Vurgun hangi gün, konusu ne, oyuncuları kim? Vurgun fragman izle

Yeni yayın döneminde birçok kanalda yeni dizi başlayacak. FOX TV sezonun en iddialı dizisi Vurgun'u izleyicinin beğenisine sunuyor. Peki ama Vurgun hangi gün, konusu ne, oyuncuları kim? Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın başrolünde yer aldığı Vurgun dizisiyle ilgili bilgiler. İşte Vurgun dizisi!

Vurgun hangi gün, konusu ne, oyuncuları kim? Vurgun fragman izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
28 Ocak 2019 Pazartesi 12:05

Vurgun hangi gün, konusu ne, oyuncuları kim? sorusu ve Vurgun fragman izle ile ilgili bilgiler FOX TV'de yayınlanan bilgilerle gündeme geldi. Haberimizde Vurgun hangi gün, konusu ne, oyuncuları kim? yanıtını bulabilirsiniz. On yıl sonra komadan uyanan “Kemal”in hikayesini konu alan “Vurgun” yakında FOX’ta. İşte Vurgun hangi gün, konusu ne, oyuncuları kim? Vurgun fragman izle ile ilgili bilgiler...

Vurgun hangi gün?

FOX TV'nin yeni dizisi Vurgun hangi gün yayınlanacak merak edilirken yapımcı firma bu konuda açıklama yapmadı. 

Gold Film'in sahibi Faruk Turgut, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Vurgun'un FOX'ta izleyiciyle buluşacağını açıkladı. Fakat dizi editörümüz Hakan Kanburoğlu'nun tahminine göre Vurgun dizisi 6 Şubat Çarşamba günü yayın hayatına başlayacak. FOX TV'nin Çarşamba gününde yayın akışında genellikle filmler oynatılırdı. 

Vurgun'un konusu ne?

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, Altan Dönmez’in yönettiği ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı, merakla beklenen ‘’Vurgun” dizisinin afişi yayınlandı.

Çekimleri son hız devam eden dizide Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay’a, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ile Cenk Kangöz gibi sevilen oyuncular eşlik ediyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosu ile izleyiciyle buluşmak için gün sayan “Vurgun”, çok yakında FOX’ta. Vurgun dizisinin konusu ise On yıl sonra komadan uyanan “Kemal”in hikayesi.

Vurgun oyuncu kadrosu

Çekimleri son hız devam eden Vurgun dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Dizide Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay’a, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ile Cenk Kangöz gibi sevilen oyuncular eşlik ediyor.

Vurgun dizisinde kim kimdir?

Vurgun dizisinin oyuncuları şu şekildedir; ERKAN PETEKKAYA, DENİZ ÇAKIR, EMRE KINAY, BEGÜM BİRGÖREN, CEMAL TOKTAŞ, ALTAN ERKEKLİ, ALİYE UZUNATAĞAN, İNANÇ KONUKÇU, MEHMET BOZDOĞAN, BERNA KORALTÜRK, FİLİZ AHMET, CENK KANGÖZ

Vurgun'un Kemal Vardar'ı kimdir?

Kemal Vardar, Vardar Holdingin hissedarı. Ankara Üniversitesi Mühendislik fakültesi mezunu. Varlıklı bir ailede doğmuş büyümüş olmasına rağmen son derece görgülü ve mütevazi. Hayatına ve inandıklarına aşkla bağlı, erdemli, sadık, sadece çevresince değil herkes tarafından sevilen, sayılan biri. Onun olanı fazlasıyla sahiplenen, kanat geren kimseleri yaklaştırmayan bir yapısı var.

Ayakları yere basar, sorumluluk sahibidir ancak yeri geldiğinde ayağınızı yerden kesecek kadar özgürdür. Karşısındakilerin özgürlük alanlarına da saygılıdır.

Vurgun'un Reyhan Vardar'ı kimdir?

Reyhan Kemal Vardar’ın eski karısı. Kemal’in ortağı Vedat’la evli. İki çocuk annesi. Oğlu Kerem ilk evliliği ve büyük aşkı olan Kemal’den, kızı Duru ise ikinci eşi Vedat’tandır. İstanbul Üniversitesi İktisat mezunu. Eski hostes, yurtdışına öğrenci danışmanlığı yapan bir şirketin sahibi. Aynı zamanda atölyesinde hobisi olan lambalar yapmakta. Adaletli, tutkulu, merhametli, çekici, fedakar.

Vurgun'un Vedat'ı kimdir?

Kemal’in ortağı. Reyhan’ın kocası. Kemal’in öz oğlu Kerem’i kendi evladı gibi büyütmüş, benimsemiş. Karısına deli gibi aşık bir adamdır. Hayatı her şeyi elde etmek üzerine algılayan Vedat, Reyhan’la evlendiğinde ona da sahip olabileceğini düşünmüştür. Ancak Reyhan’ı hiçbir zaman tam anlamıyla elde edememek onun hayattaki en büyük sınavıdır.

Vurgun'un Asya'sı kimdir?

Kemal’in komada olduğu sürece ona çiçek gibi bakan hemşire. Kemal’in varlığından haberi olmadığı çocuğu Eylül’ün annesi. Naif ve yumuşak görünse de cesur, dikbaşlı ve kafasına koyduğunu yapan biri. Ailesi küçük yaşta Rasıh’la evlenmesini istemeyince İstanbul’a kaçmış.
Vurgun'un Asya'sı kimdir?

Vurgun'un Turan'ı kimdir? 

Kemal’in kardeşi. Vardar holdingin hissedarı. Hayatı savruk yaşayan, beceriksiz, başarısız, sadece tüketmeyi bilen bir yapısı var. Kötü niyetinden olmasa da zayıflıkları ve  zaaflarıyla düzeni bozma potansiyeli olan biri. 

Vurgun'un Turan'ı kimdir? 

Vurgun'un Erdoğan Vardar'ı kimdir?

Kemal Vardar’ın amcası. Vardar hastanesinin sahibi aynı zamanda doktor. Alzeimer hastası. Kemal’in babası Yücel Bey öldükten sonra Kemal ve Turan’a hem babalık hem abilik yapmış. Ancak Kemal’e başka türlü bir düşkünlüğü var. Hastalığından sonra işi bırakmak durumunda kalmış. Karısı Nezahat ve kızı Ece ile beraber Vardar’ların sahibi olduğu üç villadan birinde yaşamakta.

Vurgun'un Nezahat Vardar'ı kimdir? 

Kemal’in yengesi. Erdoğan Vardar’ın karısı. O da eşi Erdoğan gibi Kemal’e çok düşkün. Kendi öz oğlu olsa ancak bu kadar sever Kemal’i. Sıkı bir bağ vardır aralarında. Kemal de ona güvenir, çok sever ve sayar. Ailesine sımsıkı bağlı, anaç, sevecen, ilkelerine, geleneklerine bağlı, dakik, zaman zaman biraz da otoriter bir kadın. Aliye Uzunatağan canlandıracaktır.

Vurgun'un Nezahat Vardar'ı kimdir? 

Vurgun'un Kayhan'ı kimdir?

Kemal’in en yakın arkadaşı. Emlakçı. İşine, dostuna, ailesine karşı tutkuyla bağlı. Sevdiklerine karşı tatlı bir fanatizmi var. Korumacı, kollayıcı. Dağ gibi duran ama içinde çocuk ruhlu biri. Kemal’i kardeşi yerine koymuş. Canı gibi sever, bağlıdır Kemal’e. Bugüne kadar kadınlarla uzun ilişkiler kurmamış. İnanç Konukçu canlandıracaktır.
Vurgun'un Kayhan'ı kimdir?

Vurgun'un Rasıh'ı kimdir?

Asya’nın kocası. Güvenilmez, onun ipiyle kuyuya inilmez. Genelde çalışmaz. Girdiği her işe bir şekilde kulp takıp ayrılan, sorumsuz, kompleksli, üç kağıtçı, kendini beğenmiş biri. Köylü kurnazı. Zekası öyle büyük oyunlara karışacak, karda yürüyüp izini belli etmeyecek kadar yüksek değil. O sınırda yapabileceklerini sonuna kadar kullanır. Mehmet Bozdoğan canlandıracaktır.

Vurgun'un Rasıh'ı kimdir?

Vurgun'un Ece'si kimdir?

Erdoğan ve Nezahat’in kızları. Kemal’in kuzeni. Reyhan’ın en yakın arkadaşı. İtalya da gastronomi okumuş. Eğitiminden sonra İstanbul’a dönüp bir İtalyan restoranı açmış. Hakkaniyetli, iyi niyetli, sırdaş, yargılamayan, yaşına göre olgun biri. Berna Koraltürk canlandıracaktır.

Vurgun'un Ece'si kimdir?

Vurgun'un Mihri'si kimdir?

Erdoğan Vardar’ın aşkı. Asya’nın arkadaşı, sırdaşı, dert ortağı. Açık sözlü, hatta zaman zaman dilinin kemiği olmayan biri. Şeffaf bir kadın Mihri. Dobra. Ona bakınca içini görebilirsiniz ve gördüğünüz şeyde hiçbir kötülük yoktur. Filiz Ahmet canlandırmaktadır.

Vurgun'un Mihri'si kimdir? Filiz Ahmet

Vurgun'un Hiram'ı kimdir?

Hiram karakterini Cenk Kangöz canlandıracaktır. 

Cenk Kangöz (d. 1 Ocak 1974), Türk dizi ve sinema oyuncu. İlk olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde yer alan Kangöz, sonrasında Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Medcezir dizilerinde rol almasının yanı sıra sine ma filmlerinde de yer aldı.

Vurgun'un Hiram'ı kimdir? Cenk Kangöz

Vurgun fragman izle

İşte Vurgun dizisinin yayınlanan fragmanları



 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar