Yasak Elma'da öpüşme sahnesini Şevval Sam istemedi mi, neden istemedi?

FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da sansürlü öpüşme sahnesi damga vurdu. Şevval Sam Talat Bulut ile öpüşmek istemedi mi? Yasak Elma'da öpüşme sahnesini Şevval Sam neden istemedi? Yasak Elma'da yasaklanan öpüşme sahnesini izle

Yasak Elma'da öpüşme sahnesini Şevval Sam istemedi mi, neden istemedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
8 Kasım 2018 Perşembe 12:38

FOX TV’de ekranlara gelen Yasak Elma dizisinde olaylar bir türlü son bulmuyor. Dizinin her yeni bölümünün setinde yeni haberler geliyor. Yapılan iddialara göre Şevval Sam ile Talat Bulut’un öpüşme sahnesi sansürlendi. Nedeni ise Şevval Sam’ın öpüşmek istememesi. Peki ya Yasak Elma'da öpüşme sahnesini Şevval Sam istemedi mi, neden istemedi? Yasak Elma'da yasaklanan öpüşme sahnesini izle..

Talat Bulut'un dizi setinde genç bir kızı taciz ettiği iddiasının ardından sette gerginlik giderek artmış ve başrol oyuncuları birbirleri hakkında olay yaratacak açıklamalar yapmıştı. Bu nedenle 2. sezona olaylı başlayan dizi reyting listelerinde de hızla düşmeye başlamıştı. Kulislerde Yasak Elma'nın biteceği konuşulurken yapımcı düğmeye bastı dizinin bu sezonda devam edeceğini duyurdu ve dizi ekibi aralarındaki anlaşmazlık konusunda uyardı. Senaristler ise dizinin yönünü değiştirerek seyircinin ilgisini tekrar kazandı.

Yasak Elma'da öpüşme sahnesini Şevval Sam istemedi mi, neden istemedi?

Her ne kadar dizi setinde şu sıralar sular durulmuş gibi görünse de içerden sızan bilgiler pek iç açıcı değil. Başroller Eda Ece ve Şevvam Şam Talat Bulut ile hala konuşmuyor ikili sahnelerde aksaklık yaşanıyor. Talat Bulut, yargı süreci boyunca kendisi hakkında sert açıklamalar yapan rol arkadaşı Şevval Sam’ı mahkemeye verdi. Dizinin senaryosunda yer alan öpüşme sahnesi krize yol açtı.

İki oyuncunun aralarında yaşanan bu gerginliğin set ortamına nasıl yansıyacağı ise merak konusuydu. Kamera önünde profesyonelce işini yapan oyuncuların, set aralarında ise birbirlerine karşı mesafeli davrandığı biliniyordu. Ancak geçen haftalarda Talat Bulut ile Şevval Sam’ın senaryoda yer alan öpüşme sahnesinde oynamadığı ortaya çıktı.

“Yasak Elma”nın bir sahnesinde Halit (Talat Bulut) ile Ender (Şevval Sam) karakterlerinin yakınlaştıkları anda sahnenin aniden bitmesi dikkat çekti. Senaryoda yazılmasına rağmen öpüşme sahnesinin Şevval Sam’ın itirazı nedeniyle çekilmediği konuşuluyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar