Vurgun dizisinde Reyhan'ı kim canlandırıyor? Deniz Çakır kimdir?

Vurgun dizisinde Reyhan'ı kim canlandırıyor? Deniz Çakır kimdir? Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümde dikkatleri üzerine çeken Reyhan karakterini şimdiden seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Peki Vurgun dizisinde Reyhan'ı kim canlandırıyor? Deniz Çakır kimdir?

Vurgun dizisinde Reyhan'ı kim canlandırıyor? Deniz Çakır kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
6 Şubat 2019 Çarşamba 21:50

Vurgun dizisinde Reyhan'ı kim canlandırıyor? Deniz Çakır kimdir? Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümde dikkatleri üzerine çeken Reyhan karakterini şimdiden seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Peki Vurgun dizisinde Reyhan'ı kim canlandırıyor? Deniz Çakır kimdir? sorularının yanıtları haberimizde.

Vurgun dizisinin konusu ne?

Altan Dönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘’Vurgun” dizisi, 10 yıl sonra komadan uyanan Kemal'in eşi ve Reyhan’ın hikayesini anlatıyor.

Deniz Çakır kimdir?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimi olan Kadın İsterse dizisinde, Alev rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergiledi ve oldukça ses getirdi. Oyuncu, rol aldığı diziler dışında seslendirme çalışmaları yaptı ve sinema filmlerinde oynadı. Son olarak 2015 yılında başlayan ve günümüzde hala devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli yapımda rol alan Deniz Çakır, 2018 yeni sezon öncesi diziden ayrıldı. Oyuncu, FOX’un yeni dizisi Vurgun’da Reyhan isimli karakteri canlandıracak.

Deniz Çakır’ın rol aldığı diziler

Vurgun / Reyhan / 2019
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz / Meryem / 2015-18
Yasak / Calibe / 2014
Mehteşem Yüzyıl / Şah Sultan / 2013
İffet / 2011
Yaprak Dökümü / Ferhunde / 2006-10
Evet Benim İşte Benim / 2006
İki Arada Aşk / Gizem / 2005
Kadın İsterse / Alev / 2004-06

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar