Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Yaşamayanlar 3. bölüm izle, Yaşamayanlar son bölüm izle. Türkiye'nin ilk vampir dizisinin yeni bölümünün yayınlanacağının duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Yaşamayanlar 3. bölüm izle, Yaşamayanlar son bölüm izle bilgilerini sizler için derledik.

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
13 Eylül 2018 Perşembe 12:08

Yaşamayanlar 3. bölüm izle, Yaşamayanlar son bölüm izle bilgileri Türkiye'nin ilk varmpir dizisinin yayınlanan tanıtım filmi ile yeni bölümünün yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Yaşamayanlar 3. bölüm izle, Yaşamayanlar son bölüm izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 164 yaşında genç vampir Mia'nın tekrar insan olabilmek ve intikam alabilmek için 500 yaşındaki İstanbul'un sahibi Dmitry'nin peşine düşmesini konu alan dizi bugün seyircisi ile buluşacak. İşte Yaşamayanlar 3. bölüm izle, Yaşamayanlar son bölüm izle bilgileri...

Yaşamayanlar 3. Bölüm Fragman

Yaşamayanlar 3. bölüm izle

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Yaşamayanlar dizisi konusu

Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

Dizinin yönetmenliğini; Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmi ile Hong Kong Asya Film Festivali’nden Yeni Yetenek ve Montreal Dünya Filmleri Festivali’nden de FIPRESCI ile Altın Zenith ödüllerini kazanarak büyük uluslararası başarılara imza atmış ve BluTV Özel Yapım'ı 7YÜZ dizisinin ‘Prosedür’ bölümünün yönetmeni olan Alphan Eşeli üstleniyor.

Çarpıcı konusuyla çok konuşulacak dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alırken dizinin görüntü yönetmeni Tariel Meliava ise izleyicileri gizemli ve heyecan dolu dünyanın içine sürükleyecek görüntülere imza atıyor.

Yaşamayanlar dizisi oyuncuları

Mia (Elçin Sangu)

Dizi, İstanbul'un 1800'lü yıllarından günümüze kadar uzanıyor. Hikayede Mia'nın en büyük hedefi kendini vampire dönüştüren Dimtry(Kerem Bursin)'yi öldürmek. Dimitry'i öldürerek tekrar insan olmayı hedefleyen, Mia İstanbul'a geliyor ve hikaye tam olarak burada başlıyor. Mia'ya bu hedefinde yardım edecek kişilerse karanlık ve çekici Karmen(Selma Ergeç) ile savaşçı Numel(Birkan Sokullu)'dir. Yaşamayanlar dizisinde Mia karakteri olarak karşımıza çıkacak Elçin Sangu kimdir?

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985’te İzmir’de doğdu. Sangu, oyunculuk ve mankenlik yapmaktadır. Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye’de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu.Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi’nde Opera bölümünde okudu.Televizyon dizilerinde yer almadan önce bir sahne oyuncusuydu.

En çok, Haziran 2015’ten Ocak 2017’deki finaline kadar Star TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Kiralık Aşk’ta Defne rolüyle tanınmaktadır. Performansı sayesinde üç Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere 20’den fazla ödüle aday gösterildi.Yer aldığı diğer projeler arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011), Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013), Bir Aşk Hikâyesi (2013-2014), Kurt Seyit ve Şura (2014) ve Sevdam Alabora (2015) bulunmaktadır.

Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başladı.

İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanındı. 2012-2013 yılları arasında Aşk Kaç Beden Giyer’de Nehir’i canlandırdı. 2013’ten 2014’e kadar Güney Kore televizyon dizisi I’m Sorry, I Love You’nun Türk uyarlaması olan Bir Aşk Hikâyesi’nde Eda olarak rol aldı. 2014 yılında Güzide’yi Rusya, Türkiye ve Ukrayna’da çekilen tarihi drama dizisi Kurt Seyit ve Şura’da canlandırdı. 2015 yılında aTV dizisi Sevdam Alabora’yı takiben, aynı yıl büyük çıkışını Barış Arduç ile birlikte başrolde yer aldığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini canlandırarak gerçekleştirdi. Dizi 69 bölüm boyunca yayın hayatına devam etti ve Sangu’nun performansı beğeni topladı.2017 yılında Sangu’nun Kanal D’de yayınlanacak yeni bir dizide yer alması beklendiği açıklandı. Ayrıca aynı yılın Ağustos ayında Sangu’nun Baruş Ardıç ile Mutluluk Zamanı (önceki adıyla Yanımda Kal ve Gitme Sen!) adlı sinema filminde yer alacakları duyuruldu.

Dmitry (Kerem Bursin)

Mia karakterini de vampire dönüştüren güçlü ve korkusuz Vampir Dmitry, 500 yaşında bir vampirdir. Onu şu sözlerler özetleyebiliriz. "O, İstanbul’da yaşamıyor; İstanbul onun"

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.Daha öncede her yaz tatilinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.

Rol aldığı filmler

2013 The Living Dead
2010 Sharktopus
2008 Killian
2007 The Architect
2006 Razor Man
2010 Kiss of Death

2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Numel (Birkan Sokullu)

İyi kalpli bir vampir

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler aldı. "Küçük Kadınlar" dizisinde Ayaz karakteri ile dikkat çekti. 2010 yılında Tims production ile anlaştı. "Küçük Sırlar" dizisinde "Demir" rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu.

2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir gazeteciyi canlandırdı. 2013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa'yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı.

2014 yılının Şubat ayında ekranlarda olacak olan “Kurt Seyt & Shura” adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldı.

Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Aslı Enver ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular. Şimdilerde Berrak Tüzünataç ile birlikte.

2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

Karmen (Selma Ergeç)

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Selma Ergeç, 1978 doğumlu oyuncu ve manken. Selma Ergeç öncelikle oynadığı televizyon dizileriyle tanındı ve serbest olarak mankenlik de yapıyor. Hırçın Kız adlı televizyon dizisinde 'Gül' karakterini canlandıran Ergeç, 2006 yılında, Sis ve Gece ile Beş Vakit adlı iki sinema filminde rol aldı.

Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Hamm Bockum-Hoevel, Almanya'da dünyaya geldi. Bir kız, bir erkek kardeşi var. Babası Adana'lı bir doktor, annesi ise hemşireydi.
1983'de ailesinin Mersin, Erdemli'ye taşınmasıyla ilkokula burada başlayan Ergeç, ardından Ankara'ya taşınmalarıyla Or-An İlkokulu'na devam etti. Son sınıftayken Almanya'ya dönüş yapmalarıyla 1989'da Grundschule (ilkokul) Gottmadingen'den mezun oldu. Gymnasium (ortaokul) Ochtrup'un ardından 1993-1995 yılları boyunca Gymnasium Georgianum Vreden'de okuyan Ergeç, 1995-1996 yılları arasında Oxford, İngiltere'de Headington Girls School'da yatılı olarak okudu. 1996-1998 arasında Gymnasium Georgianum Vreden'e devam etti ve 1994 yılında öğrenci değişimi programı kapsamında Lille/Fransa'ya gitti. 1993-1998 arasında Euregio Orchester, Musikschulorchester ve Streichergrupp orkestralarında keman çaldı.

Drama, İngiliz Edebiyatı ve güzel sanatlar ağırlıklı dersler alırken, tıp okumaya karar veren Ergeç Almanya'ya döndü ve 1998'de Münster Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne (Westfaelische Wilhelms Universitaet Muenster) girdi. 6 yıllık okulunun ilk 3 yılının ardından Türkiye'ye geldi ve Çapa Acil Dahiliye'de ardından da Adana'da staj yaptı. Staj döneminin ardından eğitimine bir süre ara vermek istedi ve okuldan bir senelik izin aldı. "Evet doktor olup dünyayı kurtarmam lazım ama çok oyuncu olmak da istiyorum" diyerek bir ay sonra 'Böyle Mi Olacaktı' adlı diziyle oyunculuğa başladı. Dizide bir yıl boyunca eroinman bir kızı canlandıran Ergeç, hemen ardından 'Ayça' karakterini canlandırdığı 'Yarım Elma' adlı dizide 43 bölüm oynadı.

2000'de Uğurkan Erez Ajans'ta mankenlik ve fotomodellik yapmaya başladı. Emre Altuğ'un 'Gidecek yerim mi var' parçasının klibinde oynadı. Tıbba devam etmeme kararı alırken, 2002'de Fernuniversitaet Hagen'de psikoloji ve felsefe eğitimi aldı.

2003'de ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Aliye Uznunatağan'dan oyunculuk dersleri almaya başlayan Ergeç, bir dönem boyunca da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne misafir öğrenci olarak katıldı. Ayrıca İngiltere'de drama eğitimi aldı. 2004'de Soul Star Underground Newyork ve 360 İstanbul çalışan kıyafetleri tasarımlarında, stilist olarak çalıştı.

Selma Ergeç, 2012 - 2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl adlı tarihi dizide Kanuni Sultan Süleyman'ın kız kardeşi ve Pargalı İbrahim Paşa'nın eşi Hatice Sultan karakterini canlandırmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yaptığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

2014 yılının Aralık ayında İkinci Dünya Savaşı'nda Kırım Türkleri'nin yaşadığı acıları anlatan ve Cengiz Dağcı'nın 'Korkunç Yıllar' romanından uyarlanan "Kırımlı" adlı sinema filminde Murat Yıldırım, Gülçin Santırcıoğlu, Baki Davrak, Bülent Alkış, Burç Kümbetlioğlu ile birlikte oynadı.

2014 yılında başrollerde Timuçin Esen, Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar'ın oynadığı "Gönül İşleri" adlı dizide saadet karakterini canlandırdı.

26 Eylül 2015 tarihinde çocukluğunda yaşadığı yer olan Almanya, Gottmadingen kasabasında Can Öz ile evlendi.

Ödülleri

2011 - 16. Sadri Alışık Ödülleri , Yılın En İyi Kadın Oyuncusu
2012 - Ahi Evran Üniversitesi, Yılın En Başarılı Genç Kadın Oyuncusu

Filmleri

1997 - Böyle mi Olacaktı?
2001-2004 - Yarım Elma
2005 - Şöhret
2005 - Körfez Ateşi
2006 - Beş Vakit
2006 - The Net 2.0
2007 - Sis ve Gece
2007 - Hırçın Kız
2007-2009 - Asi
2010 - Ses
2010 - Kalp Ağrısı
2011 - 2013 - Muhteşem Yüzyıl
2014 - Kırımlı (sinema)
2014 - 2015 - Gönül İşleri (Saadet) (Tv dizisi)

Sercan (Efecan Şenolsun)

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Sinema ve dizi film oyuncusu. 11 Eylül 1992'de İzmir'de doğdu. 1.82 boyunda ve 65 kilodadır. Oyunculuğa küçük yaşlarda ilgi duydu. Lise ikide oyuncu olma hayaliyle sırt çantasını kapıp İstanbul’a gitti. Aklındaki üç cast ajansından birine gitti. Verdikleri metni oynadı ve işi kaptı. Ancak, babasının isteğiyle İzmir’e dönüp liseyi bitirdi. Sonra Bilgi Üniversitesini kazandı. Daha sonra ‘Güneşi Beklerken’de oynadı. ‘Bu Şehir Senindir’ isimli kısa filmle festivallerden ödül aldı. ‘Kocan Kadar Konuş’ta da konuk oyuncuydu. Kız kardeşi Melisa Şenolsun'da kendisi gibi oyuncudur. Oyunculuğu ve müziği tutku yapmış sporcu kimliği ile bilinen Efecan Şenolsun, aynı zamanda profesyonel boksördür.

Efecan Şenolsun'un Gitarist Özgür rolünü canlandırdığı; Ebru Özkan, Erkan Petekkaya ve Barış Falay gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Paramparça'da Hazal sinirlenerek Özgür'ü bıçaklıyor. Paramparça'nın 71. sezon finali bölümünde senaryo gereği ölerek diziden ayrılıyor.

Rol Aldığı Film ve Diziler

Nadide Hayat (Cem, Sinema Filmi, 2015)
Kocan Kadar Konuş (Murat, Sinema Filmi, 2015)
Paramparça (Baterist Özgür, TV Dizisi, 2014-2015)
Güneşi Beklerken (Can, TV Dizisi, 2013)

Melisa (Nilperi Şahinkaya)

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Nilperi Şahinkaya, 23 Şubat 1988 tarihinde Senegal’in baş şehri Dakar’da doğmuştur. Babası diplomat, annesi de bir dönem Dışişleri Bakanlığı’nda uzman olarak çalışmış. Babası diplomat olduğu için Senegal’de doğdu, ailesi adının Nil olmasını istedi, dedesi ise gördüğü bir rüya sonrası “Adında mutlaka peri olsun” dedi. Nilperi çıktı ortaya! Çocukluğunda birçok ülke ve şehir gezdi; 3 sene Duseldorf, 4 sene Paris, 4 sene Bern, 15 yaşında anne ve babası boşanınca annesiyle Türkiye’ye geldi.

Eğitim hayatına Paris'te başladı ve Paris’de Charles de Gaulle ilkokulundan 1997 yılında mezun oldu. Üniversiteyi ise Ankara’da Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde tamamladı. Almanca, Fransızca, İtalyanca, İngilizce bilmektedir.

İlk olarak televizyon hayatına Deniz Yıldızı adlı dizide başladı. Nilperi Şahinkaya, 2013 yılında “Kayıp” adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı.

2023 – 2014 sezonunda “Kim Korkar Hain Kurttan?” adlı tiyatro oyununda Zerrin Tekindor, Haluk Bilginer, Tardu Flordun, Şükrü Özyıldız ile birlikte rol aldı.

Nilperi Şahinkaya, 2014 yılında “Kiraz Mevsimi” adlı dizide başrolleri Dağhan Külegeç, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ile paylaştı. Şimdilerde televizyon ekranlarına ara verip tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi.

Zehra (Türkü Turan)

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

2015 yılında “Saklı” adlı filmde İlhan Şeşen, Settar Tanrıöğen, Pelin Akil, Ümit Çırak ile birlikte oynadı.

Türkü Turan, 1 Şubat 1985 tarihinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde doğmuştur. Anne ve babası Taksim’deki ve Bodrum’daki Veli Bar’ın sahipleridir. Anne ve babası o çok küçükken boşanmıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu.

Türkü Turan, 2009 yılında Reha Erdem'in yönetmenliğini yaptığı “Kosmos” adlı sinema filminde Neptün karakterini canlandırırken, Sermet Yeşil ile birlikte oynadı.
2011 yılında yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi” adlı filmde Selçuk Yöntem, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola ile beraber oynadı.

2013 yılında “Tatar Ramazan” dizisinde Bülent İnal, Burak Yamantürk, Burcu Kara, Özge Özpirinçci, Osman Soykut, Şebnem Hassanisoughi, Demir Karahan, Ahmet Mekin, Nur Sürer ile birlikte rol aldı.

2014 yılında Riot Games'in League of Legends adlı oyununda Kalista adlı şampiyonun seslendirmesini yaptı.

2015 yılında “Saklı” adlı filmde İlhan Şeşen, Settar Tanrıöğen, Pelin Akil, Ümit Çırak ile birlikte oynadı.

Türkü Turan, nişanlısı Ozan Ertürk ile 2012 yılından beri birliktedir.

Ödülleri

2011 - 18. Adana Altın Koza Film Festivali Jüri Oyunculuk Özel Toplu Performans Ödülü (Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi)
2009 - Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Performansı Ödülü Adayı (Kosmos)
2009 - Yeşilçam Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü adayı (Kosmos)

Film ve Dizileri

Oyuncu

2015 - Saklı (Duru) (Sinema Filmi)
2015 - Acı Aşk (Eylül)(Konuk oyuncu)(TV Dizisi)
2014 - 2015 - Maral (Arya) (TV Dizisi)
2013 - Tatar Ramazan (Ayşe Çelebi) (TV Dizisi)
2012 - Şubat (Yusuf) (TV Dizisi)
2011 - Toprağın Çocukları (Aybike) (Sinema Filmi)
2011 - Nuri (Nihal) (TV Dizisi)
2011 - Musallat 2: Lanet (Elif) (Sinema Filmi)
2011 - Gişe Memuru (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)
2011 - Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (Özge) (Sinema Filmi)
2011 - Adını Feriha Koydum (Gülsüm) (TV Dizisi)
2011 - 2012 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (Nihal) (TV Dizisi)
2010 - Çakıl Taşları (Sevil) (TV Dizisi)
2010 - Gönül Ferman Dinlemiyor (Hayal) (TV Dizisi)
2009 - Kosmos (Neptün) (Sinema Filmi)
2007 - 2008 - Annem (Pınar) (TV Dizisi)
2007 - Annem (Pınar) (TV Dizisi)

Mari (İpek Tenolcay)

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

İpek Tenolcay, 12 Temmuz 1970 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.
Uzun yıllar mankenlik yaptı. 1990 yılında ‘Yüz Güzeli’ seçildi. 1996 yılında mankenlik yapmayı bıraktı. Dizilerde oyunculuğa başladı.

1996 yılında başrollerini Perran Kutman ve Erdal Özyağcılar'ın paylaştığı “Şehnaz Tango” adlı dizide; Alev Sezer, Füsun Demirel, Gülen Karaman, Serra Yılmaz, Günay Karacaoğlu, Oya İnci, Alev Oraloğlu, Macide Tanır, Muhip Arcıman, Mümtaz Sevinç, Selda Özer, Nejat İşler, Kamil Güler, Ayşe Tolga, Ceren Soylu ve Levent Özdilek ile birlikte oynadı.
İpek Tenolcay, 1992 yılında Nurettin Ersoy ile evlendi. 1996 yılında boşandı. Yağmur Ersoy (d.1996) adında bir kızı vardır.

2010 yılından itibaren senaryosunu Raci Şaşmaz’ın yazdığı, yönetmenleri Osman Sınav, Mustafa Şevki Doğan ve Serdar Akar olan "Kurtlar Vadisi" adlı dizi filmde Necati Şaşmaz, Polat Alemdar karakterini canlandırırken; Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erhan Ufak, Seray Sever,Tarık Ünlüoğlu, Haldun Boysan, Hande Kazanova ve daha bir çok oyuncu da rol aldı. “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde İpek Tenolcay, Nesrin Çakır karakterini 108-173 arası bölümlerde canlandırdı.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren “Zeytin Tepesi” dizisinde Anne rolünde Zuhal Gökçener karakterini canlandırırken başrol oyuncusu olarak Aslıhan Gürbüz oynuyor. Diğer rollerde Tayanç Ayaydın, Atilla Saral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar var. Zeytin tepesi’nin yapımını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendi.

İpek Tenolcay, 2016 yılında yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı "Seviyor Sevmiyor" adlı dizide Gökhan Alkan, Zeynep Çamcı, Yiğit Kirazcı, Gonca Sarıyıldız ile birlikte oynadı.

Ödülleri

2005 - 1.Beyaz İnci TV Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Polisiye) (Kurtlar Vadisi)

Filmleri ve Dizileri

Oyuncu

2016 - Seviyor Sevmiyor (Asena) (TV Dizisi) 
2015 - Filinta "Bin Yılın Şafağında" (Feriha) (TV Dizisi) 
2015 - Bana Baba Dedi (Müjgan) (TV Dizisi) 
2014 - Zeytin Tepesi (Zuhal Gökçener) (TV Dizisi) 
2014 - Bana Adını Sor (Dila) (Sinema Filmi) 
2013 - Ölü ya da Diri (Sinema Filmi) 
2013 - Gönül Hırsızı (TV Dizisi) 
2011 - 2013 - Umutsuz Ev Kadınları (Başak) (TV Dizisi) 
2011 - Mavi Kelebekler (Safiya Hasovic) (TV Dizisi) 
2011 - Bir Ses Böler Geceyi (Sevgi) (Sinema Filmi) 
2010 - Uçan Melekler (Heida) (Sinema Filmi) 
2010 - Nakş-ı Dil Sultan (Mihr-i Şah Sultan) (TV Dizisi) 
2010 - 2015 - Kurtlar Vadisi Pusu 4.5.6.7.8.9. Sezon (108-173 arası bölümlerde) (Nesrin Çakır) (TV Dizisi) 
2009 - Cam Kırıkları (Müjgan ) (TV Dizisi) 
2009 - Doludizgin Yıllar 2. Sezon (Bahar) (TV Dizisi) 
2008 - Yaban Gülü (Ayten) (TV Dizisi) 
2007 - Yalan Dünya (Vuslat) (TV Dizisi) 
2007 - Ayrılık (Merve) (TV Dizisi) 
2006 - Sev Kardeşim (Nebahat) (TV Dizisi) 
2005 - Üç Kadın (Derya) (TV Dizisi) 
2004 - Kimsesiz Zaman Tasvirleri (TV Filmi) 
2002 - Çocuklar Duymasın (Sema) (TV Dizisi) 
2002 - Kumsaldaki İzler (Vicdan) (TV Dizisi) 
2002 - Abdülhamit Düşerken (Başikbal Müşfike) (Sinema Filmi) 
2001 - Yeşil Işık (Sinema Filmi) 
2000 - Baykuşların Saltanatı (İpek) (TV Dizisi) 
1998 - Örümcek (Binnur) (TV Dizisi) 
1996 - Hemşerim (Aslı) (TV Dizisi) 
1996 - Şehnaz Tango (Fatoş) (TV Dizisi)

Yavuz (Oral Özer)

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Emret Komutanım, Doktorlar ve Arka Sıradakiler gibi pek çok dizi projesinin kadrosunda yer alan Oral Özer, 1 Ocak 1983 tarihinde İskenderun'da dünyaya geldi. Ankara Sanat Tiyatrosu'nda tiyatro eğitimi gördü. Oral Özer, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde bir yıl okuduktan sonra Haldun Dormen'in birçok müzikal projesinde asistanlık yaptı. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde burslu olarak okuyan 35 yaşındaki Oral Özer, Tiyatro Kedi'deki projelerde de yer aldı.

Oynadığı Diziler

Bir Mucize Olsun - 2018
Sevda Kuşun Kanadında - 2016
Kara Sevda - 2016
Gamsız Hayat - 2015
Kurt Seyit ve Şura - 2014
Darbe - 2014
Aşk Emek İster - 2013
Evdeki Yabancılar - 2012
Kanıt - 2010
Uygun Adım Aşk - 2009
Emret Komutanım - 2008
Derman - 2008
Ateşle Barut - 2008
Leylan - 2007
Duvar - 2007
Arka Sıradakiler - 2009 - 2011
Doktorlar - 2007
Beşinci Boyut - 2005

Ayşe (Elit İşcan)

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

İlk filmi olan Beş Vakit, baş rolünü oynadığı Hayat Var ve Mustang filmleriyle tanınır.

Elit İşcan, 1994 yılında mimar bir baba ile bilgisayar programcısı annenin iki çocuğundan biri olarak İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Kemer Koleji'nde okudu. Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde öğrenimine devam etmektedir.

Ekol Drama sanat evinde oyunculuk dersleri almıştır.
Elit İşcan, 12 yaşında iken 2006 yılında Reha Erdem’in yönettiği “Beş Vakit” adlı sinema filmi ile oyunculuğa başladı. Filmde Özkan Özen, Selma Ergeç, Ali Bey Kayalı, Bülent Emin Yarar, Taner Birsel ile birlikte rol aldı.

2008 yılında senaryosunu Reha Erdem’in yazıp yönettiği “Hayat Var” adlı filmde Erdal Beşikçioğlu ile birlikte başrolde oynadı.

Elit İşcan, 2008 - 2011 yılları arasında “Küçük Kadınlar” adlı dizide Özge Borak, Fulya Zenginer, Ekin Türkmen, Hande Soral, Selin Ilgar ve Kıvanç Kasabalı, Ahmet Levendoğlu, Burak Sağyaşar, Hülya Şen ile beraber başrollerinde oynadı.

2013 yılında “A.Ş.K.” adlı dizide Semra karakterini canlandırırken, Nebahat Çehre, Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Kaan Urgancıoğlu, Aslı Tandoğan, Erkan Can, Sevtap Özaltun, Kenan Ece ile birlikte oynadı.

2015 yılında Türk yönetmen Deniz Gamze Ergüven’in yönetmenliğini yaptığı ve Fransa tarafından Oscars ve Golden Globe’da Yabancı Dilde En İyi Film Ödüllerine aday gösterilen “Mustang” adlı filmde Güneş Nezihe Şensoy, Elit İşcan, Doğa Doğuşlu, Tuğba Sunguroğlu, İlayda Akdoğan ile başrolde oynadı.

Ödülleri

2010 - 3.Yeşilçam Ödülleri - Umut Veren Genç Oyuncu (Hayat Var) 
2009 - 12.Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali - Genç Cadı (Hayat Var) 
2007 - 12.Nürnberg Türkiye/Almanya Film Festivali - Mansiyon (Beş Vakit) 
Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu

2018 - Tuzdan Kaide (Sinema Filmi) 
2017 - Put Şeylere (Sinema Filmi) 
2015 - Mustang (Ece) (Sinema Filmi) 
2013 - A.Ş.K. (Semra) (TV Dizisi) 
2012 - Taş Mektep (Mina) (Sinema Filmi) 
2009 - Ölü Yaprak Vuruşu (Nurhan Güneyli) (Sinema Filmi) 
2009 - Dersimiz Atatürk (Küçük Afet İnan) (Sinema Filmi) 
2008 - 2010 - Küçük Kadınlar (Bilge Gezici) (TV Dizisi) 
2008 - Hayat Var (Hayat) (Sinema Filmi) 
2006 - Beş Vakit (Yıldız) (Sinema Filmi)

Şişman (Edip Tepeli)

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Edip Tepeli 1989 yılının Nisan ayında dünyaya gelmiştir. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Edip Tepeli, Küskün Müzikal'deki rolü ile Afife Jale Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Genç Yetenek Adayı ve Huysuz adlı müzikaldeki rolü ile de Sadri Alışık Ödülleri Müzikal Dalı Yardımcı Erkek Oyuncu adayı olarak gösterilmiştir.

Genç yaşına rağmen başarılı bir Tiyatro oyuncusu olabilmeyi başaran Edip Tepeli, usta oyuncu Aliye Uzunatağan'ın kızı olan ve Çocuklar Duymasın dizisindeki Duygu rolü ile tanınan Ayşecan Tatari'nin de eşidir.

Edip Tepeli ekran önünde ilk olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde canlandırdığı Galip rolü ile tanınmıştır. 2014 yılında Star TV'de yayınlanan, baş rolde Farah Zeynep Abdullah ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol alan Edip Tepeli, bu diziden sonra ekranlardan bir süre uzak kalmış ve Tiyatro oyunlarına ağırlık vermiştir.

2017 sezonunda yine Star TV'de yayınlanan, baş rollerde Berk Cankat, Özge Gürel, Mesut Akusta, Canan Ergüder gibi oyuncuların yer aldığı Yıldızlar Şahidim dizisinde rol alan Edip Tepeli, Yıldızlar Şahidim adlı dizide de Harun karakterine hayat vermiştir. Ancak Yıldızlar Şahidim dizisi ekranların kısa soluklu dizilerinden biri olmuş ve beklenenden erken final yapmıştır.

Yine 2017 sezonunda ATV ekranında yayınlanmaya başlayan Seni Kimler Aldı isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Edip Tepeli, bu dizide Yiğit Kirazcı, Duygu Yetiş, Fulya Zenginer gibi oyuncularla birlikte rol almış ve Seni Kimler Aldı dizisinde Sinan karakterine hayat vermiştir.

Hayati ve Diğerleri Dizisi Üzeyir Rolü

Edip Tepeli, Kanal D'nin sevilen komedi dizisi Hayati ve Diğerleri adlı dizide polis memuru Üzeyir rolünü canlandırmıştır.

Hayati ve Diğerleri dizisinde Edip Tepeli ile birlikte Ecem Karavus, Cansu Dağdelen, Cankat Aydos gibi oyuncular da rol almıştır.

Rol aldığı diziler

Hayati ve Diğerleri
Seni Kimler Aldı
Yıldızlar Şahidim
Kurt Seyit ve Şura

Yisa (Hazal Türesan)

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Hazal Türesan 1985 yılında Ankara’da doğdu. Hazal Türesan ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı.

Üniversite eğitimini Ankara’da tamamlayan güzel oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde tiyatro eğitimi almıştır.

İsmini ilk olarak Kara Para Aşk dizisiyle duyuran Hazal Turesan, canlandırdığı Aslı karakteri ile oyunculuğunu benimsetmeyi başarmıştır.

Güzel oyuncu Hazal Türesan’ın boyu 170 cm olup kilosu ise 50 kilogramdır. Hazal Türesan’ın saç rengi kumral ve göz rengi de mavidir.

Unutma Beni dizisinden sonra Kara Para Aşk dizisinde rol alan Turesan, şimdi yeni dizi Tatlı İntikam'da Başak karakterine hayat vermektedir. 

Unutma Beni dizisinde Azra karakterini, Yeniden Başla dizisinde Helen karakterini canlandırmıştır. Ayrıca seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır. Reklam filmler için seslendirmeleri bulunmaktadır.

Rol aldığı Dizi ve Filmler

Unutma Beni
Yeniden Başla
Bir Don Juan Öldürmek
Kara Para Aşk
Tatlı İntikam

Selo (Selehattin Ergün)

Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar'da Selo karakterine hayat verecek olan Selehattin Ergün Posta gazetesine verdiği röportajda kendinden şöyle bahsediyor;

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Kadıköy’de herkes sizi tanıyor?

Kadıköy çocuğuyum. 1994’ten beri burada yaşıyorum. Her sokağını, insanını, esnafını bilirim.

Neden Hip Hop?

Özünde başkaldırı var. Beni en çok etkileyen tarafı bu. 1990’ların başından beri dinliyorum. O zamanlar 13-14 yaşlarındaydım. Sonra araştırdıkça bu kültürün bizim öz kültürümüz olduğunu gördüm. Ozanlarımızın saz eşliğinde doğaçlama olarak atışmaları mesela. Bu hip hop’ın temel taşıdır. Biz battle (iğneleme) deriz buna. Biz aslında çağdaş zaman ozanlarıyız.

'Kadıköy Acil'in kurucususunuz. Nasıl bir oluşum 'Kadıköy Acil'?

Hip hop denilince akla ‘Kadıköy Acil’ gelir. Türkiye’nin her yerinden yüzlerce kişinin oluşturduğu bir grup. Ceza da var içinde. Hip hop, Acil’in sayesinde bu kadar gelişti. 90’larda 5 kişiydik. 90’ların sonunda yüzlerce kişi olduk. 2000’lerin başında binlere geldik. 2005’te Kadıköy Acil kurulduğunda milyonlara ulaştık. Türkiye’deki ilk hip hop dükkanını da biz açtık. Sonra yüzlerce mağaza açıldı. 2005 ile 2000 arası Türkiye’de hip hop patlaması yaşandı. İnsanlar arasında bir köprü oluşturduk. Ama dükkan kapandıktan sonra enerji düşüşü oldu.

Dükkanın kapanması ‘Acil’i nasıl etkiledi?

Sadece Acil ekibi için değil, Türkiye için bir kayıptı. Acil varken yüzlerce mağaza ve marka kurulurken şimdi elde kalan 1- 2 tane. Kii tekrar savaş meydanına indireceğim.

Bugüne kadar ‘Alaturka Mavzer’ adı altında müzik yapıyordunuz. İlk kez solo albüm yaptınız.

Evet. Aslında 10 şarkılık bir albüm düşünmüştüm. Ama artık albümdeki şarkıların hepsi dinlenmiyor. Bu nedenle tek şarkı, tek klip yapmayı tercih ettim. İlk şarkım ‘Yeraltı Sanatı’ şu an çok başarılı. Youtube’ta, 11’inci günde 226 bine ulaştı. 2 ay sonra bir şarkı daha gelecek. Sene sonunda 10 şarkıya geldiğimde bandrolsüz albüm yapıp sevdiğim insanlara vereceğim.

‘BİR TEK CEZA’YI ÖRNEK ALIRIM’

Neden bir müzik şirketiyle çalışmıyorsunuz?

Onlar tarafından dolandırılıp, hakkımın yenmesini istemiyorum. Ya kendim elden satacağım ya da internetten ücretsiz olarak yayınlayacağım. Amacım, hip hop’ı anlatmak.

Hip hop’ta kendinize örnek aldığınız biri var mı?

Bir tek Ceza var. Daha önce beraber müzik yapmıştık. Ceza, Türkiye’de hip hop’ın kralı. İşini çok iyi yapıyor. Kültürünü, özünü hiç satmadı. Ceza ‘Kadıköy Acil’in de lideri gibidir. Herkes ona saygı duyar.

Şarkılarınızı yazarken nelerden besleniyorsunuz?

Ben apolitik biriyim. İnsanlar, başlarında biri olmadan birlikte çok mutlu, huzurlu ve özgürce yaşayabilir. Siyasetçiler halkları bölüp birbirine düşürüyor. Politikacılar olmazsa dünyada hiçbir sorun kalmaz. Şarkılarımda bunları anlatıyorum. Bir de Türkiye’de var olan hip hop kültürünü bozamayacaklarını anlatıyorum.

‘RAP YOK EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR’

Hip hop kültürü bozulmaya mı çalışılıyor?

Kesinlikle. Popüler kültürle bizim yıllardır yaratmaya çalıştığımız hip hop’ı yok etmeye çalışıyorlar. “Ben seni sevdim, sen beni sevdin” değil hip hop! Hip hop’çı ‘sokaktan gelmiş, sokakta var olan’ demek. Eleştirir, toplumun sorunlarını anlatır. Pop müziğin ise çok basit ve saçma sözleri var. Mesela ‘O Ses Türkiye’ diye bir yarışma var. Bizim rap’çiler bu yarışmaya katılıp kendilerini bir popçuya seçtiriyor. Ben buna karşıyım.

İnsanlar kendini göstermek belki ünlü olmak istiyor olamaz mı?

Anlıyorum. Ama biz de yıllardır emek veriyoruz. Çok dayak yedik bol pantolonumuz yüzünden. İnsanlara bu kültürü kabul ettirmek için mücadele ettik. Ama kiçı budur. Hip hop salakların değil, seçilmişlerin kültürü. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

Turgut (Erdeniz Kurucan)

Yaşamayanlar 3. bölüm izle - Yaşamayanlar son bölüm izle

Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Oyunculuk Bölümü (Lisans), Haliç Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Tiyatro (Yüksek Lisans)

Aldığı eğitimler : Comedy And Clown Traınıng (Clown Workshopu), Eric Morris Oyunculuk Metodu (Craft Oyunculuk Atölyesi), Meisner Oyunculuk Metodu (Craft Oyunculuk Atölyesi), Clown ve Fiziksel Oyunculuk (Fiziksel Tiyatro Ve Komedi Okulu), Craft Oyunculuk ve Audition Atölyesi (Craft Oyunculuk Atölyesi), Tarihi Eskrim ve Sahne Dövüşü (Workshop)

Kişisel yetenekleri : Basbariton, Kajon, Basketbol, Sopa Dövüşü, Okçuluk, Tarihi Eskrim, Wing Chun, Motosiklet, Gaziantep Şivesi, Hatay Şivesi, Trakya Şivesi, Adana Şivesi

Dizi

2018 Yaşamayanlar
2011 Alayına İsyan
2011 Avrupa Avrupa
2010 Kızım Nerede
2010 Ezel

Film

2011 Bir Ses Böler Geceyi

Reklam

2012 Elegance Optik

Tiyatro

2014 Enkaz
2014 Nafile Dünya
2014 Taşlar
2013 Garaj
2013 Savaş Baba
2013 Herostratos
2011 5/25
2011 Leş

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar