros
1992 - Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri
1992 - Zıkkımın Kökü
1991 - Deniz Gurbetçileri
1990 - Kiraz Çiçek Açıyor
1989 - Fotoğraflar
1989 - İsa, Musa, Meryem
1989 - Sevgiler Düşlerde Kaldı
1988 - Kadın Dul Kalınca
1988- Bu Devrin Kadını
1988 - Melodram
1988 - Yedi Uyuyanlar
1988 - Ada
1987 - Çil Horoz
1987 - Rumuz Goncagül
1987 - Fikrimin İnce Gülü - Sarı Mercedes
1987 - Zincir
1987 - Bez Bebek
1986 - Uzun Bir Gece -
1985 - Arzu
1984 - Acı
1984 - Fidan
1983 - Seni Seviyorum

Filmleri :
2016 - İftarlık Gazoz (Sinema Filmi)
2016 - Poyraz Karayel (Adil Topal) (TV Dizisi)
2014 - İçimdeki İnsan (Deli Naci) (Sinema Filmi)
2014 - Üç Arkadaş (Yaşar Kınık) (TV Dizisi)
2013 - Muhteşem Yüzyıl
2012 - Ağır Roman Yeni Dünya
2011 - Al Yazmalım
2010 - Küçük Günahlar : Rıza Kıraç
2002 - Havada Bulut : Tarık Alpağut
2000 - Melekler Evi : Ömer Kavur
1997 - Akrebin Yolculuğu : Ömer Kavur
1995 - Aşk Üzerine Söylenmemiş Her şey : Zeki Ökten
1994 - Kurtuluş : Ziya Öztan
1992 - Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri : İrfan Tözüm
1991 - Menekşe Koyu : Barbro Karabuda
1988 - Ada : Atıf Yılmaz
1988 - Melodram : İrfan Tözüm
1987 - Rumuz Goncagül : İrfan Tözüm
1987 - Gece Yolculuğu : Ömer Kavur
1987 - Dolunay :Şahin Kaygun
1986 - Anayurt Oteli
1986 - Değirmen : Atıf Yımaz
1986 - Bekçi (Palavracı Tefo)
1986 - Aaahhh Belinda (Hulusi)
1985 - Hodja fra Pjort (Kuş Adam)
1985 - Adı Vasfiye (Rüstem)
1984 - Bir Yudum Sevgi (Cuma)
1983 - Şekerpare (Mahkum)
1982 - Hakkari'de Bir Mevsim (Müfettiş)
1981 - At (Selim)
1979 - Düşman (İsmail'in Kardeşi)
1978 - Köşeyi Dönen Adam (Halil)

Yüzleşme'nin Yako'su kimdir?

Yüzleşme'nin Yako'sunu Durul Bazan canlandıracaktır.

Durul Bazan kimdir? 

Durul Bazan, 20 Eylül 1972 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.
2000 yılında senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı, yönetmenliğini Filiz Kaynak’ın yaptığı “Çarli İş Başında” dizisinde Tarkan karakterini canlandırarak dizi hayatına başlayan Durul Bazan, ilk çalışmasında Hakan Gerçek, Şebnem Sönmez, İlker Aksum, Yeliz Yeşilmen, Jess Molho, Ferhat Yılmaz, Ayşe Tolga, Zafer Önen, Gül Onat, Tuba Ünsal, Dost Elver ile birilikte rol aldı.
2001 yılında senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı, yönetmenliğini Filiz Kaynak’ın yaptığı ve başrollerinde Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil, Doğa Rutkay, Engin Günaydın, Günay Karacaoğlu, Ayumi Takano’nun oynadığı “Aşkım Aşkım” isimli dizide Necati karakterini canlandırarak ünlendi.

2005 - 2006 yılları arasında senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ'ın yaptığı “Hayat Bilgisi” dizisinin 3ncü ve 4üncü sezonlarında okulun hademesi Bulgar Ramadan karakterini canlandırırkenPerran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Kerem Kupacı, Ümit Erdim, Serhan Arslan, Paşhan Yılmazel, Kaan Yılmaz, Altan Gördüm, İpek Erdem, Ceren Soylu, Ayçe Abana, Hakan Altıner, Ulvi Alacakaptan, Atilla Olgaç, Oğuzhan Yıldız, Sinan Çalışkanoğlu, Gökçe Bahadır, Çağkan Çulha, Belma Canciğer, Mahir İpek ile birlikte rol aldı.

Durul Bazan, 2009 yılında “Türkler Çıldırmış Olmalı- Afrika” sinema filminde Peker Açıkalın, Erdal Tosun, Erdem Akakçe, Oya Aydoğan, Önder Açıkbaş, Tuba Ünsal, Ruhi Sarı, Timur Acar, Burhan Öçal, Kadir Çöpdemir, Zeynep Beşerler, Levent Özdilek, Levent Ülgen ile birlikte rol aldı.

2010 yılında Star TV ekranlarında “Gecekondu” adını verdiği Türk televizyonlarında bugüne dek görülmemiş bir talk şovunu Erkan Köse ile birlikte yapmaya başladı.

Durul Bazan, 2014 yılında Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolde oynadığı ''Eyvah Eyvah 3'' filminde rol aldı.

2016 yılında “Seni Seven Ölsün” filminde Alper Saldıran, Hüseyin Avni Danyal, Fulya Zenginer, Durul Bazan, Ruhi Sarı birlikte rol aldı.

Filmleri ve Dizileri :
Oyuncu :
2016 - Seni Seven Ölsün (Sinema Filmi)
2014 - Yedi Güzel Adam (TV Dizisi)
2014 - Tut Sözünü (Sinema Filmi) 2014
2014 - 2015 - Kocamın Ailesi (cüneyt(cücü)) (TV Dizisi)
2014 - Eyyvah Eyvah 3 (Psikopat) (Sinema Filmi)
2014 - Analı Oğullu (Merdan) (TV Dizisi)
2012 - G.D.O. Karakedi (Psikopat) (Sinema Filmi)
2011 - Komik Bir Aşk Hikayesi (Hasan) (Sinema Filmi)
2011 - 2012 - Avrupa Avrupa (Tekin) (TV Dizisi)
2010 - Gecekondu (Durdu)(Tv Programı)
2009 - Türkler Çıldırmış Olmalı- Afrika (Korsan Ercüment) (Sinema Filmi)
2009 - Sizi Seviyorum (Gökhan) (Sinema Filmi)
2009 - Karanlıktakiler (Yönetmen) (Sinema Filmi)
2009 - Hicran Yarası (Harun) (TV Dizisi)
2008 - İdam (Başkan) (Sinema Filmi)
2008 - Son Ağa (Hayri Çıkrıkçıoğlu) (TV Dizisi)
2008 - Arka Sokaklar 3. Sezon (TV Dizisi)
2007 - Çemberin Dışında (Bedirhan Karaca) (TV Dizisi)
2007 - Son Ders: Aşk ve Üniversite (Cem) (Sinema Filmi)
2006 - Maskeli Beşler: Irak (Davi) (Sinema Filmi)
2006 - Emret Komutanım: Şah Mat (Yusuf) (Sinema Filmi)
2005 - Tombala (Şakir) (TV Filmi)
2005 - Sensiz Olmuyor (Mino) (TV Dizisi)
2004 - Canım Benim (Ali) (TV Dizisi)
2003 - Yuvam Yıkılmasın (Alpaslan) (TV Dizisi)
2005 - 2006- Hayat Bilgisi (Ramadan ) (TV Dizisi)
2002 - Yıldızların Altında (Hayati) (TV Dizisi)
2002 - Papatya ile Karabiber (Ömer) (Sinema Filmi)
2002 - Martılar Açken (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)
2002 - Lahmacun ve Pizza (Şemistan) (TV Dizisi)
2001 - Aşkım Aşkım (Necati) (TV Dizisi)
2000 - Çarli İş Başında (Tarkan) (TV Dizisi)

Yüzleşme'nin Ayşegül'ü kimdir?

Yüzleşme'de Masal'ın en yakın arkadaşıdır.

Gülsim Ali kimdir? 

Manken, dizi oyuncusu. Tam adı Gülsim İlhan Ali. 1 Ocak 1993'te Bulgaristan'da doğdu. Bulgaristan'da yaşayan Türk bir ailenin kızıdır. Gayet iyi Türkçe bilgisi yanı sıra iyi derecede Bulgarca, Türkçe, İngilizce ve Japonca dillerini bilmektedir. Bulgaristan’da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçildi. 2012 yılında oyunculuğa adım attı.

Gülsim Ali, ilk olarak 2012 yılında gösterilen başrolünde Hazal Kaya’nın oynadığı Son Yaz Balkanlar dizisinde rol aldı, ardından 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat dizisinde hemşire rolünü oynadı.

Yusuf Çim ile birlikte 2016'da Star TV ekranlarında yayımlanan Hanım Köylü dizisinde İlkgün rolünü canlandırdı. Hanım Köylü dizisi13. bölümü ile ekranlara veda etmiştir.

Gülsim Ali, son oynadığı dizilerden Diriliş Ertuğrul’da Aslıhan karakterini canlandırdı.

Rol Aldığı Diziler:

Diriliş: Ertuğrul (4. Sezon, Aslıhan, 2017)

Hanım Köylü (İlkgün, 2016)

Seddülbahir 32 Saat (Hemşire, 2015)

Son Yaz Balkanlar 1912 (2012)

Yüzleşme'nin Yüzbaşı Gökhan'ı kimdir?

Gonca'ya tecavüz edenleri aramaktadır. 

Derda Yasir Yenal kimdir?

1986 Almanya Berlin doğumlu. Boyu 1.89. kilosu 90
Üniversite’ye kadar Balıkesir’de okuyan Derya Yasir Yenal, Üniversite okumak için İstanbul’a gelip, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü okumuş ve buradan mezun olmuştur. Evlidir ve bir kızı, bir oğlu olmak üzere 2 çocuğu vardır. Amerika’da oyunculuk eğitimi alan oyuncu ilk oyunculuk deneyimini tiyatro sahnelerinde gerçekleştirmiş daha sonra bir çok sahne organizasyonlarında ve sunuculuk ile kariyerini sürdürmüştür. Özellikle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında isimli dizide Mustafa Bilgin karakteri ile büyük çıkış yakalamıştır. TRT ekranlarında yayınlanan Dinle Kazan yarışma programı ve Sektörün Nabzı isimli programların sunuculuğunu gerçekleştirmiştir. 2017 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bir İçeri Bir Dışarı ödüllü yarışma programını sunmaktadır. Derda Yasir Yenal aslen Balıkesir’lidir. Dedeleri ise Gürcü’dür.

Yüzleşme'nin Seda'sı kimdir?

Yüzleşme'nin Seda'sını Gözde Çığacı canlandırmaktadır. 

Gözde Çığacı kimdir? 

Gözde Çığacı 1991 doğumlu olan 25 yaşında İzmirli oyuncudur.Minik yaşlarda bulunduğu vakitlerde müzikle ilgilenmesine rağmen gençlik çağlarından itibaren oyunculuğa yönelmiştir.Eğitiminide bu yönde tamamlamış olan oyuncu Güzel Sanatlar Fakültesi’ni bitirmiştir.Gitar çalabilen oyuncu dizilerde rol alarak tecrübe kazanmıştır.Boyu 1.72’dir.

Çok güzel bir göz rengine sahip olan oyuncu gözlerinle beraber çok uyumlu bir yüze sahiptir.Oyunculuğa karar vermesi ise annesi ve babası sayesinde gerçekleşmiştir.Annesinin onu küçük yaşlardan itibaren tiyatro oyunlarına götürmesi onun ilgisini çekmiştir.Ailesi onun daha çok Avukatlık mesleği yönünde eğitim görmesini istesede o oyuncu olmayı kafasına koymuş ve bir gün babasınında izlemiş olduğu bir tiyatro oyununda oynamıştır.O gün babası onun oyunculuğunu izledikten sonra ağlamış ve ünlü oyuncunun arkasında durarak oyunculuğa onay vermiştir.

İstanbul ve İzmir’i çok seven olan oyuncu iki şehirede birbirinden fazla önem veriyor.İzmir’de olduğunda İstanbul’a gitmeyi özlüyor İstanbul’da yaşadığı sırada ise İzmir’i özlüyor.Tabiki bunda İzmir’de doğmasınında payı çok yüksek.Her ne kadar İstanbul’da yaşıyor olsada İzmir onun için vazgeçilmezlerden biri.
Gözde Çığacı Oynadığı Diziler ve Filmler
2011 – Ana Yüreği2011 – Kuzey Güney2011 – Muhteşem Yüzyıl2013 – Bugünün Saraylısı2014 – Unutursam Fısılda2014 – Yılanların Öcü2015 – Kördüğüm

Yüzleşme'nin Selim'i kimdir?

Müfit Kayacan Yüzleşme dizisinde Selim karakterini canlandıracaktır. 

Müfit Kayacan kimdir?

Müfit Kayacan, 17 Ocak 1959 tarihinde Antalya'nın Kaş ilçesinde 4 çocuğunun ikincisi olarak doğmuştur. Annesi ev hanımı Meryem Hanım, babası öğretmen Halil Kayacan'dır. Adana Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nun kurucularından olan Müfit Kayacan, ilk 1983 yılında "Ormanın Bekçileri" adlı oyunda rol aldı. Burada 25 sene genel sanat yönetmenliği görevi yaparken aynı zamanda 25 oyun yönetti ve 32 farklı oyunda rol aldı.
Müfit Kayacan, aynı zamanda 10 sene Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Kültürel Hizmetler Daire Başkanlığı görevini yerine getirdi. Bu süreçte 1993 yılında ilk kez 6 lisenin katılımıyla başlayan "Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği" uygulamasını devam ettirdi. Ayrıca Kadınlar Tiyatro ile buluşuyor projesinin ve Likya Seyirlik Oyunlar Festivali'nin de yaratıcılarındandır.

2014 yılında Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT) Genel Sanat Yönetmeni görevinden istifa etti. Yerine Mehmet Özgür getirildi.

2015 yılında başrollerinde Çetin Altay, Arzu Yanardağ ve Mesut Yar'ın oynadığı "Olur İnşallah" adlı sinema filminde Mehtap Bayri, Müfit Kayacan, Sümer Tilmaç ile birlikte oynadı.

Altın Portakal Film Festivali Jüri üyeliği de yaptı.

Müfit Kayacan, evlidir. Oğulcan Kayacan, Onur Can Kayacan adlarında iki oğlu vardır.

Ödülleri :
2012 - 16. Afife Tiyatro Ödülleri, En İyi Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncu Adayı (Kanlı Nigar)
2009 - Direklerarası Seyirci Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu,Vatan Kurtaran Şaban, Antalya BB Şehir Tiyatrosu
2010 - En İyi Komedi Erkek Oyuncu, Fehim Paşa Konağı, Antalya BB Şehir Tiyatrosu
1989 - Altın Mask Tiyatro Ödülleri, Mersin En İyi Yönetmen, Keşanlı Ali Destanı, Antalya BB Şehir Tiyatrosu

Yönettiği Bazı Tiyatro Oyunları:
1985 - Becerikli Kanguru / yazar: Ahmet Önel
1987 - Kırmızı Sokağın Suzanı / yazar : Erdoğan Aytekin
1988 - Keşanlı Ali Destanı / yazar: Haldun Taner
1989 - Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım / yazar: Haldun Taner
1990 - Ay Işığında Şamata / yazar: Haldun Taner
1990 - Canlar Ölesi Değil / yazar: Haldun Taner
1990 - Sayım Suyum Yok / yazar: Ahmet Önel
1991 - Fehim Paşa Konağı / yazar: Turgut Özakman
1992 - Kanlı Nigar / yazar : Sadık Şendil
1993 - Nalınlar / yazar: Necati Cumalı
1999 - Politikada Bir Sarı Çizmeli / yazar: Recep Bilginer
2002 - Töre / yazar: Turgut Özakman
2010 - Aşk Grevi yazar: Savaş Aykılıç

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları :
1983 - Ormanın Bekçileri / yazar:Ülker Köksal
1984 - Küçük Nasreddin / yazar: Serpil Akıllıoğlu
1984 - Rumuz Goncagül / yazar: Oktay Arayıcı
1985 - Becerikli Kanguru / yazar: Ahmet Önel
1985 - Topuzlu / yazar: Hidayet Sayın
1986 - Köşe Kapmaca / yazar: Hidayet Sayın
1987 - Kırmızı Sokağın Suzanı / yazar :Erdoğan Aytekin
1988 - Keşanlı Ali Destanı / yazar: Haldun Taner
1989 - Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım / yazar: Haldun Taner
1990 - Ay Işığında Şamata / yazar: Haldun Taner
1990 - Canlar Ölesi Değil / yazar: Haldun Taner
1990 - Sayım Suyum Yok / yazar: Ahmet Önel
1991 - Fehim Paşa Konağı / yazar: Turgut Özakman
1992 - Kanlı Nigar / yazar : Sadik Şendil
1993 - Nalınlar / yazar: Necati Cumali
1994 - Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım / yazar Haldun Taner
1995 - Öykülerin Azizliği / yazar: M. Taner Çelik
1996 - Köşe Kapmaca / yazar: Hidayet Sayın
1997 - Düğün Ya Da Davul / yazar : Haşmet Zeybek
1998 - Aşk Grevi / yazar: Savaş Aykılıç
1999 - Politikada Bir Sarı Çizmeli / yazar: Recep Bilginer
2000 - Cimri / yazar: Moliere
2001 - Yobaz / yazar : Metin Balay
2002 - Töre / yazar: Turgut Özakman
2002 - Rumuz Goncagül / yazar: Oktay Arayıcı
2003 - Komşu Köyün Delisi / yazar: Üstün Dökmen
2004 - Definename / yazar: Sinan Bayraktar
2009 - Vatan Kurtaran Şaban / yazar: Haldun Taner
2010 - Fehim Paşa Konağı / yazar: Turgut Özakman
2011 - İnadına Yaşamak / yazar: Metin Balay
2012 - Heccav Yahut Şair Eşref'in Esrarengiz Macerası / yazar: Semih Çelenk
2013 - Carmela y Paolino /yazar: Jose Sanchis Sinisterre
2014 - Azizname / yazar : M. Taner Çelik

Filmleri ve Dizileri :
Oyuncu :
2015 - Olur İnşallah (Sinema Filmi)
2015 - Kırık Kalpler Bankası (Sinema Filmi)
2015 - Abluka (Hamza) (Sinema Filmi)
2015 - Aşk Yeniden (Tv dizisi)
2012 - Şubat (Tv dizisi)
2010 - Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Tv dizisi)
2008 - Çılgın Dersane Kampta (Avukat)
2007 - Çılgın Dersane (Avukat)
2006 - Maçolar (İkdam) (Tv dizisi)
2005 - Kezban Yenge (Simetri) (Tv dizisi)
2003 - Şıh Senem (Tv dizisi)

Efektler :
2010 - Kendimiz Yazdık Rolümüzü (Animasyon) (Sinema Filmi)

Yüzleşme'nin Seher'i kimdir?

Yüzleşme'nin Seher'ini Yeşim Gül canlandıracaktır. 

Yeşim Gül kimdir?

27 Mayıs 1966 yılında Ankarada doğmuştur. 170 cm boyunda kahverengi gözlere sahip güzel oyuncu ikizler burcundandır. Hacettepe Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Ünlü tiyatro oyuncusu olarak tanıdığımız Yeşim Gül ayrıca Seslendirme Sanatçısı olarak da kariyerini sürdürmektedir. DiziOyunculari.Biz Şuanda İstanbul Devlet Tiyatrosunda görev yapmaktadır. Kanal Dnin sevilen Polisiye Dizilerinden Arka Sokaklarda Leman karakteri ile izleyicilerin gönlünü fethetmiştir. Alın Yazım Dizisinde şimdiden gözleri üzerine çeviren Güzel oyuncuya başarılarının devamını diliyoruz.

Yeşim Gül’ün Oynadığı Dizi Ve Filmler
Dolunay
Aşk Yalanı Sever
İçeridekiler
Uzaklar
Ay Işığında Şamata
Baltacı İle Katarina
Töre
Ana Baba Günleri
Kanlı Düğün
Büyük Misafir
Ziyaretçi DiziOyunculari.Biz
Suç Ve Ceza
Bizim Evin Halleri
Aşk Buraya Uğramıyor
Sonbahar Kadınları
Ödünç Hayat
Rüyalarda Buluşuruz
Tatlı Bela Fadime
Oyun Bitti
Ay Işığı
Arka Sokaklar
Ömre Bedel
Kıskanmak
Gökten Üç Elma Düştü

Yüzleşme'nin Gonca'sı kimdir?

Yüzleşme'nin Goncası'nı Özge Akdeniz canlandıracaktır. Gonca ölü olarak bilinir fakat tecavüze uğradığı o geceden sonra Kalender kasabasını terk etmiştir.

Özge Akdeniz kimdir? 

5 Temmuz 1997 yılında İstanbul’da doğdum. Doğduğumdan beri İstanbul’dayım. Lise yıllarımda 3 sene boyunca okul takımında basketbol oynadım. Spor yapmak,kitap okumak,fotoğraf çekmek ve şiir yazmak ilgi alanlarım arasındadır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat fakültesi,Leh Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisiyim ama işlerim dolayısıyla okulumu dondurdum. 2016 yılında Sadri Alışık Kültür Merkezi’nden Sahne Sanatları ve Sinema Oyunculuğu eğitimi aldım. Özge Akdeniz, Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Hande Ulukış karakterini canlandırmaktadır.

Yüzleşme Fragman izle



 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar