için kaldı

Yunus Apartmanı kimin? Kartal hangi partinin belediyesi? Yunus Apartmanı kaç kişi var?

Kartal'da çöken Yeşilyurt apartmanından sonra çevredeki diğer apartmanlarda riskli ilan edildi. Bu gelişmelerle birlikte Yunus Apartmanı kimin? Kartal hangi partinin belediyesi? soruları gündeme geldi. İşte Kartal'da Kentsel Dönüşüm olacak mı? Yunus Apartmanında kaç kişi var? yanıtı.

Yunus Apartmanı kimin? Kartal hangi partinin belediyesi? Yunus Apartmanı kaç kişi var?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
11 Şubat 2019 Pazartesi 10:00

Yunus Apartmanı kimin? Kartal hangi partinin belediyesi? Yunus Apartmanında kaç kişi var? soruları geçen günlerde çöken ve can kaybıyla sonuçlanan Yeşilyurt apartmanından sonra gündeme geldi. Peki ama Yunus Aparmanı neden önemli? 

İşte Kartal'da yaşanacak kentsel dönüşüm olayıyla ilgili detaylar. 

Yunus Apartmanı kimin?

Yunus Apartmanı Kartal'da bulunan ve çöken Yeşilyurt apartmanın yanında bulunan bir binadır. Çöken binadan sonra bu apartmanda da hasarlar oluşmuştur. Acilen binanın tahliye edilmesine karar verilmiştir. Bugünlerde ise Kartal Yunus Apartmanı yıkılmaya başlamıştır. 

Yunus Apartmanında kaç kişi var?

Yunus apartmanı katlı binadır ve yaklaşık 20 hanenin olduğu bilinmektedir. 10 katlı binanın 7 katı kaçaktır. 3 kat ruhsatı vardır. 

Kartal hangi partinin belediyesidir?

Kartal CHP'nin belediyesidir. 

Op. Dr. Altınok Öz, 1951 yılında Nevşehir’de doğdu. İlköğrenimini Sapanca ve Çorum’da tamamlayan ÖZ, 1975 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İlk görev yeri Gülşehir’den sonra Bingöl Verem Savaş Dispanseri Baştabipliği ve Bingöl Sağlık Müdürlüğü yaptı. Daha sonra sırayla Nevşehir, S.S.K. Erzincan Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı ve Baştabip olarak görevine devam eden Altınok Öz, Anamur ve son olarak da Kartal’da emekliliğine dek görevini sürdürdü.

1987-1992 yılları arasında Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 1992 yılından emekli olduğu Haziran 2008’e kadar S.S.K. Kartal Hastanesi’nde (Yavuz Selim Devlet Hastanesi) çalıştı. 1996 ve 2001’de S.S.K. Kartal Hastanesi’nde iki dönem Baştabiplik yaptı. 1969-1975 yılları arasında CHP Ankara Merkez İlçe Gençlik Kolları ve Sosyal Demokrasi Dernekleri Federasyonu (SDDF) üyesi olarak siyasi çalışmalarda bulunan Başkan Öz, emekli olmasının ardından siyasi çalışmalarını kaldığı yerden sürdürdü. Çeşitli demokratik kitle örgütlerinde üye ve yönetici olarak görev yapan Altınok Öz, kooperatif çalışmalarına hız verdi.

Marmara Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'ni oluşturan Öz, 2004 yılından itibaren de Hırka Dağı’nda (Nevşehir) ceviz ve badem çiftçiliği yapmaktadır. Altınok Öz, ceviz konusunda ulusal ve uluslararası alanda bilimsel çalışmalar sürdürdüğü gibi şehircilik alanında da gerek yurtiçi gerek yurtdışında çeşitli incelemelerde bulundu. İlgi alanları arasında kitap okumak, seyahat etmek, motosiklet binmek ve futbol olan Op. Dr. Altınok Öz, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.

3 Nisan 2009 yılından beri Kartal Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Ali Baba En beğenilen yorum
İmar affında, para yatmasada müracaat asıl olmalıdır. Süre bitiminden sonra, belediye imar büroları kontrollerini yaparak neyin ne olduğu vatandaşa belgeli olarak bildirilmelidir. Paranın yatması, hisseli yerlerde problem, hakkına rıza göstermeyen hep çıkıyor, af çıkarken bu durum hiç hesaba alınmamış.