Ünlülerin astrologu Egemen Töreli neden öldü, kimdir, kaç yaşında? Egemen Töreli'nin son yorumu

Twitter'da yayılan haber ile birlikte ünlülerin astrologu Egemen Töreli kimdir, kaç yaşında, neden öldü? sorusu gündeme geldi. Ünlülerin astrologu Egemen Töreli kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Egemen Töreli burç yorumları

Ünlülerin astrologu Egemen Töreli neden öldü, kimdir, kaç yaşında? Egemen Töreli'nin son yorumu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
19 Kasım 2018 Pazartesi 10:59

Ünlülerin astrologu Egemen Töreli kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Egemen Töreli burç yorumları ile ilgili bilgiler sosyal medyada gündem oldu. Egemen Töreli son derece önemli bir astrologtur. AzOnceoldu ekibi olarak ünlülerin astrologu Egemen Töreli kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Egemen Töreli burç yorumları ile ilgili bilgileri sizler için derledik. İşte Ünlülerin astrologu Egemen Töreli kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Egemen Töreli burç yorumları bilgileri. 

Ünlülerin astrologu Egemen Töreli neden öldü, kimdir, kaç yaşında? 

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde, astrolog Egemen Töreli (51), yolun karşısına geçmek isterken, kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Çorlu'da yaşayan astrolog Egemen Töreli, Muhittin Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinden yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada M.T.'nin kullandığı 59 PT 161 plakalı kamyonet, önce Töreli'ye ardından elektrik direğine çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü M.T. ile Töreli, ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Egemen Töreli, götürüldüğü Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ünlülerin astrologu Egemen Töreli kimdir?

1967 yılında dünyaya gelen Egemen Töreli 23 Nisan doğumludur. Doğum tarihi nedeni ile resmi sayfasında belirttiği üzere, teyzesi ve babasının hastaneye giderken isminin 'Egemen', ya da 'Ulusal' olsun demeleri üzerine, annesinin 'Ulusal' alışık olmadığımız ancak 'Egemen' alışık olduğumuz bir isim demesiyle bu ismi almıştır. Aslen Tekirdağ, Çorlu doğumlu olan Egemen Töreli, İlköğretim, Ortaokul ve Lise tahsilini Tekirdağ’da tamamlamış, ardından Ankara Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri bölümünden mezun olmuştur. 
Yurt dışında astronomi ve parapsikoloji eğitimi de alan Egemen Töreli, 1995 yılında basın medya ile tanışmıştır. 1985 yılından bu yana burçlar ve astroloji ile iç içe olan Egemen Töreli, 2007 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan, Orada Neler Oluyor isimli program ile gündeme girmiş ardından, Seda Sayan ile sabah programları ve evlilik programları ile medyada yer almaya devam etmiştir. Ayrıca farklı internet siteleri ve dergilerde yazıları da yayınlanan Töreli, bir ajans ve derginin de sahibidir.

Egemen Töreli'nin en son burç yorumları 

Kasım 2018
Sonbahar hüznü ile yağmurlar birleşince, bereketi getirecek
karamsar ruh halimizin yerini gülen yüzler alacak …

KOÇ BURCU
Sevgili Okurlarım, Kasım ayı süresince başta ailevi konular olmak üzere, özel ilişkiniz ve iş hayatınızın ön planda olduğunu görüyoruz. Ay ortasına kadar, geçmişten bugüne dek yaşananların bir muhasebesini kendi içinizde yapabilir, ailevi konularda sorgulamalarda bulunabilirsiniz. Özellikle sizinle aynı düşünmeyen kişilerle aranızda, ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Mümkünse sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışırsanız, huzurunuz kaçmamış olur. Günlük gereksinimlerinizi karşılama ve işlerinizi düzgün bir biçimde yerine getirme zorunluluğunuz ay ortasına kadar son derece önemli. İş ilişkilerinizde veya gündelik temponuzda sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Birlikte olduğunuz kişilerle eleştiriden uzak, ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bu süreçte gayet önemli. İletişimsel ve zihinsel açıdan 17 Kasım tarihine kadar gayet mantıklı düşünebilme ve planlama gücüne sahipsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu Merkür retrosunda dağınık olmamak ve işlerinizi düzgün bir şekilde yapmaya çalışmaktır. Ayın ikinci yarısından sonra özel ilişkiniz ve iş ortaklığı konularında rekabetin ön planda olduğunu görüyoruz. Sen ve ben tartışmaları yoğunlaşabilir. Bu ay seyahatler yollar ve güzel bağlantılarla dolu bır zaman var önümüzde günleriniz gerginlık ve heyecan değil adrenalin yüklü olucak .eğitimde merak saracagınız bölümler ve bunları iş alanına uyarlamalarla dolacak hep boş saatleriniz .Yabancı dil önem kazanıyor bu ay duygusal farklı hisler ağır basacak ve eğitimde buyuk bır kısmı yabancı dil ve yurt dısı konuları ıle ılgılı olacak yeni bir ile tanışma ama bi o kadar da ondan kacma operasyonları nedir bu çelişki koçlar aklınız onda ama sız kaçışlardasınız Yeniay sonrası güzellik vücut kusurları ve estetik konularına yoğunlaşacaksınız çeki düzen imaj farklı olma önem kazanıyor Ama Merkür retrosu ay ortası aman dikkat et işlerini bitir

BOĞA BURCU
Sevgili Okurlarım Kasım ayı, yakın çevreniz başta olmak üzere ailevi konuların fazlasıyla ön planda olduğu görüyoruz. Mücadele gücünüz ve özgüveninizin zayıflığı nedeniyle huzursuzluk yaşamanız ve dengenizi sağlamakta zorlanmanız mümkündür. Aşk hayatınızla ilgili konularda mükemmeli yakalama arzunuzun yarattığı tedirginliği, bilinçli düşünerek ve gerçeklerin ışığı altında ilerleyerek kolaylıkla atlatabilirsiniz. Çalışma hayatınız ve zorunlu görevlerinizde ay sonuna kadar Retrolar nedeni ile huzur ve güvenli olabilmeniz için ılımlı bir iletişimde bulunmanız ve karşıt görüşte olan kişilerle uzlaşmaya çalışmanız gayet yararlıdır. Ay ortasından itibaren ilişkilerde dengeyi kurabilmek kolay gözüküyor. Hatta bu dönem tutkuları yoğunlaştırıcı ve ilişkilerde partnerinizle olan paylaşımınızı güçlendiricidir. Kasım ayları boğalarda şanslı geçer para gelir yeni işler yeni ev araba getirir genelde ama bu yıl boğaları hayallere götürmekte ve risk almayı her zaman sevmeyen boğa cesaretlenecekler Mükemmeli yakalamasının güç olduğu düşünen birey aşkta rahat tavırlar içinde kolayca ilişkiye girebilir. Bu ay cok gezmek ıstemeyeceksınız ama sansınız yaver gidecek yeni projelerde kendinizi göstereceksiniz, Dolunay mali konularda rahatlatıcı bir etki yaratsa da, Merkür geri hareketinin başlaması önemli kararlarınızı başlangıçları fırsatları bu ayın başına topladı ve faydalı olacağını göstermektedir. Maceralarınız, gönül ilişkiniz kendi içinize yolculuk her şeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projelerinizi ve tüm işlerinizi kontrol etmelisiniz.

İKİZLER BURCU
Sevgili İkizler Kasım ayı parasal, yakın çevre, ailevi ilişkiler, aşk hayatı ve çalışma yaşamınızla ilgili konular üzerinde etkili gözükmekte. İleriye yönelik hedefleriniz ve sosyal ilişkileriniz konusunda aktif ve bencil dürtüler taşımanıza neden olan ayın ilk günlerindeki Yeniay gayet etkileyici gözüküyor. Dikkat etmeniz gereken konu özellikle sen ve ben diyerek düşünmek yerine biz olgusu içinde paylaşımlarda bulunmaya dikkat etmek. Parasal konularda Mars gezegeninin seyrinde hassas düşünmeniz mümkün. Yapmanız gereken, yeteneklerinizi öne çıkararak ve özgüven duygunuzu ayakta tutarak hareket etmek. Böylece bu enerjinin yaratacağı huzursuzlukların önüne geçmiş olursunuz. 17 kasım sonrası ise maddi konularda daha hırslı, cesaretli ve kendinizden emin bir şekilde davranmanız sayesinde maddi açıdan güçlenebilirsiniz. Ailevi konularda ise, akıllı ve planlı bir şekilde hareket edilmesi halinde ilişkileriniz düzgün bir seyirde ilerleyebilir. Birbirinize karşı saygılı ve eleştiriden uzak bir tutum içinde davranmanız faydalıdır. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda ise, eşit hak ve özgürlük çerçevesi içinde paylaşımlarda bulunmak son derece önemli. 23 kasım sonrası aşkta oldukça şanslı bir dönem sizi bekliyor. Yeni tanışmalar gündeme gelebilir, aşk hayatınız düzene girebilir. Sanatsal çalışmalarda başarı sizden yana Bu ay suregelen yatırımların meyvelerıni alma zamanıdır Kasım ayı adeta hasat gıbı para gelıslerınden cok mutlu olmuyorsanız azla yetıneceksınız cunku sız cok da olsa burun kıvıran bır yapınız mevcuttur Dolunay burcunuz da gerçekleşecek bu da bır duzluk ve beklenmedık guzellıklerle karsılasacak Lakin sıkıntılı gıbı gozüken dolunay ile 23 den sonra bırden rahatlık hıssettırecektır. Uzun süredir devam eden birliktelikler resmiyet kazanabilir, evlılık adımları artılabılır Beraberliği olmayanlar ise ilk görüşte aşkı yaşayabilirler. Kasımın ilk 2 haftası son derece şanslısınız. Ailenizle olan ilişkilerinizde sıcaklık ve samimiyet sizleri yaşamınızın her alanında motive edecektir. ay boyunca eglence sanslı gunler etkısinı gösterecek dolunay gerçekleştikten sonra farklı olma kabuğunuzdan çıkma değişme isteği ve hırs sizinle olacaktır

YENGEÇ BURCU
Bu ay ilişkilerinizde sevgılerınız de realiteden uzaklaşmadan hareket etmeniz çok önemli ve faydanıza olacaktır .heyecanlar ve hevesler tavan yapacak kafanızı takmadan canınızı sıkmadan olumlu dusunerek gecırmenız gereken bir donem. 17 Kasım sonrası iş konularındaki yeni projelerin ve girişimlerin olacağını mujdeliyor çok yoğun ve ara vermeden cesıtlı kollardan yaratıcılıkla çalışarak hedefinize varabilmeniz mümkündür. 22 Kasım Güneş Yay burcunda seyrine başladığında,çalışma hayatınızda bazı yeniliklerde bulunacaksınız iş yerınızden tutunda iş konularına varana kadar yansıyacaktır.Yolculuklar iş yolculukları, keşif anlamındaki geziler, kurs programı ve staj gibi aktivitelerde bulunabilirsiniz. Astrolojik anlamıyla Dolunay zamanları, isteklerinizle duygularınız arasında oluşan gerilimin dengeye oturtulması zorunludur. Bu dolunayda meslek hayatınız ile aile yaşamınız veya sorumluluklarınızla iç dünyanız arasında meydana gelecek gerilim uzlaşma yoluyla giderilebilir. Ailenizden beklediğiniz onayı almanız için görevlerinizi düzgün bir şekilde yerine getirmeniz lazımdır. İş hayatında ve ev yaşamınızda agresif ve bencil tavırlardan uzak durmanız mutlaka şarttır. İlişkilerinizde dengeli, ılımlı ve politik tarzda paylaşımda bulunmaya çalışmanız şarttır. Benim isteklerim yerine bizim demeyi bilmelisiniz. Başkalarının sizden beklentileriyle kendi bireyselliğiniz arasındaki dengeyi kurmalısınız. Ben-sen diyerek çatışmak yerine bizlik duygusu içinde hareket etmek bu dolunayı olumlu bir şekilde değerlendirmenizi sağlar. Mars gezegeninin burcunuza etkisi ile ayın ortasına kadar girişimde bulunmak mümkün. 17 Kasım sonrası parasal konularda etkili olacak Mars sayesınde kazanımlarınız konusunda daha cesur davranabilirsiniz. Aile hayatınız bu ay ön planda. Paylaşımcı olmanız son derece faydalı. Aşk hayatında 16 Kasım sonrası tutkularınız yoğunlaşabilir

ASLAN BURCU
Bu ay hem kış beklentılerınız hemde kışı sevmemenız catısmalara yol acmakta alısverıs cılgınlıgınızı frenlemenız ve para konusunda dıkkatlı gunler sızı bekliyor özellıkle yenı iş baslangıcları ıs degıstırmelerde 17 kasıma kadar yapılmalı sıkı incelemelerle sağlam adımlar atılmalıdır. Yılın aşk ve sosyal aktiviteler anlamındaki en güzel zamanı geldi diyebiliriz işte kış günleri davetler yemekler kalabalıklar size renk katacak aranan yüzünüz mutluluk dolacaktır ve rahatlamış hissedebilirsiniz. Yeniay aşk evinizde bu da yolculuklar, görüşmeler, yeni tanışmalar anlamındadır yasayarak göreceksınız İyimser ve neşeli, içinden geldiği gibi davranan kişi belli bir kural çerçevesinde yaşamaktan hoşlanmaz bu da size kural dışı hareketleri getirecektir. Sevgili Aslanlar, Kasım ayı başındaki Yeniay eğitim, yolculuk, hayata bakış, yabancılarla ilişki ve mesleki sanatsal konular üzerinde etkili olacak, içsel ve dışsal anlamda kendinizi geliştirmek adına yapmayı düşündüğünüz yenilikler için zihinsel açıdan esnek ve tarafsız düşünmek zorunda olduğunuzun göstergesidir. Yüksek hedeflerinizin peşine düşüp ele geçirmek isteyen ruhunuz bunu yapamadığında deneyimlerinizin sıradanlaştığını, dar görüşlü hale geldiğinizi düşünebilirsiniz. Çünkü amacınız kendinizi aşmak ve yenilenmektir. Eğer şartlarınız elverişli değilse veya bir takım sebeplerle bunu yapamıyorsanız bu dolunay sizi rahatsız edebilir. Benim tavsiyem sık sık hedef değiştirmemeniz, belli bir dünya görüşünü muhafaza etmeye çalışmanızdır. Fakat bunu yaparken bencil hareketlerden kaçınmalısınız. Mars gezegeninin ay ortasına kadar devam edecek seyrinde içe yönelerek duygusal, iş, aile ve sağlık konusunda gözlemlerde bulunabilirsiniz. Ay ortasından sonra uzun soluklu bir dönem Mars önümüzdeki aylarda girişimlerde bulunmanız açısından taptaze bir enerjidir. Ancak abartılı ve egonuzu ön plana alan tarzda hareket eder, kibirli ve gururlu tepkilerde bulunursanız bu gücü yanlış kullanırsınız. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, ilişkiniz, büyükleriniz, girişimleriniz konusunda Güneş, Venüs, Merkür ve herşeyden önemlisi Jüpiter gezegeninin yay burcu seyri sizler açısından yepyeni bir dönemin işareti olarak önem taşıyor. Hem yaşça büyük kişilerden destek görürsünüz hem de yaşamınızla ilgili mevzularda herşeyi belirli bir dengeye oturtabilirsiniz

BAŞAK BURCU
Kasım ayı yenılıklerle dolu gelıyor istemeden önünüz arkanız değişmelerle dolu olacak basak burcları bu ay sanslısın Venüs retrosu ardından güzel enerjiler iyice etkisini 7 kasım sonrası gösterecek sıkıntılar gecıken paralar bıttı artık gecmıs ıle alakanız kalmadı arkanıza bakmayı sevmeyen sızler yenı hedefler olusturmaktasınız tutulma sıze renk katacak aniden acılan iş kapıları kosturmalar paranın serı ve sureklı gelmesi sizi baska konulara ıtecek ,yeni bir yuvada yeni yaşam yeni bır ev oluşacak Bazılarınız bu dönemde farklı şehirde olan bir yakınınızı,sevdiğiniz kişiyi ağırlayabilir onlarla degısık calısmalar ıcıne gırebılırsınız.Yatırım amaçlı coktandır aklınızda olan bir ev satın alma işini de, yine bu dönemde gerceklestırebılırsınız. Sevgili Başaklar, Kasım ayının en önemli gelişmesi bana göre, son kez ciddi işlerinizi ve hayatınızı gözden geçirmenizi isteyecek Akrep Yeniayı ile başlamak ve size bazı alışkanlıklara hoşçakal diyecek önümüzdeki yıl ortalarından itibaren yaşanacak gelişmelerin ilk işaretlerini anlayabilmeniz açısından ön pravo anlamı taşıyor. Kasım ayının bir önemli etkisi, ileriye dönük hedeflerinizi sahiplenme, değerlerinizi koruma ve kollama konusundaki hassasiyetinizin artışı olacak Bu hassasiyet Kasım ayı sonundaki Yeniay etkisi ile geri plana çekilerek kendi içinizde düzenlemelerde bulunmanıza neden oluyor. Yaklaşık altı ay sürecek bu dönem çok önemli. Diyebilirim ki, a dan z ye kendinize dikkat etmeniz gerekiyor. Artık hayatın çocuk oyuncağı olmadığını, saplantılı, inatçı, aşırı tutkulu şekilde davranmanın zarar getirebileceğini bilmeniz gerekiyor. Bu konuda ciddiyim. Gerçekten gıdanıza, ilişkilerinize, aşk hayatınıza, her türlü bağımlılıklarınıza dikkat edin. İş konusunda korkuya dayalı, sağlık konusunda boş verici, aşk konusunda bildiğinizi okumayın. Sakin olun, esnek davranmaya çalışın, işbirliğini önemseyin. Vücudunuza özen gösterin. Parasal konularda estetik duyarlılığı yükseltici. Bazılarınız evlilik veya ciddi ilişki aşamasında olabilirsiniz. Bu nedenle harcamalarınız artabilir. Bütçenizin sınırlarına taşmayın. Ve lütfen ani kararlar vermeyin Retrolar var malum …

TERAZİ BURCU
Bu ay başta eğitim olmak üzere, seyahatleri, bilgilenmeyi, derin düşünme agır basmaktadır. Özgürce hareket etme, risk almaya meyillilik, olumlu düşünme, limitlerinizi zorlama gibi ruh halleri yaşanabilir Yeniay sonrası; gerginleştiren konu ve kişilerden uzak durmakta fayda var o kısılerden uzaklasırsanız rahat pozıtıf bır sekilde etrafınıza bakmanız sıkıntınızı problemınızı cozmenız olasıdır.Sürekli çalışma veya tam tersine işsizlik gibi sorunlar rahatsız edici olabilir.Eylemde bulunmak istediğinizde karşınıza detaylar çıkar, ikinci planda kaldığınızı düşünmek rahatsız edici olabilir. 7 Kasım Yeniay itıbari güven duygunuz yükselecek cesaretleneceksiniz. Sevgili Teraziler Kasım ayının dikkati çeken enerjisi 23 Kasım tarihindeki Dolunay. Bu dolunay direkt olarak ilişki evinizde oluşacağından son derece önem verilmesi gerekiyor. Çünkü ilişkinizin veya evliliğinizin niteliğine göre baskın bir yansıma olarak sizleri benlik ve bizlik kavramları üzerinde düşünmeye zorluyor. Ay ikizler Güneşin ise Akrep burcundan geçtiği düzlem üzerinde meydana gelen Dolunay zamanları ekilenlerin biçildiği ve geçtiğimiz aydan bu yana yaşanılanların sonucunun alındığı bir gün olarak önem arzediyor. Dolunay zamanlarında gerek partneriniz ve gerekse siz, birbirinizin istekleri ve bakış açısıyla uyumlu olup olmadığınızı, bundan sonrasında ne yapılması gerektiğini gayet net anlamış oluyorsunuz. Burada üzerinde duracağınız en önemli nokta, sen ve ben demek yerine bizim için doğrusu nedir sorusuna cevap bulmak. Çünkü bu cevap sağlıklı bir şekilde verilmediğinde yine aynı problemlerle uğraşmanız mümkün. Mars bu burçta öyle fazla etkili değil. Bu enerjiyi olumlu şekilde kullanmak için kararlılık şart gözüküyor. Kafanızın içindeki planları ve düşünceleri hassasiyetten uzak bir şekilde toparlamanız ve ne yapacağınıza karar vermeniz lazım.17 Kasım sonrası uzun soluklu Mars seyri Merkür retrosun da aradığınız cesareti bulmanızda sizi destekleyici. Arkadaşlık ilişkileri ve güçlü insanlardan destek görmeniz mümkün hale geliyor. Yalnız bencil davranmamalı, abartılı hareketlerden uzak durmalısınız

AKREP BURCU – AYIN BURCU
TAŞ –Hematit
Renk – siyah
Gezegen Plüton
Çiçek Lilyum

Çok fazla gezegen etkileri ve 7 kasım burcunuz da ki Yeniay ile bu ay akreplere hem olumlu etkilerde yoğunluk yaşatacak. İşlere hevesli ve istekli yaklaşımlarınız ve iyimser düşüncelerinizle kolayca para kazanacaksınız ancak bir o kadarda kolayca harcamanız mümkün.İlişkisi sağlam temele oturmuş Akrepler yada yeni ilişkiye başlayanlar bu dönemde sevdikleri kişiyle paylaşımda bulunmaktan,onlarla seyahatler keyıflı anlardan hem maddi ve hem de manevi değerlerini bölüşmekten son derece zevk alabilirler.Çünkü Akrep’ler ozbenlıklerıni kimliklerinin kaybetmeden karşısındaki kişiyle biz olabilmeyi başarmış kişilerdir paylasımcıdırlar cebındekı paranın son kurusunu sevdıklerıne verırler Bu yüzden de dönemin enerjik, maceracı veya bağımsızlık içeren doğasını nasıl eşitlemek gerektiğini gayet iyi bilirler.Sevgili Okurlarım Kasım ayının en önemli etkisi Güneş burcunuzda ilerliyor ve size güzel enerjiler şansla beraber katarak üstünüze geliyor diğer burçlar gibi sizin için de gayet önemli çalışma yaşamınız ve gündelik temponuz içindeki zorunluluklarınızla birebir alakalı yaşam evinizde oluşan Akrep Burcu Yeniayı , mesleki kariyerinizi şekillendirecek staj, kurs veya diğer bilgilenmelerde sizi ön plana çıkartıcı. Yani bu yeniay kendinizi gösterebilmeniz ve iş hayatında ileri noktalara gelebilmeniz için sıkı çalışmanız gerektiğinin işareti. Tabi ki isteklerinizi tam olarak ele geçirmeniz için çok sıkı çalışmanız gerekiyor. Yorucu bir etkidir fakat düzenlemelerde bulunulur, sistemli ve planlı şekilde hareket edilirse her türlü zorluğun üstesinden gelinebilir. İlişkilerinize özellikle dikkat ediniz.Kasım ortasına kadar devam edecek enerjiler altında, kariyer evinizdeki Mars etkisi önemli bir seyir. Bu seyirde cesaretli, özgüvenli bir şekilde çalışmalı, sabit fikirli olmamalı, yeniliklere açık fakat sorumluluklarınızın bilinci içinde hareket etmelisiniz. Kasım ayı aşk hayatınızla ilgili konularda etkili. Venüs gezegeninin ay ortasından itibaren burcunuza paralel şekilde ilerleyişi size hem gizlilik içinde aşkı doyasıya yaşamanızı hem de aşkta tutkularınızın yoğunlaşmasını sağlıyor. Yasak ve tutkulu beraberlikler gündeme gelebilir veya aşkınızı gözlerden uzak yaşamayı tercih edebilirsiniz

YAY BURCU
Guzellıklerle dolu ayın ılk haftası kendı başınıza hareket etmenız yanınızdakıler dınlememenız yuzunden sıkıntılı ve sıkıcı geçecek diğer yandan Yeniay enerji verirken 7 Kasım sonrası en ustlerde yer almak şöhret para nam ve ün kasım ayından yılbasına kadar etrafınızda dolanacak ve sız medyatık tanınmıs yada guzel ıslere damgasını vuran kısı halıne geleceksınız sohret ozellıkle toplumdakı kalabalık yerlerden gelecektır.İş konularında oldukça hareketli paralı ve kosturmalı bir dönem başlar, bu donemın sonucları gurur verıcıdır Bir yandan amacınız için deli gibi çalışırsınız diğer yandan etrafınızdaki insanlarla iş veya sorumluluklarınız konusunda kimi zaman karşı karşıya gelirsiniz .Amacınız zirve ama dikkat edilmesi gereken nokta aklı başında hareket etmek ve akıllı davranmaktır. En önemli olay Jüpiter şans gezegeni burcunuza güzellikler getirmeye başlayacak 8 KASIM ŞANs GEZEGENİ BURCUNUZ DA BİR YIL BOYUNCA İLERLEYECEK GÜZEL OLAN NE VARSA SİZDEN YANA …Sevgili Yaylar, Yeniay güçlü etkiler meydana getirmektedir. Bu güçlü enerji aşk eviniz, çocuklarınız, yaratıcı faaliyetleriniz konularında aktif ve girişimci bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcı olsa da, ekip çalışmaları konusunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü siz kendi bildiğiniz yolda ilerlemek isterken diğer insanları es geçerseniz veya bir hedefe odaklanmamış şekilde hareket ederseniz tam olarak kafanızın içindekileri ortaya koymanız zor olabilir. Yeniay ve Dolunay zamanları bir durumun geldiği son noktayı görebilmemizi sağlar. Buradan anladığımıza göre aşk hayatınızla ilgili konularda tepkisel ve bencil davranmamak en doğrusu. Merkür ve Venüs gezegenlerinin mesleki konularda sizi destekleyici enerjileri özellikle ay ortalarından sonra gayet olumlu. Gayet aktif bir şekilde işlerinizi yoluna koyabilir, planlarınızı uygulayabilirsiniz. Zihinsel gücünüz dorukta diyebiliriz. Yeter ki dağılmadan sistemli çalışın. İşin sırrı bu diyebilirim. Yine ay ortasından itibaren etkili olacak enerjileriniz sosyal çevrenizin yoğunlaşmasını, tanınmanızı, ayrıca güzel bir arkadaşlığın aşka dönüşmesini sağlıyor. İlişki devam edenler ise estetik, güzellik ve parasal mevzularda yeni değişimlerde bulunabilirler. Beraberlikte en çok üzerinde duracağınız nokta, arkadaşlık ve paylaşımdır. Bu iki olgu güzel bir ay geçirmenizi sağlayabilir. Uzak şehir veya yabancı ülke ağırlıklı girişimler, yolculuklar, yayıncılık, medya faaliyetleri, yüksek eğitim ve sanatsal konularda önümüzdeki altı aya damgasını vuruyor.

OĞLAK BURCU
Gectıgımız aydan devreden sıkıntılar belırsızlıkler sızı üzenler ortadan kaybolmakta ve yeni kararlarla yenı sayfalar acıldı hepınızde aşk evinizin yöneticisi Venüs, ruhsal olarak içe yönelen coşkulu ve iyimser duyguların işareti yani hem kariyer hem de aşk konusunda şöyle geriye çekilerek hayatın özünü yakalama arzunuzu pekiştirir .Kişi dış dünyadan ziyade kendi dünyasında duygularıyla baş başa kalmayı tercih edebilir.kendını yıpranmış hırpalanmış hıssedebılır aslında oyle olmasa da .Uzak yollarda bulunan kişilerle bağlantıya geçmek, gizli saklı ve hatta yasak bir ilişki yaşamak gibi özel durumlar da, yine bu dönemin etkilerinden sayılabilir.Deneyimsel ilişkilere pek meyilli olmadığınız halde, öyle durumlarla karşılaşırsınız ki, gizli hayranlarınız olduğunu öğrenmeniz bile mümkündür. ikizler burcunda ki dolunay sizi gergin yapabilir uzaklara gitme kabuğundan çıkma ihtiyacı yüksek olacakSevgili Oğlaklar, Ay sonu meydana gelecek Dolunay, başta aile ilişkileriniz olmak üzere işinizle ilgili konularda birkaç gün sürecek gerginliklerin işaretçisidir. Tabi ki bir yandan ev içinde yapılması gerekenler diğer tarafından sorumluluklarınız nedeniyle baskı altında kalmak kolay bir şey değil. Yapılması gereken öncelikle dengeyi iyi kurmak. Çünkü bu olmadığı takdirde, yorgunluk ve stres ailenizle olan ilişkinizi bozduğu gibi, mesleki konularda da çatışmalara neden olabilir. Bunun önüne geçebilmenin yolu, gereksiz tartışmalardan ve sebepsiz alınganlıklardan uzak durmak. İlişkinizle ilgili mevzularda ise Mars gezegeni etkisi ay ortasına kadar hükmünü koruyor. Partnerinizle ortak uyum içinde hareket etmek, birbirinize anlayış göstermek şart. Karşınızdaki kişiyi çok iyi tanımanız, neyi yapabileceğini veya neyi yapamayacağını iyi bilmeniz lazım. Hem beraberlik, bir elmanın yarısı olmak değil mi? o zaman uzlaşı içinde hareket etmek en doğrusu.16 Kasım sonrası başkaları kaynaklı gelir veya hisseli paralar, eş yoluyla elde edilen kazançların göstergesi olduğu gibi, maddi konularda dikkatli olmanız gerektiğinin de işaretidir. Mesleki konularda ise Güneş,in Akrep burcu seyirleri, işbirliği ve uzlaşı içinde olmanın size artı değerler kazandırması anlamına geliyor.

KOVA BURCU
Geçen ay evin dısına cıkan kovalar sanslı oldular sımdı bu ay devam edecek olan guzellıkler her yonden etkılı Yeniay sonrası iş konusunda askıda olan dusunceler ani kararlarla acıga cıkacak ortalıklarda olmayı sevmeyenler tam merkezde bulunacak ve rahatlıklar gozden kacmayacak.Kovalar yeni mesleki konularda, kendinize olan güven duygunuzun son derece önemli olduğunu yaşayacaklar.Başarıya ulaşmak için gücünüzün sınırlarını bilmeniz, durumunuza göre düzenlemelerde bulunmanız dönemi verimli şekilde değerlendirmenizi sağlayabilir.Araştırma ve keşifleriniz, maceralarınız, gönül ilişkiniz kendi içinize yolculuk her şeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projelerinizi ve tüm işlerinizi kontrol etmelisiniz.bu donemdekı gecıkmelerden bılgınız olmalı kendınızi zorlamamalısınız”. Sevgili Kovalar iletişim evinizde meydana gelecek Dolunay, eğitim ve iletişimle ilgi konuların ön plana gelmesini sağlayıcıdır. Bu tarih ve birkaç gün boyunca girişimlerinizi ertelemeniz veya çevrenizle olan her türlü irtibatınızda bencillikten uzak şekilde hareket etmeniz önemli. Fikirlerinizi ifade ediş biçiminiz, teklifler, sözleşmeler, yolculuklar konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Ayrıca yurtdışı bağlantılı her türlü işinizi dikkatle ele almanız şart. Çevre değişikliği gibi konuların gündeme gelmesi mümkün. Olaylara yaklaşım tarzınızda farklılıklar oluşması nedeniyle önlemlerinizi almanız, beklenmedik durumlara karşı tedbirli olmanız gayet faydalı.17 Kasım tarihine kadar devam edecek çalışma hayatınızla ilgili mevzularda hemen ardından subjektif bir duygusallık içinde hareket etmeniz anlamına geliyor. Bu etki altında yenileşmek oldukça zordur. Pasif tarzda bir mücadele gücünüz vardır. Olanı olduğu haliyle kabul etmeye razı gibisinizdir. Bazen en ufak bir olaya günlerce üzülebilir bazen de duygularınızın farkına vararak durumları gerçekçi bir biçimde değerlendirmeye kalkışabilirsiniz. Kısaca iki yönlü düşünmeniz mümkündür. Ay sonundan itibaren Güneş, Venüs ve Merkür gezegenlerinin etkisi ve ardından eğitim, mesleki uzmanlık, iş ortaklıkları, zorunlu görevler, sözleşmeler, yurtdışı bağlantıları, evlilik gibi meselelerin odak noktanız haline gelmesi söz konusu..


BALIK BURCU
Bu ay şaşırtıcı kararlar bile kapıda hayırlısı olsun geçen ay Merkür geri hareketine başladığında eğitim hayatı, akademik kariyer, yeni bir iş değişimi, iş ile alakalı görüşmeler gibi konularda değişik etkiler ortaya çıkacak Zihinsel anlamda hevesliliğiniz bu ay yeniay sonrası artacak .Jüpiter yanı bolluk gezegenı bu dönemde Akrep burcunda son günlerinde olduğu için doğal olarak parasal açıdan kendini güvende hissetmek isteyen birey yeni bir değişim için kolları sıvalayabilir, 23 Kasım Dolunay kariyer yaşamınızı ilgilendiren mevzulardaki değişimlerin göstergesidir bu gelişme doğal olarak maddi ve manevi anlamda sizi güçlendiricidir.gerı hareket sonrası yogun kosturmacalar ve ıs konusunda tempolu calısmalar sızlerı beklemektedirSevgili Balıklar, İkizler burcu Dolunayı, maddi kazancınızla ilgili yaşam evinizde etkili olan önlemci olmanız sizi olabilecek sıkıntılar ve gerilimden koruyabilir. Aşk hayatınızla ilgili meselelerde tarafsız düşünmenizi ortadan kaldırıcı, duygusal ihtiyaçlarınıza göre cinsel istekliliğinizi arttırıcı olan Mars gezegeninin seyri isteklerinizle arzularınız arasındaki ikilemi ortadan kaldırıyor. Lakin fazla duyarlı tepkilerden uzak durmanız gerekiyor. Ciddi ilişkisi olanlar veya evliler ise aralarındaki kişisel, iletişimsel farklılıkları nedeniyle Ekim ayı boyunca zıtlaşmalar yaşayabilirler. Dikkatli olmak gerekiyor. Maddi konularda ise, işbirliği şart. Evlilik, ortaklık, miras, sigorta yoluyla elde edilen gelirlerle ilgili değişimler önemli bir gökyüzü oluşumudur. Parasal durumunuz veya diğer kişilerle mali ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bu etki altında bazı gelişmeler nedeniyle maddi açıdan güce olan ihtiyacınız artabilir. Hesaplanmayan masraflar veya ödemeler gerginlik yaratıcı olduğundan ek gelir sahibi olmak ve hayatınızı daha düzgün hale getirmek için çaba sarfetmeniz gerekebilir. Yatırım konularında dikkatli olmalı, bütçeniz sınırları içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Mali iniş ve çıkışlara karşı söz konusu

Egemen TÖRELİ
BURÇLARIN EFENDİSİ – ASTROLOG

Egemen Töreli en son ne paylaştı, Twitter'daki adı ney?

Egemen Töreli Twitter'da Burçlar Efendisi olarak hesabı vardır. En son şu tweeti paylaşmıştır:
İlişkiler artık sms paketi gibi. Ya haftalık, ya aylık! Ha bir de "her yöne" olanı var Yukarıdaki benzetme yaparak yazmış olduğum sozlerde oldugu gibi..... Yazdığım sözler latife… 

Egemen töreli neden öldü, en son paylaşımı

 



Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar