Yemin dizisi Zeynep gerçekte kim? Balım Gaye Bayrak kaç yaşında? Facebook instagram

Balım Gaye Bayrak kim? Gaye Bayrak instagram! Kanal 7'nin Yemin dizisinin reytinglerde yükselmesiyle birlikte Balım Gaye Bayrak boyu, oynadığı diziler kısa sürede merak edilmeye başladı. İşte Yemin dizisi Zeynep gerçekte kim? Balım Gaye Bayrak kaç yaşında? Facebook instagram ile ilgili bilgiler.

Yemin dizisi Zeynep gerçekte kim? Balım Gaye Bayrak kaç yaşında? Facebook instagram
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Nisan 2019 Çarşamba 16:23

Kanal 7'nin Yemin dizisi kısa sürede reytinglerde ilk 10'a girdi. Dizinin en genç karakteri olan Zeynep, dizinin en merak edilen isimlerinden birisidir. Peki ama Yemin dizisinde Zeynep karakterini kim canlandırıyor?

Yemin dizisi Zeynep karakteri gerçekte kim?

Zeynep karakterini Balım Gaye Bayrak canlandırmaktadır.

Balım Gaye Bayrak kimdir?

Balım Gaye Bayrak, 27 Mart 2006 yılında doğmuştur. Açık kumral saç rengine sahip olan oyuncunun göz rengi ise mavidir. Kuşları çok sevdiğini belirten oyuncunun en çok sevdiği çizgi film ise Hello Kitty’dir.

Balım Gaye Bayrak, Köton, Turkcell ve Lozzi Mobilya reklam filmlerinde rol almıştır. Yüzmeyi ve sporu seven oyuncu oyunculuğa çok meraklıdır. Bir çok ünlü isimle çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmaktadır.

Balım Gaye Bayrak hangi dizilerde oynadı?

Yemin dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Balım Gaye Bayrak, İki Dünya Arasında dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında Arka Sokaklar dizisinde Ceren karakterini oynadı.

Hayat Dediğin dizisinde rol alan oyuncu 2014 yılında Küçük Ağa dizisinde Derya karakterini canlandırmıştır. Bir Deniz Hikayesi, Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan oyuncu Münafık isimli sinema filminde de rol almıştır.

Küçük yaşında bir çok projeye imza atan başarılı isim Evlat Kokusu dizisinde Ela karakterini canlandırmıştır. Aliya dizisinde Amina karakterini canlandıran oyuncu Yemin dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır.

Balım Gaye Bayrak instagram

Balım Gaye Bayrak'ın instagram hesabında 129 gönderi, 16,3 bin takipçi ve 658 takip ettiği kişi bulunmaktadır.


https://www.instagram.com/balim_gayebayrak/

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar