Wonder Woman filminin konu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayımlanacak?

Wonder Woman filminin konu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayımlanacak? Birçok ülkede aynı anda vizyona giren ve izlenme rekorları kıran film televizyonda yayımlanacak. Peki Wonder Woman filminin konu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayımlanacak?

Wonder Woman filminin konu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayımlanacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Nisan 2019 Çarşamba 15:24

Wonder Woman filminin konu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayımlanacak? Birçok ülkede aynı anda vizyona giren ve izlenme rekorları kıran film televizyonda yayımlanacak. Peki Wonder Woman filminin konu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayımlanacak? detayları haberimizde.

Wonder Woman filminin konu ne?

Wonder Woman filminin konu ne? Amazon prensesi Diana Price, nam-ı diğer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. Birçok inanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan güzel kahraman Cennet Adası'nın medeniyete açılan kapısı olacaktır.

Wonder Woman filminin oyuncuları kimler?

Wonder Woman filminin oyuncuları kimler? Wonder Woman'ın yönetmen koltuğunda Patty Jenkins oturuyor. Filmin senaryosunu Allan Heinberg ve Geoff Johns kaleme alırken filmin süper kahraman kadınını Batman vs Superman: Adaletin Şafağı filminde olduğu gibi yine Gal Gadot canlandırıyor. Filmin kadrosunda Connie Nielsen, Chris Pine, Robin Wright ve David Thewlis gibi başarılı isimler bulunuyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar