Vurgun dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? Vurgun 1. bölüm Fragman izle

FOX TV'de başlayacak olan Vurgun adlı yeni dizinin tanıtım fragmanları yayınlandı. Fragmanların yayınlanmasıyla Vurgun dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? sorusu gündeme geldi. İşte FOX TV'de yayınlanacak olan Vurgun adlı dizinin yayın günü. Vurgun dizisinin konusu ve oyuncuları.

Vurgun dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? Vurgun 1. bölüm Fragman izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
11 Ocak 2019 Cuma 09:08

Vurgun dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? sorusu FOX TV'de yeni bir dizinin fragmanlarının dönmesiyle gündeme geldi. Haber programlarıyla reyting listesinde dizilerin bile önüne geçen FOX, yayınladığı dizilerle de reytinglerde üst sıralarda. İşte Vurgun dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor?  yanıtı.

Vurgun dizisi hangi gün, saat kaçta yayınlanacak?

FOX TV'de tanıtım filmleri yayınlanan Vurgun dizisinin ne zaman yayında olacağı merak edilen bir konu. Şubat ayında ekranda olacak Vurgun dizisinin yayın günü için ise belirsizlik var. Pazartesi günü Yasak Elma, Salı günü Kadın, Perşembe Bizim Hikaye dizilerinin gün değiştirme ihtimali bulunmuyor. Vurgun dizisi için çarşamba ve cuma günleri boş bulunuyor. Cuma akşamları ekrana geleceği tahmin ediliyor. Cumartesi günü Gold yapım imzalı Erkenci Kuş olduğu için yine Gold yapımın dizisi olan Vurgun aynı gün çakışmaz. Çarşamba günü ise birçok dizi var, riskli bir gün. 

Vurgun dizisinin konusu ne?

FOX izleyicisiyle çok yakında buluşacak olan, yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘’Vurgun” dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. On yıl sonra komadan uyanan “Kemal”in hikayesini konu alan “Vurgun” yakında Fox Türkiye’de.

Vurgun dizisinde hangi oyuncular oynuyor?

Vurgun dizisinde, Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet, Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alacak.

Vurgun dizisi 1. bölüm 1. fragman izle

Vurgun dizisinin birinci bölümünün 1. fragmanı FOX TV'nin resmi YouTube hesabından yayımlandı. 

 

Vurgun dizisi 1. bölüm 2. fragman izle

Vurgun dizisinin birinci bölümünün 2. fragmanı FOX TV'nin resmi YouTube hesabından yayımlandı. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar