için kaldı

WhatsApp önizleme özelliği nedir, ne işe yarıyor?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamaları arasında yerini alan WhatsApp kullanıcılarına yeni bir özellik sundu. WhatsApp önizleme özelliği nedir, ne işe yarıyor?

WhatsApp önizleme özelliği nedir, ne işe yarıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
10 Kasım 2018 Cumartesi 13:04

Günümüzün sık tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp’a yeni bir özellik geldi.  WhatsApp'ta artık önizleme dönemi başlıyor. Peki ya WhatsApp önizleme özelliği nedir, ne işe yarıyor?

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp bir kez daha yeni özelliği ile gündemde. Zira WhatsApp‘ın Android ve İOS kullanıcıları için sunacağı yeni özellik gün yüzüne çıkartıldı. Zira WhatsApp‘ın Android kullanıcıları için sunacağı yeni özellik gün yüzüne çıkartıldı.

WhatsApp önizleme özelliği nedir, ne işe yarıyor?

Daha önce yaptığı sızıntılar ile tanınan WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre, yeni özellik ile birlikte aynı mesajı veya medyayı birden fazla kişiye yönlendirmeden önce, kullanıcılara ön izleme imkanı sunulacak.  Başka bir deyişle yeni özellik kullanıma girdiğinde WhatsApp aynı mesajı birden fazla kişiye yönlendirirken, kullanıcıların olası hatalarının önüne geçecek. Hala test aşamasında olan uygulamanın kısa sürede Android sürümüne gelmesi bekleniyor.

WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı en yeni özellik, herhangi bir fotoğrafı, videoyu, GIF’i ya da metin mesajını iki ya da daha fazla kişiye yönlendirmek isteyen kişilerin olası bir kazadan kaçınmalarını sağlayacak.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar