Yelda Demirören kimdir, nereli, Instagmra adresi, kaç yaşında? Yelda Demirören kiminle evlendi?

Yelda Demirören kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yelda Demirören kiminle evlendi? Eski TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören evlenmesinin ardından google'de en çok merak edilen sorulardan bazı Yelda Demirören kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yelda Demirören kiminle evlendi? oldu.

Yelda Demirören kimdir, nereli, Instagmra adresi,  kaç yaşında? Yelda Demirören kiminle evlendi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
15 Nisan 2019 Pazartesi 16:56

Yelda Demirören kimdir, nereli, Instagmra adresi, kaç yaşında? Yelda Demirören kiminle evlendi? Eski TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören evlenmesinin ardından google'de en çok merak edilen sorulardan bazı Yelda Demirören kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yelda Demirören kiminle evlendi? oldu. Detaylar haberimizde.

Yelda Demirören kimdir?

Yelda Demirören kimdir? Yelda Demirören 1995 yılında doğmuştur. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören’in kızları olan Yelda Demirören haziran ayında Özyeğin Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Bölümü'nden mezun olmuştu.

Yelda Demirören kiminle evlendi?

Yelda Demirören kiminle evlendi? İş insanı Yıldırım Demirören'in kızı olan Yelda Demirören dün akşam Haluk Kalyoncu ile dünyaevine girdi.Çiftin nikahını İBB Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken nihat şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar