Wilma Elles Kerem Göğüş resmi nikahı yok mu, çocukları kim?

Wilma Elles, Kerem Göğüş ile boşandıkları iddialarına yanıt verdi. Elles'in yanıtıyla, 'Wilma Elles ve Kerem Göğüs evlilik dışı çocuk mu yaptı? Wilma Elles Kerem Göğüs resmi nikahı yok mu, çocukları kim?' soruları gündeme geldi. Wilma Elles Kerem Göğüs resmi nikahı yok mu, çocukları kim?

Wilma Elles Kerem Göğüş resmi nikahı yok mu, çocukları kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 14:00

Wilma Elles Kerem Göğüş resmi nikahı yok mu, çocukları kim? Wilma Elles ve Kerem Göğüş evlilik dışı çocuk mu yaptı? soruları Wilma Elles'in açıklamalarıyla gündeme geldi. Haberimizde Wilma Elles Kerem Göğüs resmi nikahı yok mu, çocukları kim? Wilma Elles ve Kerem Göğüs evlilik dışı çocuk mu yaptı? sorularının yanıtlarını bulabilirsiniz. İşte Wilma Elles Kerem Göğüs resmi nikahı yok mu, çocukları kim? yanıtı.

Wilma Elles Kerem Göğüş resmi nikahı yok mu, çocukları kim?

Wilma Elles, ikizlerinin babası Kerem Göğüş’le boşandıkları iddialarına “Zaten resmî olarak evli değildik, boşanma durumu yok." cümleleriyle yanıt verdi. 

Wilma Elles ve Kerem Göğüş evlilik dışı çocuk mu yaptı?

Wilma Elles'in açıklamasından sonra 'Wilma Elles ve Kerem Göğüs evlilik dışı çocuk mu yaptı?' sorusu gündeme geldi. Wilma Elles'in ''Biz zaten resmi olarak evli değildik, boşanma durumu yok.'' açıklamasıyla evlilik dışı çocuk yaptığı doğrulandı. 

Wilma Elles'in çocukları kim?

Wilma Elles'in çocuklarının adları Milat Aristo Kerem ve Melodi Bita Oleka. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar