Vuslat dizisi müzikleri – Vuslat dizisinde çalan şarkılar hangileri?

TRT 1’de yayınlanan Vuslat adlı dizi birçok konuyla birlikte araştırılıyor. Vuslat dizisinin müzikleri en çok araştırılan konulardan biri oldu. Vuslat dizisinin fon müziği, jenerik müziği ve dizide çalan şarkılar ile ilgili haberimizi sizler için derledik.

Vuslat dizisi müzikleri – Vuslat dizisinde çalan şarkılar hangileri?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
9 Şubat 2019 Cumartesi 13:33

Vuslat dizisi müzikleri – Vuslat dizisinde çalan şarkılar hangileri? sorusu TRT 1’de yayınlanan Vuslat adlı diziyi izleyenler arasında en çok konuşulan konu. Peki ama Vuslat'ın dizi müziklerini kim yapıyor? İşte Vuslat dizisinin müzikleri, jenerik, fon müziği ve dizide çalan şarkılar ile ilgili haberimiz.

Vuslat dizi müzikleri dinle, izle, sözleri

Vuslat dizi müzikleri kısa sürede en çok merak edilen konulardan biri olunca AzOnceOldu ekibi olarak Vuslat dizi müziklerini sizler için derledik. Vuslat dizisinin jenerik müziği Cem Yıldız ve Fırat Yükselir tarafından yapılmaktadır. Sezen Aksu’nun da Vuslat dizisinin müziklerine katkı sağladığı da biliniyor. Müjde Dijle Yükselir dizideki birçok şarkının vokalidir. Müzik Bankası müzkotektir. Kanunda Erman Ertan, Neyde Sinan Söyler, Solo kemanda Emre Meralli,gitarda Can Yılmaz, Piyano ve Tuşlularda Fırat Yükselir’in bulunduğu Orkestra Anatolia String’in yapımıdır. Kayıt mix mastering Murtaza Tunç tarafından yapılmıştır, ebow klasik gitarda Uğur Varol, ork kemanda Yaşar Baş Özdeş, String kopuzda Cem Yıldız vardır.

Vuslat dizisinde çalan şarkılar

Vuslat dizisinde çalan şarkıları sizler için sıraladık. 

Vuslat jenerik müziği

İşte Vuslat dizisindeki jenerik müziği

Vuslat fon müziği

İşte Vuslat dizisindeki jenerik müziği

Gönül Dağı

Sözü ve bestesi Neşet Ertaş’a aittir. Yapımcılığı Kalan Müzik üstlenmiştir. 

Tenna

Tenna Bestesi Onno Tunç’a, sözü Nazım Hikmet’e aittir. Yorumlayan ise Sezen Aksu’dur.

Fırat Çağlar Zaman (Baran Bölükbaşı)

Sözü ve müziği Baran Bölükbaşı’na ait olan “Zaman” isimli şarkısı ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren Baran Bölükbaşı, dizide kendi sesiyle izleyenlerden tam not aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar