Veysel Aslantaş kimdir? Veysel Aslantaş’ın Atatürk paylaşımı

Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Veysel Aslantaş kimdir, hakkında neden soruşturma açıldı? İşte Veysel Aslantaş’ın Atatürk paylaşımı..

Veysel Aslantaş kimdir? Veysel Aslantaş’ın Atatürk paylaşımı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
13 Kasım 2018 Salı 14:26

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Veysel Aslantaş'ın 10 Kasım Atatürk paylaşımı olay oldu. Peki ya Veysel Aslantaş Atatürk ile ilgili ne paylaştı, hakkında neden soruşturma açıldı?

Veysel Aslantaş’ın Atatürk paylaşımı

Sosyal medyadan Atatürk'ün 80'inci ölüm yıl dönümünde paylaşım yapan Veysel Aslantaş"Kıyamete kadar onu ve yaptıklarını bu milletin unutmasına asla müsaade etmeyeceğiz. O, 'Çağdaş uygarlık düzeyine' erişmek için neler yapmadı ki. Türk'ün 1000 küsur yıl boyunca ilmi, edebi, tarihi, iktisadi, idari, hukuki, fikri, harsi, medeni vs. bütün faaliyetlerini kayıt altına aldığı alfabeyi, ecnebi alfabesiyle değiştirdi. Türk'ün 1000 küsur yıllık kılık kıyafetini, ecnebi kıyafetiyle değiştirdi ve her şeyden önemlisi Türk'ün 1000 küsur yıl tabi olduğu Allah'ın ahkamını ecnebi kanunlarıyla değiştirdi. Daha neler yaptı neler. Şimdi sen bir Türk evladı ol da, onu ve yaptıklarını unut unutabilirsen. Mümkün mü? Ne unuturuz, ne de unutturulmasına müsaade ederiz" arlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Veysel Aslantaş, açıklamasında bulundu.

Veysel Aslantaş kimdir, hakkında neden soruşturma açıldı?

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Mustafa Çalış, sosyal medyada yer alan paylaşımla ilgili olarak Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Veysel Aslantaş hakkında idari soruşturma açtıklarını söyledi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar