için kaldı

Yaşamayanlar dizisinin Numel'i Birkan Sokullu kimdir?

Yaşamayanlar dizisinin Numel'i Birkan Sokullu kimdir? Sorusu Türkiye'nin ilk vampir dizisinin bugün başlayacağı duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Yaşamayanlar dizisinin Numel'i Birkan Sokullu kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Yaşamayanlar dizisinin Numel'i Birkan Sokullu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
6 Eylül 2018 Perşembe 12:14

Yaşamayanlar dizisinin Numel'i Birkan Sokullu kimdir? Sorusu Türkiye'nin ilk varmpir dizisinin yayınlanan tanıtım filmleri ile bugün ilk bölümünün yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Yaşamayanlar dizisinin Numel'i Birkan Sokullu kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 164 yaşında genç vampir Mia'nın tekrar insan olabilmek için 500 yaşındaki İstanbul'un sahibi Dmitry'nin peşine düşmesini konu alan dizi bugün seyircisi ile buluşacak. İşte Yaşamayanlar dizisinin Numel'i Birkan Sokullu kimdir? Sorusunun yanıtı...

Numel (Birkan Sokullu)

İyi kalpli bir vampir

Yaşamayanlar dizisinin Numel'i Birkan Sokullu kimdir?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler aldı. "Küçük Kadınlar" dizisinde Ayaz karakteri ile dikkat çekti. 2010 yılında Tims production ile anlaştı. "Küçük Sırlar" dizisinde "Demir" rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu.

2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir gazeteciyi canlandırdı. 2013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa'yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı.

2014 yılının Şubat ayında ekranlarda olacak olan “Kurt Seyt & Shura” adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldı.

Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Aslı Enver ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular. Şimdilerde Berrak Tüzünataç ile birlikte.

2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar