Vuslat dizisi 2. bölüm izle - Vuslat son bölüm tek parça izle

TRT 1'de Pazartesi günleri saat 20:00'da ekrana gelen Vuslat dizisi büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Vuslat dizisi 14 Ocak 2019 tarihinde 2. bölümüyle yayınlanacak. Vuslat dizisi 2. bölüm izle - Vuslat son bölüm tek parça izle ile ilgili bilgiler haberimizde. İşte Vuslat dizisi 2. bölüm izle

Vuslat dizisi 2. bölüm izle - Vuslat son bölüm tek parça izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
14 Ocak 2019 Pazartesi 10:08

Vuslat dizisi 2. bölüm izle - Vuslat son bölüm tek parça izle ile ilgili bilgiler TRT 1'de 14 Ocak 2019 günü ekrana gelen bölümüyle gündeme geldi. Haberimizde Vuslat dizisi 2. bölüm izle - Vuslat son bölüm tek parça izle ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.  Vuslat'ın başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi birbirinden önemli isimlerde yer alıyor. İşte Vuslat dizisi 2. bölüm izle - Vuslat son bölüm tek parça izle ile ilgili bilgiler...

Vuslat dizisi 2. bölüm 1. Fragman izle

Dükkânını yanarken gören Faik hastaneye kaldırılır. Yalçın, yangının kundaklama olduğunu öğrenir. Fırat’ın karanlık kimliği ortaya çıkmaya başlar. Hasibe’yle ilgili gizemli bir gerçek ortaya çıkar. Nehir, Aziz ve Perihan arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Faik’in herkesten sakladığı borcu aileyi karıştırır.

 

Vuslat 2. bölüm izle - Vuslat son bölüm tek parça izle

Kerem, Aziz’e açtığı gizli savaşı sürdürürken, Aziz, Salih’le ilk defa karşılaşır. Perihan evde otoritesini sağlamakta zorlanırken, holdingte işler karışır. Aziz’in büyük doğum günü partisinde herkesi büyük bir sürpriz bekler.

Vuslat 1. bölümde ne olmuştu?

Gizemli bir rüya, geçmişten gelen bir saat ve karanlık bir olay Aziz ve Feride’yi birbirine bağlamıştı. Aziz, önemli bir iş anlaşmasını yürütürken üvey kardeşi Kerem’le gerilim yaşamıştı. Feride, babasıyla ilgili endişeliyken kardeşi Fırat’la ilgili bir gerçeği öğrenmişti. Salih, kadim bir bilgelik oyununu mahalleliye tanıtıyor. Feride’nin babası Faik acı bir olayla karşılaşmıştı.

Vuslat 2. bölüm izle

Vuslat'ın 2. bölümünü izlemek için tıklayınız. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar