için kaldı

Vajina sıvısından bira nasıl yapılır? Vajina biranın özelliği ne?

Duyanların inanamayacağı bir haberle karşınızdayız. Evet dünyanın ilk vajinal birası üretildi. Peki ya vajina sıvısından yapılan biranın özelliği ne?

Vajina sıvısından bira nasıl yapılır? Vajina biranın özelliği ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
10 Ağustos 2018 Cuma 10:11

Polonyalı bira fabrikası The Order Of Yoni, dünyanın ilk vajina birasını yaptı. 'İç çamaşırı modellerinin vajinal laktik asitinden' yapılmış bira satışa çıktı. 'The Order of Yoni adındaki bira fabrikası web sitesinde şu ifadelere yer veriyor: ''Hayallerinizdeki kadını, arzu nesnenizi hayal edin. Şimdi onun kokusunu hissedebilir, sesini duyabilirsiniz Fantezilerinizi özgür bırakın ve bunların hepsini bir şişe bira içerisine alabileceğinizi hayal edin." Ancak, biranın ilk müşterilerinden biri olan Grzegorz Majewski, biranın normal bir birayla aynı olduğunu söyleyerek çok etkilenmedi. Majewski,''insanlar bunu meraktan deneyeceklerdir ama masalarına düzenli olarak koyacaklarını sanmıyorum'' diyor. Bakteriler Paulina ve Monika adındaki iki kadının vajinasından alındı. Şirket sahibi Wojciech Mann, bakteri alımı sırasında çok iyi doktorlar ve jinekologlarla çalışıldığını ifade ederek, iki farklı "vajinal bira" üretildiğini belirtti.

Danimakralı bira üreticisinin Nørrebro Bryghus'un geçtiğimiz yıl topladığı idrarlardan bira yapmasının ardından şimdi de Polonyalı bira üreticisi Wojciech Mann, ' vajina bira ' üretecek. Projesinin detaylarını Sputnik Polonya'ya anlatan Mann şöyle konuştu:

Bu fikir aklıma 6-7 sene önce elimde bir bardak Belçika birasıyla otururken aklıma geldi. Biranın neden ekşimtrak bir tadı olduğunu merak ettim. Wikipedia'da kısa bir gezintinin ardından, sebebin laktik asit bakterisi olduğunu öğrendim. İnternette biraz daha gezindikten sonra, aynı bakterinin kadınların vajinasında da bulunduğunu gördüm. Evreka! Hemen bira ile kadın arasında ince bir bağlantı kurdum. İşte fikir böyle ortaya çıktı.

Müşterilerden çok sayıda geri bildirim aldıklarını da belirten Mann, "Pek çok insan bize yazıyor. ABD, Latin Amerika, Doğu Avrupa ve Bazen Rusya ile İskandinavya'dan. Evet, bundan iyi para kazanacağımızı düşünüyoruz. Fakat hala yapacak çok işimiz var. İthalatçılar ve dağıtımcılarla pazarlık yapmak gibi. Bir yıl içerisinde her yerde olacağız ve müşterilerimize bu özgün ürünü takdim edeceğiz." diye konuştu.

Vajina birasının özelliği ne?

Mann, ürünlerinin neden 'normal' bir biradan daha güzel olduğunu ise şöyle açıkladı:

Vajinadan elde edilmiş laktik asit kullanıyoruz. Bu sıradışı bir tarz. Elbette kullandığımız laktik asit yoğurt, salatalık turşusu ve diğer yemeklerde bulunan laktik asit ile özdeş. Bu doğru. Tıpkı hem buzun erimesi sonucu oluşan suyun hem de mutfakta musluğunuzdan akan suyun H20 olması gibi. Tadları farklıdır. Bilirsin. Mann, Ürünün satışına şimdilik Polonya'da başlandığı belirtilirken, Katoviçe şehrinde bulunan Biala Malpa barda 'vajinal bira'ya ulaşmanın mümkün olduğunu söyledi. Ürünün kısa sürede dünyanın pek çok farklı noktasına dağıtılacağını ekledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar