için kaldı

Yemin Reyhan hamile mi? Yemin Reyhan'ın boyu? Yemin Reyhan kıyafetleri -Emir Reyhan birlikte oldu mu

Özge Yağız kimdir? Emir Reyhan birlikte oldu mu? Yemin Reyhan instagram! Yemin dizisi Kanal 7'de hafta içi her gün ekranlara geliyor. Dizinin Yemin Reyhan hamile mi? Yemin Reyhan'ın boyu? Yemin Reyhan kıyafetleri ile ilgili bilgiler.

yemin reyhan emir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Nisan 2019 Çarşamba 15:32

Emir Reyhan birlikte oldu mu? Yemin Reyhan hamile mi? Yemin Reyhan'ın boyu? Yemin Reyhan kıyafetleri ile ilgili bilgiler merak edilmektedir. Yemin dizisi Kanal 7'nin reytinglerde yükselen dizileri arasında yer almaktadır. Azonceoldu ekibi olarak Yemin Reyhan hamile mi? Yemin Reyhan'ın boyu? Yemin Reyhan kıyafetleri bilgilerini sizler için derledik. Haberimizde Yemin Reyhan Emir birlikte oldu mu? sorularının yanıtları. 

Yemin dizisinde Reyhan'ın boyu en çok merak edilen konulardan bir tanesidir. Yemin dizisinde Reyhan ile Emir'in sahneleri ilgiyle izlenmektedir. Yemin dizisinde Reyhan kimdir? sorusu da merak edilen bir diğer husus. 

Yemin dizisinin Reyhan'ı kimdir? 

Yemin dizisinde Reyhan 20’li yaşlarda yetim bir kızı canlandırmaktadır. Hayatın
acımasızlığıyla küçük yaşlarda karşılaşan Reyhan hem annesiz hemde babasız büyümüştür. Bu zor günlerinde Reyhan’a en büyük destek ise İstanbul’da yaşayan Fikert beyden gelmiştir. Fikret bey Reyhan’ı çocukluktan beri tanımaktadır ve Reyhan’ın ne kadar sorumluluk sahibi aklı başında ve kalbinde en küçük bir kötülük olmayan bir kız olduğunun farkındadır. Fikret bey Reyhan’ı oğlu Emir ile evlendirmek ister; ama Emir ile Reyhan taban tabana zıt iki karakterdir.

Reyhan babası gibi sevdiği Fikret beyi kırmaz ve oğlu ile evlenmeyi kabul eder. Reyhan Emir’e aşık olmasa da verdiği söz nedeniyle onunla evlenmeyi kabul eder ancak  sorumsuz ve vurdum duymaz bir genç olan Emir ona asla dokunmayacağına yemin ederek işleri daha da içinden çıkılmaz bir hal aldırır.

Yemin Özge Yağız kimdir boyu kaçtır?

Hasan Güngör menajerliğin oyuncusu olan Özge Yağız daha çok genç bir oyuncudur. Şuanda 22 yaşının içinde olan Özge Yağız suru güzelliği ile izleyiciyi büyülemektedir. Geleceğin kadın başrol oyuncuları arasında gösterile Özge Yağız özellikle başarılı oyunculuğu ile çok beğenilmektedir. Oynadığı her rolün hakkını sonuna dek vermeye çalışan Özge Yağız oyunculuk becerilerini ise Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde aldığı iletişim derslerine ve No10Studios da aldığı oyunculuk derslerine borçludur.

Yemin Reyhan kıyafetleri 

Yemin dizisinde Reyhan'ın kıyafetleri de beğenilmektedir. Kıyafetlerini nereden giyildiği henüz bilinmemektedir. 

Yemin Emir ve Reyhan birlikte oldu mu?

Reyhan Zeynep‘le konuşurken Emir kimle konuştuğunu merak eder. Cemre Cavidan‘a Reyhan ikinci bir hat ve telefon almış der. Cavidan şaşırır. Reyhan Zeynep‘i gizlice eve getirir ve onu misafir odasına yerleştirir. Sürekli Zeynep‘le mesajlaşır. Emir kimle mesajlaşıyorsa artık, ikinci hat ne demek diye merak eder. Leyla uykusunda dolaşırken Kemal onun bir yere çarpmasına engel olur. Yonca Kemal‘in salonunda uyuyordur ve sesleri duyar. Nigar Cavidan‘a Reyhan‘ın misafir odasından çıktığını bildirir. Emir ve Reyhan konuşurken Zeynep saklanır ve çok korkuyordur.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar