için kaldı

Vuslat dizisinde Aziz'in yanında çalışan Nehir kimdir, kaç yaşında?

TRT 1'de Vuslat dizisi ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ilk bölümünde Vuslat dizisinde Aziz'in yanında çalışan Nehir kimdir, kaç yaşında? sorusu gündeme geldi. İşte Vuslat dizisinin Nehir'i Pelin Uluksar kimdir? yanıtı.

Vuslat dizisinde Aziz'in yanında çalışan Nehir kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
9 Ocak 2019 Çarşamba 20:23

Vuslat dizisinde Aziz'in yanında çalışan Nehir kimdir, kaç yaşında? sorusu Vuslat dizisinin birinci bölümünün yayınlanmasıyla gündeme geldi. Peki ama Vuslat dizisinin Nehir'i Pelin Uluksar kimdir? İşte Vuslat dizisinin Nehir'i...

Vuslat dizisinin Nehir'i Pelin Uluksar kimdir?

Pelin Uluksar 25 Eylül 1994 İstanbul doğumludur ve 24 yaşındadır. Yeditepe Üniversitesi’nin Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Pelin Uluksar kendini oyunculuk açısından geliştirmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk ve diksiyon dersleri almıştır. 1.73 cm boyunda olan uzun boylu oyuncu güzelliği ile de herkesi etkilemektedir.

Pelin Uluksar ilk önce reklam filmlerinde oynamaya başlamıştır. Sonrasında 2016 yılında No:309 dizisi onun ilk dizi projesi olmuştur. No:309’dan sonra da Bir Deli Rüzgar dizisinde şarkıcı rolünde oynamıştır. Oyuncunun yeni dizisi de Vuslat oldu.
Vuslat dizisinde Aziz'in yanında çalışan Nehir kimdir, kaç yaşında?

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar