Vurgun dizisinde Asya'nın araştırdığı sır ne? Asya Kemal aşk mı yaşıyor?

Vurgun dizisinin birinci bölümünde Vurgun dizisinde Asya'nın bildiği sır ne? Asya Kemal aşk mı yaşıyor? soruları gündeme geldi. İşte Vurgun dizisinde Asya'nın bildiği sır ne? Asya Kemal aşk mı yaşıyor? sorusunun yanıtı.

Vurgun dizisinde Asya'nın araştırdığı sır ne? Asya Kemal aşk mı yaşıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
6 Şubat 2019 Çarşamba 16:56

Vurgun dizisinde Asya'nın bildiği sır ne? Asya Kemal aşk mı yaşıyor? sorusu Vurgun dizisinin birinci bölümüyle gündeme geldi. İşte Asya'nın bildiği sır ne?

Vurgun dizisinde Asya'nın araştırdığı sır ne?

Asya Kemal ölmeden önce kendisine bir sır söylediğini belirtiyor. Peki ama bu sır ne? Asya'nın araştırdığı sır muhtemelen Reyhan Vardar. Reyhan Vardar Kemal'in karısıdır. Asya ise Reyhan'dan habersizdir. Reyhan ve Kemal'in çocuklarından ise bir haberdir. 

Kemal’in komada olduğu sürece ona çiçek gibi bakan hemşire. Kemal’in varlığından haberi olmadığı çocuğu Eylül’ün annesi. Naif ve yumuşak görünse de cesur, dikbaşlı ve kafasına koyduğunu yapan biri. Ailesi küçük yaşta Rasıh’la evlenmesini istemeyince İstanbul’a kaçmış.

Asya Kemal aşk mı yaşıyor?

Asya'nın Kemal'in hemşiresi olduğu biliniyor. Asya aynı zamanda Rasıh ile evlidir. Asya'nın Eylül adlı kızının Kemal'den olduğu biliniyor. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar