Yaşamak Güzel Şey nerede çekildi? Yaşamak Güzel Şey oyuncuları kimler? Yaşamak Güzel Şey konusu ne?

Yaşamak Güzel Şey nerede çekildi? Yaşamak Güzel Şey oyuncuları kimler? Yaşamak Güzel Şey konusu ne? Vizyona girdiği andan itibaren büyük beğeniyle izlenen film televizyonda yayınlanacak. Yaşamak Güzel Şey nerede çekildi? Yaşamak Güzel Şey oyuncuları kimler? Yaşamak Güzel Şey konusu ne?

Yaşamak Güzel Şey nerede çekildi? Yaşamak Güzel Şey oyuncuları kimler? Yaşamak Güzel Şey konusu ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
18 Şubat 2019 Pazartesi 17:27

Yaşamak Güzel Şey nerede çekildi? Yaşamak Güzel Şey oyuncuları kimler? Yaşamak Güzel Şey konusu ne? Vizyona girdiği andan itibaren büyük beğeniyle izlenen film televizyonda yayınlanacak. Yaşamak Güzel Şey nerede çekildi? Yaşamak Güzel Şey oyuncuları kimler? Yaşamak Güzel Şey konusu ne? detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Yaşamak Güzel Şey konusu ne? 

Yaşamak Güzel Şey konusu ne? Mandıra Filozofu filmleriyle dikkat çeken Müfit Can Saçıntı’nın imzasını taşıyan Yaşamak Güzel Şey, yaşam koşullarına boyun eğen pısırık bir adam olan Müfit’in, başına gelen talihsiz bir olay ile başkaldıran bir anti kahramana dönüşmesini ve yaşamın güzelliklerini keşfetmesini konu alıyor. Çekimleri İstanbul’da Atatürk Arboretumu‘nda (Ağaç Müzesi) yapılan Yaşamak Güzel Şey, sonbaharın eşsiz renklerini yansıtan görüntüleriyle sinemaseverlere tam bir görsel şölen yaşatıyor. 

Yaşamak Güzel Şey oyuncuları kimler?

Yaşamak Güzel Şey oyuncuları kimler? Müfit Can Saçıntı'nın bu üçüncü filminde Saçıntı, başrolü Yasemin Conka ile paylaşıyor. İkiliye, Zihni Göktay, Ayşegül Atik, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan, Renan Bilek, Onur Dilber, Merve Hazer, Bahar Süer, Fulden Akyürek, Nihan Tarhan, Nihan Taşyürek, Ali Çoban ve Fatih Koyunoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan dev bir kadro eşlik ediyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar