WhatsApp hangi hesapları kapatacak, kapatılan hesaplar nasıl açılır?

WhatsApp hangi hesapları kapatacak, kapatılan hesaplar nasıl açılır? Popüler mesajlaşma devi WhatsApp'dan kullanıcılarına kötü haber. O hesaplar kapatılacak. Peki WhatsApp hangi hesapları kapatacak, kapatılan hesaplar nasıl açılır?

WhatsApp hangi hesapları kapatacak, kapatılan hesaplar nasıl açılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Mart 2019 Çarşamba 21:52

WhatsApp hangi hesapları kapatacak, kapatılan hesaplar nasıl açılır? Popüler mesajlaşma devi WhatsApp'dan kullanıcılarına kötü haber. O hesaplar kapatılacak. Peki WhatsApp hangi hesapları kapatacak, kapatılan hesaplar nasıl açılır? detayları haberimizde.

WhatsApp hangi hesapları kapatacak?

Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp aldığı karar doğrusunda bazı kullanıcı oturumlarını kapatmaya karar verdi. Haberi okuyan milyonlar kişi WhatsApp hangi hesapları kapatacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada WhatsApp uygulamasıüçüncü parti yazılımlarla kullananlar ve illegal yazılımlarla kullananların hesabı geçici süreliğine kapatılacak. Açıklamanın devamın bu tarz yazılımların kullanıcıların bilgilerini tehlikeye düşürdüğü ifade edildi.

WhatsApp'ın kapattığı hesaplar nasıl açılır?

Örneğin Whatsapp Gold gibi üçüncü parti uygulamalarını kullananların geçici olarak WhatsApp'tan yasaklanacak. Peki WhatsApp'ın kapattığı hesaplar nasıl açılır? sorusunun yanıtı haberimizin devamında. Söz konusu uygulamaları kullanan kişilerin ekranlarında geçici olarak uygulamadan yasaklandığını gördükten sonra uygulamayı tekrar yükleyip hesabını tekrar açması gerekecek

WhatsApp nedir?

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama; 2G, 3G, 4G ya da Wi-Fi İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlar. Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo!çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD'de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.

Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği, Ağustos 2012'den Ocak 2013'e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500'e ulaşmıştır. Dünyada kayıtlı kullanıcı sayısı en yüksek olan siber hizmetler arasındadır.

4 milyar USD nakit para, 12 milyar USD hisse senedi ve 3 milyar USD sınırlandırılmış hisse senedi olmak üzere toplamda 19 milyar USD karşılığında satın alınmıştır. Bu satın alma işleminin bazı kişisel hakları ve bilgi mahremiyetini savunan gruplar tarafından durdurulması istenmiştir. Mark Zuckerberg yaptığı açıklama ile WhatsApp'ın 1 milyar kullanıcıya ulaştığını açıklamıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar